Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 38 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 106 861
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
  • София
И аз не устоях на Trend it up - купих си лилав молив за очи (за около 4 лева). Много е мек и траен, но на очите не изглежда съвсем лилав - по-скоро сиво-черен. Мисля да си купя и други цветове. Честно казано, от това, което видях на щанда, нищо не ме грабна особено, но аз и нищо конкретно не търсех.

# 301
  • Бургас/Пз
Според вас на кафяви очи какъв цвят молив би отивал?? Коя марка бихте препоръчали??

# 302
  • Бургас / София
Днеска бях в новият магазин  Лили на Черни Връх и нищо не си харесах и —15 процента не ме съблазниха. Единственото, което ме грабна беше Колориста  на Лореал, но при наличието на —20 в ДМ реших да проверя там, но ги нямаха. Въпроса ми е някои от вас виждали ли са Колориста в ДМ и ако да в кои магазини да търся Simple Smile

Последна редакция: чт, 13 юли 2017, 13:32 от cityofangels

# 303
  • София
...Днес имаше 20 % на интимни продукти в Лили и си взех желания гел на bioPha, който заглеждах отдавна...

И аз много го исках и накрая като го купих не разбрах, защо толкова много зор имах за него Simple Smile На Юсерин или Себамед интимните са класи нас БиоФа. Помпата на БиоФа е ужасна. А самият гел става, но не е нищо особено за тия пари...

# 304
Току що бях в Лили за зеления лакочистител. Казаха ми, че вече няма да се зарежда. Кой бихте препоръчали?/ да не е агресивен, но да чисти хубаво/

# 305
Да кажа, че отстъпката при покупка на 2 продукта Тренд ит се комбинира много приятно с отстъпката от 20% Smiley

# 306
По ваша препоръка днес си взех двойната острилка на Есенс,мога да кажа-перфектна е.Благодаря! bouquet

# 307
  • Варна
Толкова хубаво се комбинираха отстъпките днес, че като отидох на щанда на Trend it up, всички хайлайтъри, бронзъри, озаряващи сенки и палитри за лице бяха изкупени 😂

Аз си взех сив молив за вежди, коректора с топче. Внимавайте как си ги избирате, че единия цвят е с ясно изразен розов подтон. Коректор стика ми се струва много сухичък.

Взех си и гел очна линия на Maybelline, дездорант на Balea с мирис на кокос и веро Джамайка Дриймс.

# 308
Днеска бях в новият магазин  Лили на Черни Връх и нищо не си харесах и —15 процента не ме съблазниха. Единственото, което ме грабна беше Колориста  на Лореал, но при наличието на —20 в ДМ реших да проверя там, но ги нямаха. Въпроса ми е някои от вас виждали ли са Колориста в ДМ и ако да в кои магазини да търся Simple Smile

в нашия ДМ са на отделен стелаж, който е много далеч от продуктите за коса

# 309
  • Бургас / София
И аз гледах отделно и ги нямаше, питах и продавачката и тя вика нямаме такива, като се прибера в нашият ДМ ще проверя . Благодаря за отговора Simple Smile

# 310
  • Варна
В кой град се интересуваш? Grand Mall Varna има цял щанд с бои, спрейове и полу-пернаментните на Колориста. Всичко е на цена 11.99 и си харесах розово-злато боя за коса, но в момента няма как да ми хване, че съм тъмно сива. Има и крем спомагащ за по-бързото падане на цветовете и
изрусител за коса.
Цветовете са пастелно розово, синьо и прасковено, hot pink, ярко зелено(но тъмен нюанс) , тъмно лилаво и синьо.

Дезедорантът на Balea ванилия и кокос мирише страхотно. Оказа се, че съм взела най-тъмния молив за очи с подчертн сив отенък
Не знам как се крият изображения на мобилната версия...

# 311
  • Бургас / София
Аз съм в София мисля да си взема розовото до 2 измивания, но пък чакам и мнения дали пресушават? Преди време бях взела на Лореал Сън Кис Желе и   косата ми се изсуши...

# 312
  • София
Бихте ли ми препоръчали черна спирала за мигли от ДМ? Бях си взела Мис Хипи, но въобще не ми харесва – не разресва, колкото и да отнемам от туша, все отива прекалено много, слепва... Търся нещо с добро разресване, за обем Simple Smile
Допълвам: Взех Лаш сеншейшънъл на Мейбълит, дано да съм уцелила.

Последна редакция: чт, 13 юли 2017, 18:56 от milenaka

# 313
  • Бургас
Виждам, че Trend it up имат два вида единични сенки за очи - едните струват 7,99  и са само три цвята / поне аз толкова видях/ , а другите бяха към 3 и нещо и имаше повече цветове. Питах каква е разликата, но не можаха да ми обяснят. Някой може ли да ми отговори? /То и без друго тук знаете повече от работещите в магазините! /

# 314
  • Варна
Едните са обикновени сенки 2,5гр, а другите металически 3гр. Разликата сигурно ще
Е във формулата и финиша на продукта.

Не видях никъде зареден гелът из за вежди, но определено има голям интерес към марката.

Общи условия

Активация на акаунт