Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се справят майките с ежедневните задължения?
Какви са ефективни ритуали и практики за избягване на стреса от смяна на леглото?
Какви са ефективни стратегии за подготовка на артикули за второто бебе?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се справят майките с ежедневните задължения?
-
Какви са ефективни ритуали и практики за избягване на стреса от смяна на леглото?
-
Какви са ефективни стратегии за подготовка на артикули за второто бебе?
-
Кога обикновено събирате децата в една стая?
-
Какви са ефективни техники за управление на стреса при децата?
Абонирана съм от време оно за темата (сигурно от първия ѝ сезон
) и ви чета от време на време. Нашите породени са вече млади мъже (в неделя беше балът на "малкия" породен). И аз бях от майките с 2 породени момчета, без помощ (бабите живееха и двете далеч, мъжо работеше тогава много и до късно), но пак това бяха много хубави години с децата в къщи! Децата стават приоритет, както казваше приятелка, важното е да са здрави, нахранени и облечени; и за момчетата, бих добавила - добре изморени. Прекарвахме много време навън да играят, следобед, докато спят следобед си вършех домакинската работа (която, реално е по-тежката част). Сега отраснаха заедно и наистина е супер, когато са с малка разлика. Вече си имат различни интереси, хобита, приятели, но в градината и в у-ще до 7ми клас си бяха заедно.