Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 237

• 108 599
  • 738
  •   1
Отговори
# 645

Здравейте Hug Hug Hug
Познаваме се  Heart Eyes и не съм тук за да мъдрувам, а чисто по женски да кажа......Туба Не заслужава това отношение  от Онур и анти фенове :!

Когато тя беше /и сега е голяма актриса за много  хора / Туба и всички я знаеха  , той беше просто Онур съпругът и.
   Сега Тя пак е Туба , но той ......?

Извинете за нахлуването  Sad

Приятна вечер bouquet

Единствено ми е мъчно за дечицата Sad Sad Sad

# 646
Здравейте момичета!  Hug

Лятото е в разгара си, и няма сериал, който да обсъждаме.  Rolling Eyes
По тази причина се ровим в личния  живот на Туба и Онур, което е неприятно, да не кажа, гадно. Crossing Arms
Не ми харесва да се ровя в семейното бельо дори на Туба, която много харесвам и уважавам, затова няма и да го направя. Продължавам да я харесвам като актриса и човек, а как се държи с бивши и настоящи съпрузи и любими, не е моя работа.  Naughty
Онур винаги съм го уважавала като съпруг на Туба, знам, че е много добър актьор, показа също, че е добър режисьор, Туба ни е казвала, че е добър баща, но като съпруг и човек не се наемам да го коментирам. Не го познавам от близо.
Не може да се каже, че одобрявам нейното или неговото държание, но коя съм аз, че да съдя и давам препоръки за личния живот на когото и да е!?
Не го правя за сина си, и семейството си, няма да го направя и за Туба и Онур. Всеки има право да живее живота си както прецени. Peace
Важното е, че на нито един митинг за "демокрация" не ги видяхме, въпреки заплахите, а винаги са в предни позиции за протестите, пак въпреки заплахите... Mr. Green
А какво правят в личния си живот може да интересува само жълтата преса и клюкарите.
Е, аз не съм от тях.  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Приятна вечер ви желая!  Hug

ПП Себи  Hug мисля, че децата са обичани и от двамата, също мисля, че и двамата няма да си позволят да ги наранят. Всъщност, надявам се...

# 647
Здравейте Hug
"В живота е важно само това, което не може да се купи: Любов, която не знае за условия; Вяра, с която заспиваме и се събуждаме; Надежда, която умира последна; Какво не обичаш в себе си, не пожелавай и на друг."

Себи Hug wavey Линка Hugwavey
Момичета HugБлагодаря ви за всичко споделено,снимки ,новини.

Цитат
За онези, които живеят от злоба
и плюят в очите приятел от вчера,
скрити зад блог, параван или в дупка,
време разделно, вървете си, моля!

За онези, които кълняха се в Бога,
че винаги с теб ще останат до гроба,
а щом се обърнеш, забиват ти ножа
и после се радват на твоята болка!

За онези, които ръка ти подават
не за да дават, а само да вземат,
страхливи душици с лица лицемерни,
ехидна усмивка, загубили облик;

За онези, които и в огъня влизах,
а днес за отплата все с кал ме заливат,
бъдете щастливи, усмихнати, здрави,
аз не съм съдник, но Той ще ви съди!

Бъдете щастливи! Друго не искам!
Тъй както доброто и злото се връща,
на всеки по равно, каквото посял е,
такова ще жъне, дори да не иска!
/ Живко Иванов /

Приятни почивни дни bouquet

# 648
  • Русе
Добро утро!  Hug

Събота е...  Simple Smile

Да си изберем дестинация и...  Naughty лошите мисли и настроение - са строго забранени  Wink

Хубав слънчев и леко прохладен да е денят ни!  Peace

# 649
Добро утро! Hug Hug Hug

Себи Hug wavey wavey

Линка HugВичи Hug,за споделеното! bouquet bouquet

На писаниците сме свикнали!Ще отминат,но остава горчилката от написаното!А истината рано или късно ще се разбере! Peace

Рускините пишат,че е нова,но може по-рано да е правена и сега се появява!

Дръзки и красиви скоро по канал  Wepa TV в Пуерто Рико.

