Клиники в Истанбул - тема №2

• 104 617
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
Момичета, да ви попитам замразявали ли сте сперма в Мемориал за колко години и на каква цена?

# 331
Свържи се направо с доктора.

# 332
  • Ruse
Здравейте момичета,обръщам се към вас защото съм страшно притеснена.Правиха ми повторен кюртаж след миседа,защото задържам кръв в матката но и след втория кюртаж положението е същото.Изписаха ми бусколизин и метергин и също така днес ми сложиха и окситоцин,утре ще ходя пак да ми слагат окситоцин и петък на контролен.Обаче въобще не кървя а трябва а в понеделник ми предстои пътуване.Моля ако има някоя от вас да е била в тази ситуация моля да ми пише,просто съм в един ужас от неделя насам.

# 333
Къде го прави този повторен кюретаж? И какво значи задържаш кръв в матката?

Моля някой да сподели как се стартира стимулацията, че искам да си направя някакви сметки.
Идва ми , правя някакво изследване и на следващият ден трябва да съм в болницата така ли?

# 334
  • Ruse
Къде го прави този повторен кюретаж? И какво значи задържаш кръв в матката?

Моля някой да сподели как се стартира стимулацията, че искам да си направя някакви сметки.
Идва ми , правя някакво изследване и на следващият ден трябва да съм в болницата така ли?

Ами повторния кюретаж го правих в болницата където правих и първият и кръвта не изтича ами се задържа в матката.Значи на първи ден от цикъла аз правих фсх и естрадиол,пратих ги на Севда тя каза че са ок и може да започваме и вечерта тръгнахме за Истанбул.

# 335
Моля ви, пратете ми на лични мейла на Елис, защото трябва да й напиша писмо.

# 336

Ако ти дойде до обяд, същият ден се води първи. Пишеш на Севда и тя ти потвърждава в колко часа да си на преглед в болница на следващия ден. Ако ти дойде следобед, тогава този ден е нулев, следващия ден е първи и на по-следващия те викат на преглед. Поне така беше при мен. Викнаха ни на втори ден в 10:30. Не съм пускала изследвания на първи ден от цикъл, но предходния месец бях пратила куп изследвания. Успех!

# 337
Момичета, най - рано на кой ден от трансфера на 5 дневен ембрион отчита уринарния тест?

# 338
Момичета, най - рано на кой ден от трансфера на 5 дневен ембрион отчита уринарния тест?

Алмира, всичко зависи от нивото на ЧХГ в кръвта, при всеки е различно, а зависи и теста от колко нагоре отчета.
При мен на 9-ти ден от трансфер на 4 дневни уринарния показа силно -, бях си казала че ако е - няма да му вярвам Money , на следващия ден ЧХГ беше 21, след това уринарния пак беше силно -, а ЧХГ се беше удвоило /а уж засичаше над 25/.
Така че моя съвет е пусни по добре кръвен за да не се тормозиш с уринарни, на 8-9 ден след трънсфер ще ти покаже как вървят нещата. Стискаме палци за силно положителен резултат, при теб и при всички борещи се Sparkling Heart.

# 339
Pingvin4e, а когато отчете -, изобщо ли не се забелязва контролната черта? Т.е. дори и да се вгледаш, виждаш ли някаква  едва забележима сянка на мястото на чертата?

Няма да правя кръвен тест преди 14ти ден от трансфера. А уринарните уж отчитат ЧХГ над 25.

Май много се вживявам Simple Smile А с тази нова мобилна версия на Бг Мама не мога да изпращам лични съобщения, затова се извинявам за спама.

# 340
Pingvin4e, а когато отчете -, изобщо ли не се забелязва контролната черта? Т.е. дори и да се вгледаш, виждаш ли някаква  едва забележима сянка на мястото на чертата?

Няма да правя кръвен тест преди 14ти ден от трансфера. А уринарните уж отчитат ЧХГ над 25.

Май много се вживявам Simple Smile А с тази нова мобилна версия на Бг Мама не мога да изпращам лични съобщения, затова се извинявам за спама.
Алмира,
от сърце ти стискам палци да се похвалиш скоро с хубави новини,и да си на късмет за всички борещи се момичета като мен !  Hug
Относно новата версия и пращане на ЛС : просто чукваш в/у името на акаунта, по- точно в/у изображението в ляво и ти излиза писъмце в дясно за ЛС.   Hug

# 341
Какви са ви впечатленията от Хафизе?

# 342
  • Ruse
Какви са ви впечатленията от Хафизе?
Коя беше Хафизе?Ако е една пълничка,много е отзивчива обяснява добре,нещо като Елис.

# 343
Здравейте момичета,
За първи път пиша тук, но след 2 неуспешни опита в България се свързахме с Мемориал и онзи ден се прибрахме след първичен преглед.
Всичко мина добре, Севда беше плътно до нас и всички бяха много внимателни.
Казаха да си купя Лукрин, ама не ми стана ясно за какво е. Ще пиша на Севда по-натам, но ако ми дадете инфо ще съм благодарна.
Успех и сбъднати мечти на всички ви

# 344
омичета, трябват ми две кутии проксийд плюс. Ще съм много благодарна ако някоя от вас се отзове и ми помогне. Особено момичетата, които са в Истанбул в момента.

Общи условия

Активация на акаунт