КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС С РИСУВАНЕ 2-ра част

• 74 085
  • 883
  •   1
Отговори
# 345
По списък ги купихме. За английският ще изчакаме тогава, ако имат подобно предложение да го закупят от училището. Материалите за рисуване ги взехме от Шипка 6, на борсата няма.

# 346
  • София
За НГПИ - някой разбра ли програмата къде е, директорката обеща да я сложат на сайта, но аз нещо не я намирам.

# 347
  • София
За НГПИ - някой разбра ли програмата къде е, директорката обеща да я сложат на сайта, но аз нещо не я намирам.

Няма я още програмата, само учебниците са качили. Голямо блъскане беше докато успея да я снимам вчера. А  пък докато я разшифровам с тези цифри.....Rolling Eyes

# 348
  • София
Няма я още програмата, само учебниците са качили. Голямо блъскане беше докато успея да я снимам вчера. А  пък докато я разшифровам с тези цифри.....Rolling Eyes
Ох, и аз я снимах на родителската, но някак се надявах да не ми се налага да разгадавам кодовете. Grinning

# 349
Програмата е неразгадаема... В понеделник дано да я разберат. Номерът е преподавателя, а буквата какво е? Чувствам се много глупаво

# 350
  • София
Програмата е неразгадаема... В понеделник дано да я разберат. Номерът е преподавателя, а буквата какво е? Чувствам се много глупаво
Не си само ти, голям зор видях да ги разгадая Grinning  "11Г" например означава, че госпожа номер 11 ще има час по география, защото същата преподава и биология, тогава ще е "11Б".

# 351
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз така и не разгадах нищо от таблата. Важното е учениците да знаят. На нашите за сега само за понеделник са им дали програма. Много е нещастна, от първи час са.

# 352
  • На края на вселената!
Аз не намирам списък на учебници в НГПИ

# 353
  • София
Аз не намирам списък на учебници в НГПИ
В секция - "За учениците"

# 354
  • София
Относно учебниците днес ги купихме от борсата без 2 - по английски и по ИТ, които не се предлагат там, ако знае някой от къде да каже, моля. (Учебниците до тук СТРУВАТ 120лв, вкл. Старогръцките митове)
От коя борса ги взе? Сега питах в една уж борса - 160 лв. ги изкараха без английския.

# 355
От борсата на Дружба 1,влиза се през локалното на Цариградско шосе. 116лв. бяха учебниците без ИТ и английски език.

# 356
  • София
От борсата на Дружба 1,влиза се през локалното на Цариградско шосе. 116лв. бяха учебниците без ИТ и английски език.
Мерси Flowers Hibiscus
Ние купихме по-голяма пластмасова чанта и по-големи картони и фазер за рисуването.

# 357
  • София
Вече са качени учебните програми за всички класове в НГПИ.

# 358
  • Ланкър, планините Овнерог
Вече са качени учебните програми за всички класове в НГПИ.

Много благодаря за инфото. Пак разбуних духовете у щерката, като й пратих програмата+учителите.

# 359
  • София
Къде точно се намира тази борса в Дружба-1? Аз мислех да отидем до София Прес, но тази борса, за която говорите в Дружба-1 сигурно е друга.

Общи условия

Активация на акаунт