BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 228
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 330
  • Сф
Яено Янечек и Лиляна ще са единствените доволни. .
Бижу, кой е алтернативния?

# 331
  • Варна
Ми трудничко е да се види бутонът "отговор", да ви кажа честно. Тук е тъмносин, набива се на очи, дето се вика, онзи и аз се озорих, докато го намеря. Та хайде да не прекаляваме, всеки си казва мнението! Естествено, че като отговоря 10 пъти ще запомня къде се намира, ама всеки новорегистриран ще се кокори, докато го търси. Всичко е слято и бозаво, с изключение на розовите лентички отгоре, така ме дразнят, че не е истина! Пък нека да прекалявам с претенциите.

# 332
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Колкото и да недоволстваме ще остане този вариант то е ясно.Докато работи старата ще карам там после ще видим  Thinking Само дано го пооправят малко с новите отговори  Crossing Arms

# 333
Бутонът за отговор отиде  в крайно ляво. При условие, че повечето списващи са десничари, кому е нужно?

# 334
Естествено, че като отговоря 10 пъти ще запомня къде се намира, ама всеки новорегистриран ще се кокори, докато го търси.

Tочно обратното - новорегистрираният няма да се кокори, защото няма очаквания, ние се кокорим, защото сме свикнали със старата версия. Ясно е, че недоволството ще е от редовните потребители, новите няма как да питат "а къде ми е оная функция, а къде ми е любимият емотикон".

# 335
Лале в дъжда, златна си. Благодаря!  Hug
На мен явно така с картинки трябва да ми се показва.  Embarassed

От емотиконите на мен много ще липсва зеленият, усмихнат. А най- най ми беше любим търкалящият се. Истински показва, че се търкалям от смях.

Янечек и Лиляна като гледам ще си останат тук са си пишат. Да сте живи и здрави!

# 336
И вие ще си останете, нищо че сега се ежите. Заплахите "пък ние ще напуснем" звучат като заплахите на дук Мандарина, че ще скочи от гардероба и ще се самоубие.

# 337
Много хора ще останем тук да си пишем. Не е в това въпроса. Обезличи се форума, но поне ще можем спокойно да си го цъкаме в офиса. Изглежда като работен документ. /зелена ухилена емотиконка/

# 338
Мобилната версия е ужасна!
Мобилната,също и пълната версия са ужасни:((( Бледи цветове,разхвърляна информация,нищо не е ясно.Пълен бъркоч👎😞 Моля върнете ни старата визия!Защо отново ни го причинявате?Кому е нужна нова визия ?Ако държите на четящите тук,моля съобразете се с нас!!!

# 339
Мисля, че изчакват да отмине вълната недоволстване и ще почнат да отговарят на въпроси за новата визия
Новата визия е факт, така че предлагам да поствате конкретни въпроси и се надявам да получат отговор. И да мрънкаме- няма полза.
Аз лично ползвам новата от известно време, с цел да свикна. На компа бива, но мобилната ме изненада неприятно. Писах вече- при писане на нов отговор не е оразмерено добре полето и де факто не виждам какво пиша. Бутонът за публикуване пък ми е също нейде надолу и не ми е удобно така .Също в мобилната не виждам в коя тема съм точно, докато чета и публикувам отговор, което също не ми хареса. Надявам се работата по мобилната версия да продължи и да се изчистят тези уж дребни неща.

# 340
Бижу, кой е алтернативния?
Някакъв овчи форум беше, потърси го така в Гугъл, май се показваше.

# 341
Хора, пишете градивна критика, ясно е че заплахите са блъф.
Не е удобна мобилната версия, бутона за иконите не работи добре, но вярвам, че ще се изчистят подобни проблеми.
Мъжът ми е графичен дизайнер и новата версия за десктоп му допада много. Това по повод, че изглеждала ретро  Crazy . Той все пак не е потребител и мнение относно функционалността няма как да даде.

# 342
Много съм доволна от новата визия - подозирам, че ще ме излекува успешно от пристрастяването ми към форума. Simple Smile Процесът започна още с предишните промени, сега върви към успешно приключване. Вероятно никога няма да си тръгна оттук и никога няма да спра да чета, но ще се наложи да огранича престоя си тук. И предишната версия не ми харесваше, но тази изглежда като правена от петокласник с цел да уплътни свободното си време през лятната ваканция. Не знам какъв хонорар сте платили на дизайнерите, но колкото и да е, е повече, отколкото заслужават. Simple Smile  С всичко друго мога да свикна - неудобни бутони, нужда от повече кликове, глупави емотикони, недобра функционалност, но белият цвят просто ми боде очите. В буквалния смисъл - чета от половин час и вече мигам на парцали. 

# 343
♥ HAPPY ♥,точно мобилната ползвам постоянно.Ужасна е.Толкова недомислена🤤

# 344
Неколкократно беше писано, че фонът(независимо какъв нюанс е) е много ярък, но...уж щяха малко да го пипнат, не мога да преценя пипнат ли е или не в момента. Но боде очите, да. Би било добре да не е толкова светъл. Ярък е и дразни окото.
Или ние прекалено много време киснем тука JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт