Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 38 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 106 767
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Какво ви беше мнението за този ФДТ?

Матира ли?притеснява ме и липсата на цветове , даже най-светлия ми е оранжев.с всички ФДТ на Буржоа ми е така:unamused:

# 571
Здравейте! За който се интересува, новата лимитирана серия на  Birds of Paradise я има заредена в DM. Не намерих всичко, макар че бях в два DM-a. Имаше шампоан, лосион за тяло и пяна за бръснене.  Wink

# 572
Rochelle ме подсети да питам нещо. От коя пяна за бръснене сте доволни?

# 573
Аз съм пробвала няколко вида, всичките на DM и съм много доволна.

# 574
  • Телиш/Плевен
При мен спира потенето. Мястото, което съм намазала е сухо. Карам само с него вече поне 2-3 години.
Аз само мога да си мечтая за такъв ефект. Blush Но да не бъда алчна, достатъчно доволна съм и от ефекта, който има върху мен. Grinning
Здравейте! За който се интересува, новата лимитирана серия на  Birds of Paradise я има заредена в DM. Не намерих всичко, макар че бях в два DM-a. Имаше шампоан, лосион за тяло и пяна за бръснене.  Wink
Аз питах преди няколко седмици, конкретно шампоанът ме интересуваше и го купих онзи ден. Само че минах много набързо през магазина и не можах да видя дали са заредили другите неща от серията, та затова не писах тогава, за да не подведа някого.
От шампоана съм доволна, макар че, ако трябва да бъда честна, го исках и купих само заради опаковката. Blush Съответно нямах големи очаквания и ми беше все едно какъв е, но въобще не е лош. За този шампоан говоря:
Скрит текст:

Друго от новите продукти на dm, което купих и което ми хареса много - спирала trend IT UP Maxi Drama Khol. Heart

# 575
Здр.Може ли да ми препоръчате хубав коректор за(под очите),с високо покритие.

# 576
# 577
Потвърждавам! Добро покритие, голямо количество и повече от прилична цена...дори смея да твърдя, че ми хареса повече от течния камофлаж на катрис

# 578
За нищо, Авалон  Hug И аз видях тази в ДМ, чак се зачудих дали нямаше да е по-добра от тази на Лили.
И аз оставих една хубава цифричка в ДМ вчера, търсейки бански в мола на Цариградско. От лимитката с пернатите намерих само лосион за тяло, който не ми вдъхна много доверие. Взех и от влажната тоалетна хартия с лайка. Мъжът ми, като чу за нея, направи много недоверчива физиономия  Mr. Green.

# 579
Днес овършах и Лили и Дм, а сега виждам този коректор и ме е яд Crossing Arms Купих за ММ от прехваления кристал, дано е доволен и той. Simple Smile

# 580
Лили
CРЯДА, 02.08.2017.
ШОК ЦЕНА-20%
СЛЪНЦЕЗАЩИТНИ ПРОДУКТИ 😎
Тъкмо навреме 🏖

# 581
  • София
  От пяната за лице на Балеа с плодова киселина и на мен ми пламва
лицето, а всичко друго, което съм ползвала на

Цитат
Някоя от вас ползвала ли е лосиона
със златни частички на Лирен?
Видях в Лили и някакво сухо олио с частички, но не
запомних марката.

Дъщеря ми иска да си вземе нещо за блясък и
много и харесало сухото олио на Нюкс, но аз издирвам
бюджетен вариант.
Виждала съм такъв на марката на Лили Velnea.Струва около 5-6 лв.,в розова тубс е.

# 582
  • София
Момичета, обиколих вече няколко магазина на Лили и ДМ, в които намирам само лакове за нокти и червила/ моливи на Флормар. Търся сенките им, но никъде не ги намирам. Вие да сте виждали наскоро и ако да, къде (за предпочитане в София Simple Smile )?

# 583
Виждала съм сенките на Флормар в Елитис и в малки квартални магазинчета. Понеже бях в командировки по Костенец, и там съм ги виждала.

# 584
  • София
Виктория Андреевна, благодаря, ще се разходя до Елитис Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт