Съмишленици за отслабване - 3 част

• 26 602
  • 333
  •   1
Отговори
# 75
Аз съм  нервна още съм в застой , а вчера ядох само една зелена салата и еди банан и 3 литра минерална вода newsm78

Миме, хапни един ден като хората да излъжеш организма и после пак карай така. Ноооо, един банан и една салата са крайно недостатъчни.

# 76
Здравейте момичета! Аз днес ще я карам само на моркови и киви най-вероятно newsm78
Бебче05....много прегрешения гледам  Laughing... сега заради настъпващото пълнолуние ще ни се яде повече и който не може да удържи става кофти работата  Rolling Eyes

# 77
Добре ако няма резултати до утре ще ви послушам и утре ще хапна и без това сме канени на вечеря.

# 78
Бебче05....много прегрешения гледам  Laughing... сега заради настъпващото пълнолуние ще ни се яде повече и който не може да удържи става кофти работата  Rolling Eyes
Страшно много но за обяд хапнах малко таратор ,после ще си направя салатка и довечера още една и за днес толкова. Поне така е по план но да видим какво ще излезе.

# 79
Много взех да се отпуска тия две килца ги мъча сумати време.А после имам още пет.Ама като съм станала толкова несериозна така е.

# 80
Трябва да се стягам вече, че взех да се излагам направо.

# 81
Опа днес се поизложих,разчитам на луната Flutter

# 82
  • Варна
Някоъ отслабна ли вече?  Nerd

# 83
не ни ли личи по лентичките? Rolling Eyes Аз разкарах 10 килца Sunglasses

# 84
Тристаниа  всички сме по излагациите таз седмица...шъ съ опрайм  Peace bouquet
Аз такъв обилен обяд(в 15ч.) му дръпнах,че до утре на обед никакво хранене повече  Naughty
добре поне,че не беше вечеря де  Laughing страх ме е мене от кантара и тая седмица не искам да го срещам никъде  hahaha

# 85
Малеее сложих си един тесен панталон от преди година,направо не мога да повярвам,супееееееееееееееееееееееррр newsm44 newsm68Е Още малко и трябва и гаджето да сменям newsm62 Innocent

# 86
 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501
Бравоооо на Тристаниааааааааа ....продължавай в същия дух  Peace

# 87
Тристаниа  всички сме по излагациите таз седмица...шъ съ опрайм  Peace bouquet
Аз такъв обилен обяд(в 15ч.) му дръпнах,че до утре на обед никакво хранене повече  Naughty
добре поне,че не беше вечеря де  Laughing страх ме е мене от кантара и тая седмица не искам да го срещам никъде  hahaha
От тая наближаваща луна ще да е,тя ни изкушава,ние вина нямаме  angel008 15

# 88
smile3501 smile3501 smile3501 smile3501
Бравоооо на Тристаниааааааааа ....продължавай в същия дух  Peace
Мерси!!  bouquetБез вас нямаше да успея,голяма атака си заформихме тук Hug
Макар,че ти с тези 27 килца свалени всички ни вкарваш в тъча Mr. GreenДано и аз да лепна такава лентичка един ден Sunglasses

# 89
Абе дано не ти се налага да лепваш такава лентичка аз да ти кажа  Mr. Green за какво ти е да ги качваш,че и да ги сваляш  Laughing....айде няма нужда Stop

Общи условия

Активация на акаунт