ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 28 [244]

• 66 349
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
До тук беше!!
Аби си отива smile3518

Що пък аби?  Shocked На дребния в аркадашката се мерят, него заплашват - от къде, на къде аби

# 571
Връщаме се в началото - малкия или големия?  Thinking Confused

# 572

ади, дано Умут умре, не Сарп

Ани бе  Hug  Laughing Laughing Laughing умиране има, прощаване няма за теб  Joy

# 573
  • Sofia, Bulgaria

Ужаст!

...Тойгар почна да нагнетява обстановката  ooooh!

За Дедо умирачка нема ли бе Sick ooooh!

Ани,благодаря за превода Hug bouquet bouquet bouquet

# 574

Още като гледаше през пенджерето Умут, мама, Ейлем и Баръшко си помислих заминава си аби.  Confused Макар, че първата ми версия е и двамата.  newsm43

# 575
Валия,  bouquet

Joy Joy

Още като гледаше през пенджерето Умут, мама, Ейлем и Баръшко си помислих заминава си аби.  Confused Макар, че първата ми версия е и двамата.  newsm43
и аз така, ама после и Умут погледна през пенджерето  hahaha hahaha

# 576
на мене звездите още не ми ги говорят  Rolling Eyes не ми се дава корбан обаче никой от братята  Praynig Peace

# 577
  • В тъмната гора.

Още като гледаше през пенджерето Умут, мама, Ейлем и Баръшко си помислих заминава си аби.  Confused Макар, че първата ми версия е и двамата.  newsm43

Аз предлагам дедко да си ходи с цялата свита...

# 578

Приема се!

# 579

Дедо е пътник.  bishop Давут и той.  bishop Байрактар аби ни ги е оставил за сона.  Sunglasses

# 580

мдааа, това от пенджерето баш на такива мисли навяваше  Laughing

ади, дано Умут умре, не Сарп

Ани бе  Hug  Laughing Laughing Laughing умиране има, прощаване няма за теб  Joy

не прощавам аз  Mr. Green не можа да ми хареса  Мерт и това си е.  Joy Joy Малкия Умут, да, ама големия ЙОК.  Peace

# 581
Понеже всички мислят, че някой от братята ще умре аз смятам, че и двамата ще останат живи и вътре...единия в полицията, а другия в затвора...

# 582
Понеже всички мислят, че някой от братята ще умре аз смятам, че и двамата ще останат живи и вътре...единия в полицията, а другия в затвора...

а дано  Joy ама надали  Joy
Оя Доан беше писала, че няма да се изненада, ако след като всички очакват единия да умре, те да вземат да останат живи  hahaha

# 583
ади бе, 2 часа и никой ли не умря  Crossing Arms  Party Party

# 584
hahaha  Ха дано!

ади бе, 2 часа и никой ли не умря  Crossing Arms  Party Party

Джадъ. Joy  1:1 сме!  Мъника срещу Селим  Peace

Общи условия

Активация на акаунт