Лидл-105-Жегава- 01.07-01.08

• 154 650
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 1 200
И аз това се чудя.. И как да разбера, че филтъра е за подмяна?

# 1 201
  • софия
момичета от понеделник ще е намалено био кокосовото масло -препоръчвам с две ръце

# 1 202
  • shumen
Аз ходих и си взех рокля,панталон и от сиренето родна стряха.
Хартия за печене и аз ползвам и досега не ми се е палила.

# 1 203
Каквото може да се запали в кухнята, всичко съм палила, включително и хартия във фурната Grinning
От тогава когато пека на грил функция и не искам да търкам, слагам алуминиево фолио вместо хартия. Моя си беше вината де, хем бяха нависоко наденичките, хем и ъглите на хартията стърчаха близо до реотана, та се получиха "специални ефекти" Grinning

# 1 204
И при мен се запали хартия, но от ДМ. Точно ъглите стърчаха и единият пламна. Беше си страшничко. Според мен хартията трябва да не стърчи извън тавата.

# 1 205
  • Бургас
И аз да дам моите 5ст към темата с пекарската хартия, че съм използвала не знам вече колко кутии (само последната седмица съм изпекла около 15-16 тави със сладки и соленки...) и нивгаж не съм имала специални ефекти. Ама знам ли, може сега да са пуснали с нова екстра бройки Wink

Не успях да ида за ръчно чопърче, че и днес нЕма се замъкна, пък дано ме дочака някое скрито в кюшенцето!

За тоалетната 'артия си мълча, щото моят задник е луксозен и е свикнал на 5-пластовата хартия от ДМ с добавка от влажната им хартия Trollface Да, по-скъпи, но си заслужават и не ги сменям, тц!

Цветните хартии и картоните са едноцветни, по 1 брой от всеки цвят Wink

# 1 206
  • Перник
1,80 лв. е хартията с овцата.

Хартията с овцата - трипластова я взимам на 2.79 лв./опаковка от 4 рула. Не знам дали има няколко вида.
Предпочитам я, защото е икономична и без аромат.  Peace

Може и 2,80 да е, като се замисля. Аз цени не помня Blush Но ми се въртеше в главата нещо "и осемдесет".

# 1 207
Какво почиствате с ръчните парочистачки, за какво са подходящи?
Аз пак да попитам...

# 1 208
Аз лично нищо, имам я и седи някъде в шкафа
Мислех да чистя, фурна, плочки, баня...ммм явно съм мързел

# 1 209
  • София
И аз я взех с идеята за чистене на фурна, фуги, баня и т.н. Направих го като я взех (тази пролет) и сега така си седи.  Mr. Green

Пробвали ли сте дините от Лидъл и сладки ли са? Нещо не мога да случа на хубава диня напоследък, а хем взимам от камиони, уж от производител.

# 1 210
  • София
Снощи купихме една десеткилограмова диня  - страхотна беше. Сочна, сладка и крехка. Ама дали навсякъде са така....ММ ги взима леко пожълтели от едната страна,  били гаранция за зрялост. Grinning

# 1 211
Да похваля пижамите - много хубава материя Heart

# 1 212
  • София
Относно тоалетната хартия, само за информация в друг хипермаркет марка Фамилия, три пластова, 30 ролки - 9.99 лв крайна цена.

# 1 213
Здравейте! Някой да е разгледал/купил поставките за ножове?

# 1 214
Относно тоалетната хартия, само за информация в друг хипермаркет марка Фамилия, три пластова, 30 ролки - 9.99 лв крайна цена.

А във Фантастико Перфекс 2.75  за 8+2   от четвъртък, последно това е моят избор  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт