Клиники в Истанбул - тема №2

• 104 583
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
До колко дена след спиране на лекарствата да очаквам цикъл след биохимична бременност? Нали няма опасност да ми се наложи кюртаж?

# 421
До колко дена след спиране на лекарствата да очаквам цикъл след биохимична бременност? Нали няма опасност да ми се наложи кюртаж?
При мен беше след около седмица по спомен, и не се е стигало до кюретаж.

Последна редакция: пт, 11 авг 2017, 00:46 от Не се сърди, човече

# 422
Fortuna, a спомняш ли си колко обилен и болезнен е бил?

# 423
Fortuna, a спомняш ли си колко обилен и болезнен е бил?
Алмира,
сега като се замисля беше малко по- обилен през първите два дни, и имах силни спазми, които постепенно отшумяха и затихнаха.

# 424
Здравейте, момичета другата седмица отиваме в Мемориал, за спермограма. Писах на Севда за час, но каза, че не е необходимо да запазваме да отидем на първи етаж и да я направим. Притеснява ме как ще се разберем с момичетата от рецепцията, явно няма да може да разчитаме на някоя от бг координаторките. Някоя от вас била ли е в такава ситуация и как се е справила?

# 425
Много странно отношение.
Опитай да пишеш на друг координатор.

# 426
Здравейте момичета,

Търся Progestan ампули, ще съм много благодарна ако някой от Вас се отзове и помогне.

Хубав ден и успех

# 427
Да, спомням си за 1 такъв случай споменат във форума, сигурно е твоя.
Какво стана, за да се откаже от редовната си практика за ЗЕТ и да приложи фреш? Ще се радвам да споделиш. За мен може да бъде решаващ фактор дали да си търся друг доктор, ако и следващия ми ЗЕТ при Карлъкая бъде неуспешен.
Леко бременеене. Simple Smile
Имах 2 неуспешни ЗЕТ и един спонтанен аборт след замразен трансфер,поради това след обсъждане на моят случай с колегите си е решил да приложи фреш трансфер и да смени поддържащата терапия.И се получи.Simple Smile

# 428
Каква е новата поддържаща терапия? С Прогестан ли?
Значи си имала
1 аборт
1 биохимична
1 отрицателен
Така ли?

# 429
Имах 2 неуспешни(отрицателни)и един аборт.А преди това 3 опита в Бг. само с фреш трансфер,които също бяха неуспешни.

# 430
Терапията беше с Прогестан  докато чухме пулс,а после минах на Утрогестан.

# 431
Здрасти верника не си губи времето в българия повече при условие че ще си плащащ найстина тук лекарствата са по евтини аз миналата седмица купувах и цените са нищо общо каквито са в българия събирай багажа и тръгвай

# 432
Здравейте момичета, днес ми е 5ти ден след пункция.изписаха ми Рулид, Преднол за подтискане на имун.система, Кринон гел по 2 апликатора на ден + Клексан.Имам симптоми на настинка, цялото тяло ми е затоплено, а в същото време краката са ми ледени.Учестено дишане сякаш съм с леко вдигнато кръвно. Въпроса ми е дали това е настинка или е от всички тези лекарства. Имали ли сте такива оплаквания? Притеснено ми е ,защото може да правим пресен трансфер.

# 433
Можете ли да ми препоръчате апартамент с удобен транспорт до Бахчечи? Благодаря! Знам, че е писано назад в темите доста, но нямам време, оказа се спешно...

# 434
Понеже съм новак,имам 2 (засега) въпроса към по-знаещите: При ЗЕТ с естрофем и Овитрел на 15-ия ден,всъщност има ли овулация и жълто тяло след това? и : След ЗЕТ с естрофем,кринон гел и пролутон депо веднъж седмично,ако е неуспешен идва ли цикъла на датата ,или няма да дойде докато не се спрат лекарствата?

Общи условия

Активация на акаунт