Лидл-105-Жегава- 01.07-01.08

• 154 623
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 945
  • Варна
Орязан е откъм състав. Не пере добре. Ако ти изпере бяла кърпа с лекета, ще си взема думите обратно...Grinning

Откакто смених пералнята с по-нова и по-хубава и ОМО-то от Лидл успява да изпере лекетата от детски дрехи  Grinning . Дори в момента съм с такъв и съм на половината кутия, оплаквания нямам . Но никакъв аромат няма , прането не мирише на нищо след изпиране. Мен ме устройва, не обичам дрехите ми да миришат на прах за пране, спалното бельо и хавлиите донякъде, да е поносимо, но не натрапчиво. Но предпочитам Ариела, макар че и при него има разновидности и не всичките са хубави. Гледах Ултимейта днес, но пишеше ,че е с избелваща съставка и това ме отказа да си купя.

# 946
  • до най-прекрасния мъж
Момичета, моля, дайте мнение за пасатора с различните джиджавки Силвър Крест - 39.90 цена. Не ми е трябвал и не съм обърнала внимание,  ако сте коментирали. Не знам и от коя брошура е, та да се върна да чета. На майка й е изгорял и не знам какви пари ще искат за ремонт. Нейният беше Беко, издържа 3 години, но и тя го е назорила, за да изгори. Та събирам мнения, ако се наложи да купувам нов.

# 947
Добър е пасаторът, този който е с чопър и тел за яйца, имам го от няколко години. "Изкарал" си е всяка стотинка отдавна.

# 948
Момичета, моля, дайте мнение за пасатора с различните джиджавки Силвър Крест - 39.90 цена.
За пасатора 3 в 1 ли става въпрос (пасатор, приставка чопър и тел, 600 вата)? newsm78 Аз съм много доволна, имам го от 4 или 5 години. Peace Единствените ми забележки са, че е малко тежичък Laughing и трябва да се внимава с "нарисуваните" символчета по корпуса (иначе с времето се изтриват). Wink
Кристи, дръжката и т.н. части не се ли пълнят с вода при миенето на ръка...? newsm78

# 949
  • софия
Аз си го взех пасаторът 3 в 1 преди две седмици и съм супер доволна.Даже детето си прави сладолед на него сама.Не съм разбивала само с бъркалката за яйца .За парите си е супер с толкова приставки в Технополис започват от 70-80лв и то нискооборотни.
Ако намерите не се замисляйте.

# 950
Орязан е откъм състав. Не пере добре. Ако ти изпере бяла кърпа с лекета, ще си взема думите обратно...Grinning

Откакто смених пералнята с по-нова и по-хубава и ОМО-то от Лидл успява да изпере лекетата от детски дрехи  Grinning . Дори в момента съм с такъв и съм на половината кутия, оплаквания нямам . Но никакъв аромат няма , прането не мирише на нищо след изпиране. Мен ме устройва, не обичам дрехите ми да миришат на прах за пране, спалното бельо и хавлиите донякъде, да е поносимо, но не натрапчиво. Но предпочитам Ариела, макар че и при него има разновидности и не всичките са хубави. Гледах Ултимейта днес, но пишеше ,че е с избелваща съставка и това ме отказа да си купя.
Ако на омото от лидл не пише "колор", и той е с избелители.

# 951
  • have faith and be patient ..
Момичета, моля, дайте мнение за пасатора с различните джиджавки Силвър Крест - 39.90 цена. Не ми е трябвал и не съм обърнала внимание,  ако сте коментирали. Не знам и от коя брошура е, та да се върна да чета. На майка й е изгорял и не знам какви пари ще искат за ремонт. Нейният беше Беко, издържа 3 години, но и тя го е назорила, за да изгори. Та събирам мнения, ако се наложи да купувам нов.

и аз си го взех скоро и съм много доволна .. имам  един въпрос - маха ли се вече пъхнатата тел в пластмасовата част за въртене ? смисъл  , изкарва ли се само металната част , за да я пусна в миялна ? имам чувството ,че като я вкарах и щтракнах и край - няма мърдане Flushed

# 952
  • до най-прекрасния мъж
Мерси, момичета!
Да, за пасатора с чопър и тел за яйца става въпрос. Мернах в Лидл Тракия в неделя.
Телта се вади от приставката, защото в самата приставка има грес, която смазва зъбчатките и не бива да се мие. На същото това Беко от миене му бяхме отмили греста, та ММ го разглоби да го гресира отново, иначе превърташе и стържеше. Сега мием само телта и няма проблем /нямаше де, докато не изгоря Rolling Eyes/.

# 953
Момичета, бях питала по-рано за развалена ютия от Лидл, купена Август 2016 се оказа. Взеха я за ремонт, тъй като парите за уреди с гаранция 2-3 години се връщат до 3 месеца след закупуването им.

И сега да питам, през последните няколко месеца, веднъж видях един тефтер, бележник или нещо подобно, което ми е останал спомен че беше в раздел кухня или нещо подобно, някой дали си спомня какво беше точно? Приличаше на органайзър-бележник с дни и дати, да си пишеш бележки, мисля че беше и с магнит за хладилник (ама последното не е сигурно) Rolling EyesSmile

# 954
Как са козметичните четки в Лидл? Загледах комплекта четки, който ще пускат в четвъртък, но ми се иска да знам какво качество да очаквам  Thinking

Oт целия комплект четки ползвам само 2 от тях - за руж и за пудра. Другите не стават за нищо. Нито една от четките за очи не загребва сенки, много лъскав и жилав косъм имат.

Тези, които ще пускат са в друг калъф и дано са по-добри като качество.

# 955
Ха.. ..и аз ползвам тези двете четки само от същия комплект.

Бележник с магнит имам. Много ми е удобен за хладилника и гледам да не оставам без такъв. А органайзера май нямаше магнит...бяха отделни листове просто в папчица...нищо особено според мен..

# 956
Аз си взех това намалено: https://postimg.org/image/sg7i71azj/
Но магнитите му не лепят и за това си купих допълнително магнити, които ще сложа със силикон.
Иначе тефтер също си бях вземала за хладилник.

# 957
 да се отчета - пилата не ми върши работа. Но пък съм страшно доволна от сешоара, който взех в неделя от Лидъл с  йонизиращият ефект. Приставката за къдрици ми върши страхотна работа, а йонизиращият ефект е страхотен.  bouquet Благодарско за мненията ви.  bouquet

# 958
Да похваля марката "Родна стряха" - опитах доста от нещата им и от всичко с изключение на маслото съм мн.доволна. Снощи изпробвахме локума с роза-прекрасен е, също и хлябът им и корите за баница. Радвам се, че има хора, които се опитват да произведат родните ни продукти с максимално изчистени и здравословни рецепти. Дано не ги развалят.

А отдавна се каня и да изразя възмущението си от марката Торро - каквото тяхно да погледна е фрашкано с всички възможни хим.добавки - салатки, кори и т.н.

# 959
Мерси, момичета!
Да, за пасатора с чопър и тел за яйца става въпрос. Мернах в Лидл Тракия в неделя.
Телта се вади от приставката, защото в самата приставка има грес, която смазва зъбчатките и не бива да се мие. На същото това Беко от миене му бяхме отмили греста, та ММ го разглоби да го гресира отново, иначе превърташе и стържеше. Сега мием само телта и няма проблем /нямаше де, докато не изгоря Rolling Eyes/.

Аз го мия редовно, добре, че каза. И капачката на чопъра ли не трябва да мия ? - Сигурно.

Общи условия

Активация на акаунт