КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС С РИСУВАНЕ 2-ра част

• 72 553
  • 883
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте,

Току-що звънях в МОН да питам кога ще бъдат качени.
Пълен шок!!!!!!!!!!!!!!!!
Резултатите изобщо няма да бъдат качени в сайта на МОН.
Трябвало да се обърнем към РУО или към у-щето, в което детето е държало изпита!!!!!!!!!!!!!!!

Аз се обадих в училището и ми казаха резултата по телефона.

Последна редакция: пн, 11 юни 2018, 14:43 от elena_markova

# 556
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Е, това ме уби! А, как вписваме резултата в електронно заявление като кандидатства?

# 557
И аз имах някакъв такъв спомен от предишни години като четох из темата, че не ги качват в системата, за това и попитах преди няколко дни, но реших, че вероятно аз съм в грешка. Много кофти. На РИО телефона ми каза, че няма връзка с този номер, а в 51во не вдигат …

# 558
Е, това ме уби! А, как вписваме резултата в електронно заявление като кандидатства?

На 13ти ще им дадат бележки с резултатите, с които ще се записваме в училищата.

# 559
Благодаря, добре, че сте вие тук да ни кажете!  bouquet

Обадихме се, не мога да повярвам - 100т.  Shocked

# 560

Браво на детето! HugKissing Heart

# 561
  • софия

Open Mouth Open Mouth Open Mouth
Браво!

# 562

Вие в 51-во ли бяхте на изпит?

# 563
Току що звънях в 51-во.Жената ми каза,че при тях няма резултати.Моля ,някой да обясни къде на кой звъните  и от къде Ви дават резултата!

# 564
Не, в 3то. Той бая си е порисувал и темата му е допаднала, ама все пак ми е странно, предвид тоталната липса на подготовка и решението да се явява дни преди подаването на заявления. Може на всички да са писали по много точки, не знам. Ама пак се радваме да, сега има достаъчно точки, за което училище с ИИ иска (без специализираните, де, за там няма шанс с нулева подготовка).

# 565
Здравейте! И аз звъннах в ПГИИ Николай Райнов и казаха, че протоколите при директорката и ще получите резилтатите в служебната бележка ((((

# 566
Цитат
Искате да кажете ,че в Николай Райнов имат протокол ,а в 51-во нямат.

Последна редакция: пн, 11 юни 2018, 16:18 от Виктория Стоева

# 567
Току що звънях в 51-во.Жената ми каза,че при тях няма резултати.Моля ,някой да обясни къде на кой звъните  и от къде Ви дават резултата!
Моят мъж също звъня там, защото съм на работа и хиляда пъти излизах, за да звъня насам натам … Г-жата на телефона му е казала, че там не дават информация и сега щяла да търси информация и бля бля бля … Дадох му телефона на РИО да звъни и там, въпреки, че одеве като опитах аз и каза, че телефона е изключен ...

# 568
 Много странно и много объркана работа. Аз писах в РИО, ама прецених, че я отговорят, я не и звъннах в канцеларията на 3-то СУ, от там жената ме попита за името на детето и ни каза резултата.

# 569
Много странно и много объркана работа. Аз писах в РИО, ама прецених, че я отговорят, я не и звъннах в канцеларията на 3-то СУ, от там жената ме попита за името на детето и ни каза резултата.

И с РИО се свързал. Дали му друг номер, на който да звънне. Там му казали, че такава информация не могат да му дадат … Българска му работа и оправия Sad

Общи условия

Активация на акаунт