Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 38 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 106 882
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Новите неща на ДМ-ската марка(забравих и името) вече са заредени в София, но не знам във всички обекти ли.

# 166
в доста магазини са заредени, но не всички продукти все още
например ружове изобщо няма, но са предвидени места на стелажите за тях

# 167
viksdesire, например в столичните такива  Grinning продуктите, които се показват в българските сайтове на Есенс и Катрис се зареждат по магазините, но много често не са пълните колекции, които се зареждат в чужбина.
Като че ли за момента най-много продукти на Trend it up съм видяла в ДМ в Парадайс, спрямо централните магазини - на Пиротска, Мария Луиза или Дондуков. Има доста празни места по тях още. Вече си харесах десетина щуротии  Crazy

# 168
  • Варна
Trend it up имат стелаж в Dm Община Варна.

Ходих да си взема автобронзанта на Алверде, но беше свършил и си взех олио-автобронзант на Sun Dance. Ефект пише,  че ще има след 3-6часа.
Взех си и този камък на Белеа, че като изляза за 15мин навън съм потна с чистата тениска и сякаш е на три дена....
Вчера ми казаха, че съм хванала хубав тен на краката 😘 , а то само с Dove.

# 169

Взех си и този камък на Белеа, че като изляза за 15мин навън съм потна с чистата тениска и сякаш е на три дена....

Това е най-уникалното нещо, което съм пробвала срещу потене и неприятни миризми Sunglasses
В тая жега днес ме спаси и цял ден съм със сухи мишници, направо не мога да повярвам. Ползвала съм и други подобни, но не бяха така ефективни. Само да не ми докара пак някакъв сърбеж като Одорекс и подобни защото вече ще се гръмна  #Cussing out

# 170
  • Варна
Скрит текст:

Ето ми ги краченцата след 6 дена мазане с автобронзант...
5 дена с Dоve и днес се напръсках с това олио на SUN Dance.

# 171
viksdesireчудесен резултат си постигнала. Този автобронзант има ли вредни съставки?

# 172
Страхотна разлика, браво!  Simple Smile
Аз не можах да изтърпя това лепкаво нещо и отидох няколко пъти на солариум....

# 173
  • Варна
И аз съм ходила преди години на солариум, но е прекалена за мен инвестиция и след 10пъти нямах никаква разлика.
Дадох общо около 20лв. за двата автобронзанта и има ефект, даже и ръжете ми са адски черни. Crazy

# 174
  • София, България
Здравейте, следя ви отдавна, но до сега не съм писала. С тези автобрознати ме заинтригувахте. Имам въпрос, защото не съм ползвала такова нещо до сега. Има ли вероятност да стана на петна с тези автобрознати като се мажа? Може ли да ми разясните как се мажете, колко често, по кое време на денонощието,отмива ли се това? Изобщо не съм запозната, а ми хареса резултата от тях, който видях в по-горен пост. Благодаря!

# 175
Лелеее, прекрасен тен ти се е получил, браво!
Още отначало като заговорихте за тези автобронзанти и аз се замислих, ама пусто като си се харесвам бяла  Mr. Green Даже и виkаги като излизам се мажа навсякъде със слънцезащитен да не би случайно да потъмнея  Joy
Обаче сега като гледам viksdesire  какъв резултат е постигнала, имам шанс и аз да стана черна  Joy
ще го мисля  Joy

# 176
simona1411, да, като цяло шанса да станеш на петна е голям  Laughing Хубаво е да ексфолираш кожата в банята преди да нанесеш такъв лосион. Размазвай хубаво навсякъде, особено на коленете и лактите. Дори и да ти се струва, че няма нужда да втриваш повече, продължавай  Laughing Аз лично този на Дав го нанасях вечер, за да мога да "изсъхна" и въпреки това на другия ден пак ми лепнеше. Нанасях го всеки ден, не се отмива с едно къпане, но като спрях да се мажа, при мен за 3-4 къпания падна.

# 177
  • Варна
Този автобронзант е като крем и си го нанасям, както бих си нанесла обикновен хидратиращ крем на тялото. Задължително слагам на сгъвката на колената, лактите и малко блендвам към стапалото  Crazy
Старая се максимално да покрия всичко. Слагам си главно на краката и ръцете.
Автобронзантът е с натрупване, колкото повече се мажеш, толкова повече тен ( и по-бързо) ще имаш.
Аз се мазах два пъти дневно, защото съм нетърпелива.
Други съфорумки казаха, че се отмива постепенно с всеки душ, но стои около седмица, след като спреш да се мажеш.

Стъпките за нанасяне са:
1. Върху чиста и обръсната кожа (след баня)
2.Ексфолиране на кожата за нейното изглаждане
3. Хидратация на кожата с лосион като се слага повече на сухите участъци
4.Автобронзант

И с тея стъпки можеш да си подсигуриш, че няма да станеш на петна

Ама аз не слушах и го мацвах върху чиста кожа без ексфолиране, но не виждам петна.
Не забравяйте да си миете ръцете веднага след като приключите с нанасянето на автобронзанта, че ръцете стават черни и няма изтъркване.
Вчера имах лек спор и забравих да измия своите и то стана чудо
Скрит текст:
 Mr. Green

# 178
А такова нещо за лице дали има  newsm78
Не обичам да слагам много грим в ежедневието и нещо подобно ще ми свърши добра работа  Laughing

# 179
  • Варна
Алверде има малко кремче-автобронзант за лице. Цената му е около 4~ в размер на крем за ръце.
Не посмях да си го взема, че в ежедневието слагам коректор под очите, които е доста светъл и ако си потъмня лицето ще стана карикатура.

Общи условия

Активация на акаунт