Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #4)

• 200 196
  • 1 574
  •   1
Отговори
# 210
Наложи ми се да общувам с мъжа на Сашка. По-зле е от нея, абсолютен тъпак и досадник. Тя иначе не е лош човек, добродушна е. Когато бяха разделени, имаше период в който Сашка и децата бяха без ток в жилището и тя изнемогваше финансово. Като им гледам софийското жилище, не разполага с много средства и сега.

# 211
Като се сетя какви хора са участвали през годините и какви сега - мноого е паднало нивото на това предаване. Сега едва ли ще се съгласят да участват.

# 212
  • ВАРНА
 Ако Сашка е добродушно алтава,то Денди доста злобничко пиянство има.Хич не ми е забавен фенът на ренесансовата музика(или друга беше).По му ходят стари градски шлагери от вида:
-Льох,льох ли ли льох,
 за ракия и вино,
 винаги готов!

# 213
  • София
Виждала съм една тема тук, във форума, с най-различни маси, красиво подредени, за различни поводи, тях да поканят, да покажат красоти.

# 214
Имам чувството, че Сашка беше като дрогирана

# 215
Мм познава мъжът на Санда/купувал е от гумите/ и твърди,че бил свестен  Thinking
Преди години, когато беше скарана с мъжа си нали Сашка беше разпродала на безценица гумите му?  Joy

# 216
  • София
Снощи хванах Сашка накрая. Как можах да я изпусна!  Joy

# 217
  • София
Денди все едно е бил съвременник на всички събития, за които разказва  Joy

# 218
  • русе
Денди с какво се занимава?
Работи ли?!

# 219
  • София
Денди, за разлика от другите поне говори правилно. Изразява се правилно. Ще бъде атрактивна вечер.

# 220
Добре Сашка ще изглежда доста по сносно,ако избегне този клоунски грим!!А Денди готви с риза с дълъг ръкав,закопчан догоре и с папионка и на всичко отгоре и халат някакъв и се оплаквам,че му е като в сауна....е що Joy Joy Joy

# 221
  • ВАРНА
 Сашка,милата през повечето време напомня зле гримиран травестит.

# 222
  • София
Сашка от 100 години е с този грим.

# 223
  • София
Денди с това консуме се изхвърли, ами и как реже дроба  hahaha

# 224
  • София
Продуктите ги пипа с 2 пръста.

Общи условия

Активация на акаунт