Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 17 тема

• 119 226
  • 731
  •   1
Отговори
# 525
  • в 1001-та нощ
Идейно аз бих я подкрепила, но е хубаво да има няколко лекарски мнения - до колко тъканите са еластични и какъв реалистичен резултат да очаква. 2-3 консултации - може да направи и пак да обсъдите  Peace

# 526
E какво като е над 50 жената..?  Никога не е късно човек да сбъдва мечтите си. Аз бих и дала едно рамо по женски.

# 527
  • в 1001-та нощ
Ако проблемът е след бременност - смятай - 20-30г го е носила с негативизма от него. Синът й всякак я харесва и е загрижен от нея, но тя си знае какво й е и колко е трупано.

# 528
Леле, представяте ли си 20 години да не харесвате нещо в себе си и да не действате - тъжно е. и на 20, и на 50 - все си ходим на плаж и показваме тялото си, в огледалото също се гледаме всеки ден..

# 529
  • в 1001-та нощ
Когато нямаш алтернатива - примиряваш се, но имаш ли - искаш да се възползваш. Стига да е разумно и съобразено със състоянието Simple Smile

# 530
Здравейте, чета ви назад в темите, но все пак, ако някой реши бих искала на лично, за да не спамя темата, да споделите за увеличаване на бюста, къде, лекар марка и период за лечение.. насочила съм се към Варна/ но събирам мнения 😀
Работеща съм и ме притеснява също колко време ще тр да отсъствам от работа. 🌷благодаря

# 531
Къде в София се прави  Jett Plasma Lift?

# 532
Здравейте, чета ви назад в темите, но все пак, ако някой реши бих искала на лично, за да не спамя темата, да споделите за увеличаване на бюста, къде, лекар марка и период за лечение.. насочила съм се към Варна/ но събирам мнения 😀
Работеща съм и ме притеснява също колко време ще тр да отсъствам от работа. 🌷благодаря

Къде си се насочила към Варна?

# 533
Геновева, мерси, а дали може да попиташ за някакви подробности, дали става въпрос за същото нещо, за диастаза, понеже аз нямам кожи и подобни неща, а трябва да се зашие коремна стена, бялата линия между мускулите, не знам дали обяснявам правилно. Има ли белег сега? При мен е станало таа понеже съм слаба , но съм имала голямо матка и бебето си е порастнало почти 4 кг , при талия 57 дори не знам колко беше станала после.
А за свекърва ти , ако има същия проблем със сигурност иска да го оправи, но ако е кожа и мазнини , тоще е по лесно -изрязване на ненужна кожа и липосукция

# 534
д-р Заякова за сега

Къде си се насочила към Варна?

# 535
  • в 1001-та нощ
+1 за д-р Заякова Simple Smile

# 536
Въпрос към правилите ринопластика - колко време после да синините и отоците?
Оххх нещо много ме е страх и съм на път да се откажа, а години това исках ...

# 537
  • в 1001-та нощ
Очевидно желанието ти за операцията е дълго желано, вероятно и добре премислено. А сега си в предстартова треска. Можеш да се откажеш, разбира се и после се връщаш в изходната позиция - с недоволството и нови размисли на стар глас.

Не искам да съм подстрекател, но ако е просто емоционален пад - горе главата, ще се възстановиш и ще бъдеш доволна. Вероятно и ще се чудиш как си отлагала толкова. Simple Smile

Надявам се - всичко да е ОК с избора на лекар, ако имаш колебания с това - по-добре се откажи. Знаем, че в тази област често има реоперации, рискове, неудобства. Аз не бих взела такова решение с лека ръка, но ти си го взела вече Simple Smile Сега какво те тревожи? Самото възстановяване или резултата?

# 538
  Благодаря Алена.
Да, години го исках. Борих се да е само по КП-успях, защото съм в сферата на здравеопазването. Доктора е добър. Притеснявам се за възстановяването и за резултата.
Датата е имам от месец, но преди 5дни ме съкратиха . И сега допълнително "оххх на бюрото съм, работа търся аз нос"
Въпреки че сега е момента защото имам свободно време.

# 539
Къде в София се прави  Jett Plasma Lift?

Аз също се интересувам. Позната ми беше споделила, че е много доволна от процедурата. Аз също видях голяма промяна в лицето й, но съм разсеяна и не питах къде я е правила, а не откривам информация.

Хей, Биби не позволявай на съмненията да замъглят съзнанието ти. Сигурна съм, че всичко ще бъде наред. Кураж. После като се видиш в огледалото, ще си струва.

Общи условия

Активация на акаунт