Желанията, като подредим - към гнездото с надежда ще летим.

• 108 497
  • 808
  •   1
Отговори
# 645
  • София
 bouquet
Има и други средства за успокояване: лекари, лекарства, билки Simple Smile

Или пък споделяне, разбиране.  Или пък ви е трудно. Какво да се прави, и това можем да разберем. Но не е задължително да го харесаме.
Не не ми е трудно. Затова написах "има И други средства".
Благодаря момичета!  Heart Eyes Още отсега. За полезната информация, която научавам тук.

# 646
  И аз БЛАГОДАРЯ! Искрени благопожелания на всички, които неуморно и безкористно ни подариха част от свободното си време и енергия, за да бъдем информирани и спокойни! Бог с Вас, момичета!  bouquet

Последна редакция: пт, 23 юни 2017, 07:23 от Хапка

# 647
Тъй като днес съм бяла и добра  Flutter ще се направя че изобщо не съм влизала в темата.

# 648
Ограничен интелект с неограничен интернет е много неприятна комбинация... Peace

# 649
# 650
  • София
Това беше актуално преди доста години.  Tired
Виждам, че на доста хора нервите вече не издържат. А предстоят тежки дни.....

拖钓 , да не би детето ти да е влязло във форума през твоя профил. Провери, моля те.

Последна редакция: пт, 23 юни 2017, 00:02 от Vivi

# 651
  • зад парка
След чудене около месец се сетих защо балът в НПМГ е  сравнително /доста нисък- до миналата година са имали собствени изпити.  
Като възпитаник на МГ хич не бях доволна / от ниския бал/.  Може би точно затова ми отне толкова време да събера 2 и 2 /да зацепя/.

Моля модератор да премести поста ми в темата за муните ако се сметне,  че не е подходящ за тази!   Joy

# 652
И аз чакам с нетърпение темата да си върне стария ежедневен вид.
Нашият засега се размазва пред компютъра.
Добре, че го измъквам от нас по разни задачи.
А инавън през деня е такава ужасна жега, че на човек никъде не му се ходи.

# 653
  • София
След чудене около месец се сетих защо балът в НПМГ е  сравнително /доста нисък- до миналата година са имали собствени изпити.  
Като възпитаник на МГ хич не бях доволна / от ниския бал/.  Може би точно затова ми отне толкова време да събера 2 и 2 /да зацепя/.

Моля модератор да премести поста ми в темата за муните ако се сметне,  че не е подходящ за тази!   Joy

За мен също беше непонятно. Доколкото се ориентирам, миналогодишният бал в справката на РИО е формиран от 3 оценки (вместо от 4), защото роля на четвъртата играе специалният изпит (дали съм права обаче?)

# 654
Скрит текст:

За мен също беше непонятно. Доколкото се ориентирам, миналогодишният бал в справката на РИО е формиран от 3 оценки (вместо от 4), защото роля на четвъртата играе специалният изпит (дали съм права обаче?)
Ето как беше досега в НПМГ:
Класирането на кандидатите се извършва по бал, равен на x+y+3z+t,
където
– x е оценката от Националния изпит по български език и литература;
– y е оценката от Националния изпит по математика;
z е оценката от вътрешния профилиращ изпит по съответния за профила
предмет;

– t е оценката от удостоверението за завършен 7. клас по съответния за
профила предмет.

# 655
Някой наясно ли е дали е възможно записване в гимназия без присъствие на детето и с пълномощно?

# 656
Добро утро.
Министър Дидева е неуморна!!!!  bouquet Възхищавам ти се съвсем искрено!!!

# 657
  • в здрача
Чакането е особено изнервящо.
Където и да срещна майка на седмокласник се питаме - подадохте ли, какво писахте, а колко му/и е бала, а колко желания писахте, а как спите. За напитките не се питаме, те са ясни.
Водих малката на детски рожден ден и майките  и на седмокласници се усамотихме в страни да си разправим и обсъдим цялата дандания по кандидатстването.
В страни от нас се обсъждаше раждане, болници, лекари и преразкази и забравени / разменени дрехи по лагери, а аз си мислех - ех, блажени години.

# 658
  • София
"В страни от нас се обсъждаше раждане, болници, лекари и преразкази и забравени / разменени дрехи по лагери, а аз си мислех - ех, блажени години. "

Блажени години, наистина! Липсват ми! След две години мен ще ме тресе кандидат-студентска треска... Така бързо минава времето!/quote]

# 659
О, да , блажени бяха предните години.
Да свършва вече тази лудница.

Общи условия

Активация на акаунт