Желая ви приятен релакс,където и да сте! Laughing bouquet

ПП Цвети Hug

# 650
Здравейте!  Hug

Да се преброим! Останаха ли фенове? newsm78
Е, аз съм тук!  Laughing

Цитат
Начинается ФАТИХ который еще не начавшись, занимает список самых обсуждаемых сериалов нового сезона. Кенан Имирзалиоглу сыграет главную роль в грядущем сериале. Имирзалиоглу, за короткое время завершивший свои съемки в фильме "Проницательный Реджаи", теперь приступит к подготовкам для нового сериала.
Актер уже начал отращивать свою бороду для роли Фатиха Султана Мехмеда. В режиссерское кресло проекта сел Алтан Дёнмек. Команда сериала, старающаяся поймать дух эпохи, ведет довольно сложные работы в плане декораций. Арт-директор Хакан Яркын и его команда, готовящиеся создать крупные и видные османские декорации, как в "Великолепном Веке", работают над ними в павильоне, построенном для сериала в Малтепе. Сценаристами "Фатиха" стали Алиджан Яраш, написавший сценарий для сериала "Прощай, Румелия", и Озге Эфендиоглу. Кто еще примет участие в проекте остается объектом любопытства. Для обширного каста проекта, съемки которого начнутся в сентябре, идут поиски актеров и актрис.
Раннее в этом проекте упоминалось имя актрисы Тубы Буюкюстюн и, что актриса тепло смотрит на это предложение.
Кенан Имирзалиоглу, который готовится вернуться на экраны после долгого перерыва, за серию сериала будет получать 145000 турецких лир. Однако возраст 42-летнего актера также долго обсуждался для данного проекта. В итоге стало известно, что юность Фатиха сыграет кто-то помоложе. В то время, как сам Имирзалиоглу уже начал отращивать бороду и сбрасывать вес.

Перевод Yusif Atakishiyev для КЁСЕМ СУЛТАН
Прочетох, че по този сценарий вече са снимани няколко епизода от Фатих преди няколко години и филмът е бил спрян заради нисък рейтинг на 3-ти епизод
Не знам на какво се надяват сегашните продуценти... Mr. Green
Дано Туба не участва в него.  Crossing Arms

ДК започва в Пуерто Рико - харесаха ми постерите

ТР ни се чува, ни се вижда - дали някога ще видим този филм? Във всеки случай, периодично си припомняме снимки от него.

ТВ АТВ пусна в мрежата два от първите  филми на Туба в прекрасно качество
Гюлизар

Пътя на любовта

Боби  Hug надявам се и аз някога да изгледам отново КРА, но няма да е сега. А и изцяло не съм повтаряла никой сериал, не зная дали ще мога, във всеки случай постоянно излизат нови колажи и клипове, не мога да ги пропусна...

Адана, септември 2016

Сета на ДК

И накрая - рисунка на фен... Wink

Приятен ден ви желая!  Hug

# 651
Здравейте Hug
Цвети HugЗлати HugЛинка Hug waveywavey

Цитат
Под постом о том что Онур подал в суд на опеку над девочками, в БК Sultan Hangiriev пишет: Все это мыльный пузырь. Онур взял детей на час в присутствии матери Тубы, сам он сейчас очень занят воплощением новой своей идеи как режиссер. Тубу хотят видеть в новой роли, от которой она отказалась..( В начале было написано, что Тубу заставляют сняться в том что она не хочет, затем он откорректировал свою запись). И Туба не имеет никаких отношений с Умутом. Он со своей девушкой готовится к своему личному празднику. Пресса на ходу придумывает, чего нет , а подогревают " добрые" люди, которые к сожалению имеются.Конец этим грязным выпадам против Тубы закончится так же неожиданно как и их начало, и далеко не в радость злопыхателям.Cesur ve Güzel//TuKi

Приятен следобед,дами bouquet

# 652
Привет! Hug

И днес не сме останали без нови/стари снимки! Peace...Линка Hug

Вичи Hug

Приятна вечер! Hug

# 653

Привет, привет! Hug Peace
Линка, ако е настъпило време за "Преброяване на дивите...лебеди", моля да бъда отчетена, като фен на Туба. Praynig Ако се имат предвид и килограмите, даже за фен и половина Mr. Green Mr. Green
До темата стигам с прескачане на мозайки и конструктори, рискувайки, докато я чета да ме удари някой камион по главата Wink
Оставам си и фен на Онур, защото много обичам интелигентни млади хора въобще Grinning На жълтата преса не и вярвам, достатъчно е, че за един ден във вестник е написано, че Туба е на почивка с нов любим, в друг вестник, че новият любим е вече в затвора ooooh! Joy
Хубав ден! Hug Peace

