DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- Нов сериал с участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.

• 164 942
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
Деси,петата не може да е,защото ще бъде във вторник...Муци,на бг още не е преведен 4 епизод..

bouquet

# 406
Деси,петата не може да е,защото ще бъде във вторник...Муци,на бг още не е преведен 4 епизод..

Вили, сори.... 4-та е разбира се....

Бързам, бързам...искам 5-та:flushed:FlushedFlushedFlushed

# 407
Момичета,ето и 4 епизод на български..

# 408
вече го има - благодаря от сърце Simple Smile

# 409
Момичета,ето и 4 епизод на български..

Вили, благодаря!  Hug

Благодаря и на девойките, които го превеждат!  newsm51

# 410
Здравейте  Hug  Hug  Hug
Искрено благодарности на момичетата, които превеждат сериала Simple Smile   bouquet
Благодаря за фрага и озета Simple Smile bouquet
Фрагманът е много сладък, но последното изречение от озета малко ме притеснява. Щом Алия ще разбере за чувствата на Дениз към Назлъ, да не би да тръгне срещу Назлъ чрез Фатош. Не искам да се прецаква тяхното приятелство. Стига ми една змия в къщата.
Хайде аз си пускам 4 епизод Simple Smile днес съм се отдала на турски сериали,  но след малко могат да ме изгонят от вкъщи Joy Joy Joy
Приятна неделна вечер  Hug Hug Hug

# 411
  • при най-добрият мъж...
За Алия съм сигурна,че ще започне да играе срещу Назлъ.В последния епизод стана от ясно по-ясно.

# 412
# 413
# 414
Айдееее, Енгин бей май излови "дизайнерката " Фатош....много "щастливо " изражение на Енгин ,пълно разочарование , а дали няма да има последици за Ферит бей и Назлъ?!?!?!

# 415
Ехе, много хубаво фрагче си ни донесла!  Hug

Една лъжа по-малко в сюжета! Да видим Енгин бей ще я преглътне ли? Пазаруването на Назлъ и Ферит ще е колоритно! И малкият сладур и той е толкова чаровен - хайде, да идва вторник!

Хубав ден, девойки! Hug

# 416
Нито във фрагмаманите, нито в озета става ясно за Булут как ще се развият нещата.

# 417
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Благодаря за фрагмана...както са казали...на лъжата краката са къси....истината изскача, когато най малко очакваш....пазаруването на Ферит ще бъде интересно....и очаквам с нетърпение какво ще реши съда за Булут....Малко остана до вторника...
хубав ден на всички в темата...
Благодаря за превода на бг на 4 серия....Heart Eyes

# 418
Ако съм Енгин няма да простя тази подигравка на Фатош и  останалите ...отвратително поведение имат "приятелите " му ......... Това начин на живот ли е при комшиите или само за сериалите!?!?!  newsm78 Joy

# 419
Софи, аз виждам поведението на Тарък и Фатош не като подигравка с Енгин. Фатош наистина го харесва, но просто нямаше смелостта да му каже коя е. А пък Тарък според мен оцени Фатош и повярва, че е добронамерена към Енгин, изпитва симпатии към него, не е просто на лов за богат мъж, но няма смелост да поправи грешката, която направи, без да мисли, на момента. Затова остави казването на истината в нейни ръце, за да даде шанс на тази връзка. Та двамата просто чакат удобен момент да поправят грешката, не се подиграват с Енгин. Ама той дали ще им повярва? Grinning

Фатош ще бъде щастлива с Тарък, виж как им допаднаха общи неща - айрян с газирана вода, например, но още не го е разбрала. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт