Целулит - 9 тема

• 125 664
  • 733
  •   1
Отговори
# 330
  • в 1001-та нощ
Помисли първо за мезотерапия и тогава апаратни Simple Smile

# 331
chris, аз правя LPG, VelaShape 3 и XBody и съм много доволна от резултатите. Според мен е добре да се консултираш с опитен терапевт. Препоръчвам ти студиото, където аз ходя. Цените им са много добри. LPG си правя на цяло тяло, VelaShape 3 се прави на зони. При мен проблемни са корем, дупе и бедра, като получавам подарък паласки, брич и колене. И на тренировките с XBody ми правят отстъпка.  

# 332
chris, аз правя LPG, VelaShape 3 и XBody и съм много доволна от резултатите. Според мен е добре да се консултираш с опитен терапевт. Препоръчвам ти студиото, където аз ходя. Цените им са много добри. LPG си правя на цяло тяло, VelaShape 3 се прави на зони. При мен проблемни са корем, дупе и бедра, като получавам подарък паласки, брич и колене. И на тренировките с XBody ми правят отстъпка.  

И аз бих разгледала предложенията на предложеното студио.Ако прецениш да споделиш и на мен,ще съм ти благодарна!Аз посещамам салон ,предлагащ целутрон,LPG и стандартни масажи и ако реша да комбинирам процедури ще се разкъсвам между две места,а така както е при теб поне е организирано.

# 333

Много благодаря! А би ли споделила за кое студио става въпрос?

# 334
bobsi81 и chris, аз ходя в LABO | design your body, до МОЛ Парадайз. Съветвам ви да си направите по една безплатна консултация. Така ще видите студиото, ще се запознаете с кинезитерапевтката и ще си прецените дали ви е удобно и ви допада.

# 335
Здравейте,аз ходя на антицелулитни процедури с вендузи, всички споменават за добри резултати, аз съм на 7 ма процедура, но ме притеснява факта , че целулита ми се показа повече,казват че ще изчезне след края на процедурите, било нормално... някой да е имал подпбен случай?

# 336
Забравих да отбележа че моя целулит не беше видим, съвсем леко, само като се натисна се виждаше

# 337
  • в 1001-та нощ
Вероятно т.нар. твърд целулит е бил маскиран с телесни течности, които са дренирани с вендузите и реално целулитът е по-видим от преди. Колко процедури остават?

# 338
Остават ми още 3,казват че ефекта идва 7-10 дни след края на процедурата, малко съм притеснена,незная дали да спирам или да продължавам. Според това,което казваш Алена, дали би се подобрило състоянието или обратно?

# 339
  • София
И други такива мнения съм виждала. Не конкретно за тази процедура, а изобщо при третиране на целулит. И аз имах такива подозрения при домашни процедури, но спрях веднага.

Lisito, ще ни бъде полезно, ако ни държиш в течение.

# 340
  • Sofia
Според мен, възлагате твърдо много надежди на един-единствен метод, а борбата с целулита е комплексна и много продължителна.

Щом целулитът е твърд / фиброзен, изобщо не вярвам, че след няколко ръчни масажа ще изчезне. Трябват си месеци на упорита борба, в които да присъстват: спорт, правилно хранене, по-малко стрес, стабилен сън, разнообразни процедури и т.н. Трудоемко е, да.

# 341
Black cat, възлагам надежда понеже както казах целулита не се виждаше, само при натиск, ако беше по сериозен едва ли щях да се надявам 😏

# 342
  • в 1001-та нощ
По скоро съм на мнението на Blаck Cat. Има смисъл да продължиш с другите 3 процедури, ако не залагаш само на това, и положиш и други грижи. Ако спреш сега, след време ще се върне изходното положение.

# 343
  • Sofia
Black cat, възлагам надежда понеже както казах целулита не се виждаше, само при натиск, ако беше по сериозен едва ли щях да се надявам 😏

Да, разбирам те, но както няколко човека по-нагоре ти написаха – най-вероятно след дрениране на излишните течности от тялото ти, целулитът е лъснал в цялата си прелест. Т.е. той си е бил там през цялото време, просто е бил "замаскиран", ако може така да се каже. Peace

# 344
В крайна сметка не е трябвало да правя процедури, след като не се виждаше, изглежда че сама си направих беля 😕 Въпроса е , как да действам от тък нататък? Благодаря ви за отговорите!

Общи условия

Активация на акаунт