# 654
  • Русе
Късен привет и от мен!  Hug

Ако смятате да броите феновете без мен  Naughty - няма да стане  Wink

Днес може и да липсвам тук, ама... то е защото имам силна активност на другият ми фронт, казвала съм си и преди, че съм запленена от една филмова история преминаваща и зад кадър, та... като имаме там нови реални събития, спомените тук макар и скъпи за мен, просто ги отлагам за по-късно  Peace

# 655
Здравейте Hug

Добро утро ,приятели ! За проблемите си не мислете ! Грижите си забравете ! Изживейте хубав ден с пожелание от мен ! Щастлив усмихнат и разтоварващ неделен ден !

Момичета HugБлагодаря ви за всичко,снимки,новини.
Да не пропуснете и мен  в списъка на останалите фенове. Peace

Днес е международен ден на приятелството.
Въпреки че не е привилегия само на човека, приятелството е едно от най-значимите неща в живота. Приятелството е специален вид любов. Любов, която ни вдъхновява, прави ни по-добри, по-смели, по-истински. И все пак истински приятел трудно се намира, но когато го намериш, се убеждаваш, че по-голямо богатство от него няма!

Цитат
#TubaBuyukustun #ТубаБюйюкюстюн
Я думаю, что красота это что-то... что-то не красивое, а что-то интересное. То, что пробуждает у людей желание смотреть. Если это что-то некрасиво, то люди будут рассматривать , чтобы понять это.

Перевод Манэ Казарян.

Цитат
Приятелството е връзка, в която има сътрудничество и подкрепа, взаимно разбиране, уважение и привличане, както и прояви на помощ в случаи на нужда или криза. Когато приятелството съществува, то всеки ден е негов празник.

Хубав и успешен ден,скъпи приятелки. bouquet

# 656
Добро утро! Hug Hug Hug

Вичи Hug wavey

Аз се чудя защо трябва да се преброяваме след като сме в темата! Wink Колко се отрекоха от Мурат,а аз останах независимо от политическите му пристрастия! LaughingЗа мен важен е актьорът и играта,а не коя му е съпруга или съпруг,разведен или не! Peace

Желая ви щастлива неделя,приятелки! lovekiss

ПП Имах клип правен от Алекс в подписа си с песен на Сезен Аксу,която много харесвам и кадри от Аси,но беше закрит!Снощи отрих друг,само че е без превод,но си го сложих отново!Сега си имам два-Аси и Сюхан! Laughing

Последна редакция: нд, 30 юли 2017, 10:05 от Zlatina3

# 657
  • Русе
Здравейте запленени приятелки!  Hug

В този ден на приятелството пак да си кажа - тук в тази тема ме държи любимата ми Туба и вие, приятелки, с които се срещнахме покрай общата ни страст!  Peace

Вярно е, че имаме моменти на затишие, но... сме ги преминавали, когато ни залее порой от материали за гледане и коментиране  Peace

Ама аз това - не мога да забравя и затова ще съм си тук докато я има и темата  Wink

А това е от туитър - пише Maya Ve Toprak

# 658

love001 love001 love001, приятелки! Hug
Хубава неделя ви желая! Peace
Повторения на сериали с Туба засега не правя, че времето ми за кино е малко и предпочитам нещо ново за гледане. Днес съм планувала да погледна филма :

The Ottoman Lieutenant / Отоманският лейтенант (2017)

Любовна история от времето на Първата световна война и случващото се с арменците в Източен Анадол тогава. Има висока оценка филма и участието на двама известни холивудски актьори / Джош Харнет и Мишел Хюсман/ определиха неделното ми кино. Знам, че е сниман в Кападокия, видяна на живо дестинация от Баги и Канти Wink Интересно ще ми е да видя още, как американците са пресъздали това време разделно за тази част от Турция. Без да съм го гледала още, ви го показвам заради хубавите отзиви за филма.
И малко Аси и Демир+ хубава италианска музика Grinning

# 659
Здравейте Hug

Нещо новичко

Майя и Топрак.

Общи условия

Активация на акаунт