BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 415
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 300
Организирай го и се присъединявам.
Дали може да ме баннат , хаха.

# 301
Ама те не се виждат новите! Аз пиша от телефона в момента и си ползвам емотиконите от моята клавиатура. Не знам какво се вижда във форума, ама се надявам да се вижда ТОВА 😭💩🖕

# 302
Щото великите разработчици как иначе ще получават за месец четири твои заплати? Трябва да си оправдаят доходите, а че скапват нещо читаво като го правят тъпо... ми кво им пука.

Това твоя работа ли е? Новото не е тъпо, просто те мързи да го разцъкаш и ти е по-лесно да кажеш "тъпо е". На един 20-годишен няма да му е тъпо, защото информацията е структурината точно според новия стандарт за поднасяне на информация и на по-младите потребители ще им бъде много лесно да се ориентират, не може все да се борави със списъци. Ти може и с windows95 да си още, защото го смяташ за хубав, работещ и удобен, но това не прави windows10 скапан и тъп.
Хайде да не ми казваш какво ми е! Хич даже не ме мързи 1000000 пъти да кажа, че е тъпо и грозно! Стандарт за поднасяне, дрън-дрън! Всичко и навсякъде става по-зле у нас!  Това е стандарта! 💩
С Win 10 съм, ако искаш да знаеш и с Android 7.0 Nougat, но тях не ги разработват смешници.

# 303
Ще казвам, каквото си искам, след като е по темата. Точно това е причината масово да се реагира толкова остро и неодобрително на промените - редовните потребители поостаряха, а с възрастта все повече ги дразнят промените, а като прибавим и факта, че жените се ужасяват от новостите в технологиите, истерията си е съвсем очаквана. Ама "тъпо е" не е мнение, нито критика, а чисто и просто обида.

# 304
А що си мислиш, че аз няма да казвам каквото си искам?! Или ще казвам каквото ти искаш? Я се осъзнай. Аман от директори! 😠😡
Ти нали си в пелени още, не си хич стара... Половината жени на моята възраст, знаят само как да си пуснат компютъра, така че бъркаш човека, драга. Мога да те сложа в малкия си джоб на тема технологии!

# 305
Всички знаем, че ще се наложи да ползваме новата версия след време, та пари са вложили в нея, ама няма да ги избият  hahaha hahaha Днес ще се опитам да видя новата версия, но вече 10 минути съм в нея и очите ми почват да сълзят  Joy, а съм с добро зрение.

# 306
  • София
Чета в момента оплакванията от предишната нова версия. Основните са: много е шарена; натоварва очите; неудобна е за ползване; неподредена. В тема тема чета, че предишната била с хубави цветове, много по-удобна, подредена и лесна за позване. Сегашната, обаче, била много нешарена, неподредена, неудобна. Та така.

# 307
Е, аз затова снощи питах ведомствени(служебни) очила полагат ли ни се на тия с 10 години стаж, дето всеки ден правим трафика на господата собственици? 😡

# 308
  • София
Аз UI-я и UX-а няма да коментирам, щото се изписа достатъчно.

Но през 2017-та да ползваш дърта версия jquery плюс сървър сайд MVC си е малък позор Laughing Еми бавно ще е. То си е дизайнато да е бавно, освен, че е старо като технология.

# 309
Ама е евтинджос, а глиганите тук 'ич не отбират от технологии, няма да забележат! 😁

# 310
Как да върна старата версия на телефона, гледам, че сте коментирали? В този кошмар не мога да чета много мнения и да потърся . И емотиконите ми подскачат постоянно, не мога да ги отворя.

# 311
Ще свикнем с всичко, разбира се. Въпреки, че с предишния дизайн не можах да свикна, признавам си и ограничих до минимум сърфирането си из форума, тъй като ме затрудняваше. Но да речем, че просто съм стара и не съм тренд. Но защо го няма мекия син фон на мненията наистина не разбирам. Запазена марка си беше и действа по-добре на очите от бялото. Сега е стандартно и обикновено. Все едно пиша на Уорд.

# 312
Как да върна старата версия на телефона, гледам, че сте коментирали? В този кошмар не мога да чета много мнения и да потърся . И емотиконите ми подскачат постоянно, не мога да ги отворя.

И аз това попитах. Емотките сега са ми най - малка грижа, поне да се ориентирам къде и какво чета.
да не говорим, че снимки изобщо не виждам.

На телефона като върнеш стара версия е неква пълна каша... Безкраен списък с всичко!

Но аз на телефона изобщо нямам опция за връщане към старата версия. Гледах, търсих, нямам... Twisted Evil

# 313
Писах на Tatti на лично съобщения. С  Мамма да се включат, нещо поне да обяснят.

# 314
Не мога да намеря къде са съобщенията в мобилната версия. Някой знае ли?

Общи условия

Активация на акаунт