Искам да кажа ... (126)_12.06-18.06

• 80 129
  • 865
  •   1
Отговори
# 600
  • sofia
Аз пък утре ще се разправям с череши, ама хващам цялото домочадие. Тъкмо днес ми докараха една висока стълба.

# 601
Не бих нарекла кифлеенето Ша стил, нито бих сложила Ша и стил в едно изречение. Обикновено е неподдържана в косата, с много лош вкус и търсеща евтини комплименти. Но да не бъда зла, поне е мила, наистина!

Белинда и на мен морето ми е голяма любов, някаква магия ми е направо. Различно се чувствам като помириша море. Мои приятели се преместиха с две дечица от София в Сарафово. Купиха си къща и са много щастливи там!

# 602
Хора, резил голям! Не ми стана тортата, кво прецаках, кво правих средния крем този със метаната не се стегна и тече...Та реших да я замразя и сега ще сервирам сладоледено Дулче ла Лече Joy
От мен сладкарка не става категорично:) Но пък питката ще ми измие срама, стана страхотна:)

# 603
Жаки, таман се тревожех за менюто ти, дали стана Laughing Не я замразявай много, да не стане на камък. Пробва ли да отрежеш парченце, като я извадиш от хладилника?

# 604
Жаке, да ти казвам ли най-бързия чийз, кейк евър да го забъркаш ей сега набързо?

# 605
Прибрахме се от пътуването до Холандия. Беше много хубаво.  Различно. Нямам търпение да си видя снимките.
Хората, които се грижиха за котката и къщата , този път не са се справили. Котката е жива, но е наплашена. Тоалетната и е мръсна. Храната и водата- стари. За лятната ваканция ще търсим други опции за Пухла.

# 606
След малко се заемам с т.нар. щрудел, само дето аз май съвсем друго ще направя - имам за 3 различни плънки (класика с ябълки, но + сушени боровинки и стафиди с ром, круши + същото като ябълките и с череши, че ми загниват едни домашни и да ги използвам) и бутер тесто, ще ги правя на триъгълници с плънка, ей сега ще омажа кухнята догоре.  Запретвам ръкави, иначе казано!

# 607
Захирче, късно е, чадо, до минути са у нас...
Ая, то или камък или тече няма трета опция. Така ме е яд, че се изложих.
Да бях си направила чийз кейк, ма не торта...
То  целия ден беше на карък, ако и пържолите са зле ще се гръмн:)
Моят е виновен, щот ме хвали:))

# 608
  • София
Захирче, захарче сладко, кака е скандаУ, не обича сладко Embarassed
обаче, едно детенце близко има рожден ден и знам, че много обича чийзкейк, та ако може да дадеш рецепКата, да му направя, щом е лесен.
ама обещай, че е лесен Laughing

# 609
Готова съм, утре ще ги сваря. Добре, че има работна ръка Mr. Green Вече не си ги давам  Wink Захир, как пък реши, че е мила newsm78 Просто няма сиво под русото, мен ако питаш. При цял ден свободно време друго трябва да изглежда една жена с претенциии и възможности,  и голямо желание да се показва. Ааа, и телефонът и трябва са е по- скапан от твоя, съдейки по качеството на снимките. "Кифла" ползваме и ние, иронично разбира се

# 610
Моето Дулче стана идеал Петров, от първия път. Но добре, че жената ме светна да го оставя в хладилника да стегне преди да му сложа глазурата. Жените овни имат доста рационално мислене, но са си серт, еле да не са ядосани, че хвърчи перушина.

# 611
  • Варна
Ее, Шанти е добра душа и аз я харесвам.Даже ми е много симпатична!
Винаги на първо място ми е добротата и благостта. Не ми се пише в лятната тема- все още ми е сдухано здравословно.
Али, успех следващия път на изпита!
Уверих се с документ коя кръвна група съм.B+. Досега знаех, но не бях сигурна.

# 612
Може, не и следя творчеството, от скоро ми се наби в очи, но е от хората, които нищо не казват. Малко комлексарско поведение забелязвам и то е водещото в образа и за мен

# 613

Уверих се с документ коя кръвна група съм.B+. Досега знаех, но не бях сигурна.

Това ме подсети, че все още не зная кръвната група на детето си Embarassed
Преди години бях изненадана да установя, че в лабораториите не изследвали на малки деца кръвна група или аз не успях да намеря такива, които да изследват.

# 614
Жаки, стига си правила торти, не е секси!  
Аз ще пържа гюмюш като компромисен вариант на цаца, салата от миди, домати с песто, което забърках набързо и сладолед отгоре със сос от оцет балсамико и малини.

Ванини, ако не е късно, моля те пиши ми ЛС и извинявай, че те забравих няколко дни.

И на дъщеря ми кръвната група не е изследвана, но след като с ММ сме от една, би трябвало и тя да е същата. На сина ми я знам, изследвана е.

Къде са емотиконите в новата версия?!!

Общи условия

Активация на акаунт