Целулит - 9 тема

• 125 662
  • 733
  •   1
Отговори
# 315
  • в 1001-та нощ
Първата част към теб (последния писал), втората - по цитата Simple Smile

# 316
Аз направих 16 масажа с LPG  и определено съм доволна,е има малко още какво да се желае,но  си мисля,че може да мина на поддържащ вариант един път седмично и постепенно да разредя.За съжаление не успях да ги комбинирам с други процедури(от финансова гледна точка). Най - вероятно ще се мажа с крем на Кройтерхоф и това ще ми е допълнението.Определено ми харесва сегашното ми положение.

# 317
Аз нямам финансовата възможност за тези процедури   😊

# 318
  • София
Като активно спортуваща вече години наред, аз също имам целулит и няма жена, която да няма такова животно. Единствено може да се подобри, да не е видим, но да изчезне напълно - никога. И за да се намали (не да се махне) трябва яко спорт, яко хранителен режим (не тези, от които гладувате) и много процедури ежедневно. Колкото е упорит целулита, толкова трябва да сте упорити и вие. Дори една идея повече.

# 319
Съгласна съм,че целулит се бори с тренировки,процедури и хранителен режим.Трябва постоянство и упоритост.

# 320
  • София
Проблемът е, че е възприето сякаш е нещо ненормално, а е точно обратното. Дори малките бебета и дечица като им се стисне кожичката има целулит. Много, адски много трудно се бори целулит.

# 321
Да има много истина в това.Мен лично ме дразни и оказва влияние върху самочувствието ми,макар,че не е в големи количества.Въпрос на гледна точка.

# 322
2 пъти седмично lpg и така поне 10-12 пъти достатъчно ли е за резултат ?

# 323
  • в 1001-та нощ
При мен още с 3-4 процедури - резултатът е много добър. Но при всеки е различно колко са нужни Simple Smile С 10-12 процедури - трябва да има видим резултат Simple Smile

# 324
А как влияе в зона корем предвид че ще взимам пакет lpg на цяло тяло  ? Стяга ли се и прибира ли се ?
За съжаление аз не съм по спортовете и това Ми е надеждата че с lpg , пресотерапия и радиочестотни процедури ще успея да премахна излишните мазнини и целулит . Разбира се и с диета , но без спорт .

# 325
  • в 1001-та нощ
Прави се масаж и се подобрява кръвообращението в зоната. Подобрение ще има, но чудеса не бива да се очакват. Радиочестотата я водят по-добра за стягане и топене на мазнини.. Специално за корем след раждане терапевти са споделяли много добри резултати. Комбинацията от трите звучи много добре Simple Smile

# 326
При всеки човек се проявява различно,при мен може би около 6-7 процедура имаше видим ефект.За  зона корем,третира се,когато е за цяло тяло,предимно да се засили кръвообращението и дейността на лимфата.За мен това е оптимален вариант,тъй като  това ми е най-чувствителна зона.За другите предложения Алена добре е споменала.

# 327
За мен след много LPG процедури,нямаше никакъв ефект.

# 328
При мен осем процедури Венус легаси, като след четвъртата включихме пресотерапия и масажи и даде задоволителен резултат. Повлия се и кожата, изглади се и се стегна. Сега като поддържащи правя само масажи и спортувам. 

# 329
Прочетох цялата тема и купища реклами за чудодейни процедури и съм тотално объркана. Имам дългогодишно отглеждан целулит, нямам почти никакви съмнения, че е фиброзен. От месец и половина си правя масаж с вендузи, но ефект - нула. Моля, препоръчайте ми някаква бюджетна апаратна терапия, защото се опасявам, че с вендузите повече разтеглям кожа, отколкото боря целулит. Ходих на демо на някаква нова машина "ендосфери" , но цената ми е абсолютно непосилна. Дали по-евтините процедури просто ще "оголят" фиброзния целулит и няма да стане още по-зле? Ще ви бъда благодарна, ако ми дадете идеи и насоки, а ако е възможно - и студио, от което сте доволни. Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт