BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 330
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 645
  • София
С всичко мога да свикна , но тези пулсиращи точки на "полезно" ме побъркват.
Не сме слепи и малоумни.
Можем да се ориентираме и без това привличане на внимание.

Нацъкай го веднъж и ще се махне Simple Smile

# 646
С всичко мога да свикна , но тези пулсиращи точки на "полезно" ме побъркват.
Не сме слепи и малоумни.
Можем да се ориентираме и без това привличане на внимание.

Съвсем интуитивно би трябвало да се сетиш, че ако кликнеш на тях, ще ти се отвори прозорец с обяснение на функцията им и ще спрат да пулсират.

# 647
  • София
Понеже се спомена Кока Кола, да, и те се модернизират, но не казват - от утре всички минават на Лайт или Зеро, ами за изоставащите и плашещите се от новите промени си има и класическа.
Ама на лайта и зерото само етикетите им смениха, сега и шишетата промениха леееко, но съдържанието си е същото.Но там е друго, никой не го засяга как изглежда етикета и шишето, докато съдържанието е същото.

# 648
  • София
В списъка с теми преди се виждаше колко страници има конкретна тема. Сега не виждам нито броя на страниците, нито броя на публикациите в темата.
Отстрани има едно око и един балон с цифри под тях, които обаче като ги посоча не показват какво означават.
И определено не ги приемам като брой виждания и брой отговори, каквато ми е логиката за тях, защото на темата "Въпроси всякакви" цифрите са 2 и 62.
Точно там са данните, които търсиш, но не знам по каква причина не ти излизат целите цифри.
Ето ги:
Скрит текст:

И аз не зная, но сега съм на друг компютър и с друг браузър и пак не виждам нито страници, нито мнения.
При мен е това

# 649
  • София
Да и на мен ми липсват страниците под темата, беше ми доста удобно да си избирам точно къде искам да попадна на дадена тема, когато я отварям, сега по-ограничено - първа страница, последен пост,  първи от нечетени постове и това е.

Всъщност виждат се страниците, само ако влезеш в самият подфорум, но не и от следени, нови отговори и т.н., а аз лично много рядко отварям самите подфоруми.

# 650
Понеже се спомена Кока Кола, да, и те се модернизират, но не казват - от утре всички минават на Лайт или Зеро, ами за изоставащите и плашещите се от новите промени си има и класическа.
Ама на лайта и зерото само етикетите им смениха, сега и шишетата промениха леееко, но съдържанието си е същото.Но там е друго, никой не го засяга как изглежда етикета и шишето, докато съдържанието е същото.
Е нали са без захар или с малко захар? Не знам, аз понеже се опъвам на всякакви промени и новости, не съм ги пробвала.

# 651
Понеже са се навъртели твърде много страници и не успявам да изчета- включи ли се някой от екипа да отговаря? Да знам има ли смисъл са се хабя да пиша.

# 652
  • София
Оф, стига с тази кола де.... кола си сменят малко или повече вида през годините - съдържанието по-малко... бг-мамма също не сменя кой знае колко съдържанието в крайна сметка, само вида... Wink
Лошо няма, честно казано с повечето мога и ще свикна, има наистина няколко неща, обаче, които откровено ме дразнят(вече съм ги споменала, броят се на пръстите на едната ръка, не е страшна работа), като гледам не само мен и могат  да се изчистят, при малко желание....

Иначе, че старата версия скоро ще е тотал в миналото - за всички ни е ясно.

# 653
Аз лично ще се зарадвам да изчезне старата версия, това означава, че няма да си губя времето тук.

# 654
  • Телиш/Плевен
И аз не зная, но сега съм на друг компютър и с друг браузър и пак не виждам нито страници, нито мнения.
При мен е това
Скрит текст:
Извини ме за подвеждането, сега разбрах какво имаш предвид. Blush И при мен така излизат, скрийншотът ми беше от група, а не от известия.

# 655
  • SF
Кока Кола през годините. Сменя си ОБЛИКА, но не и СЪДЪРЖАНИЕТО!
Само на мен ли ми писна от мрънкането на масата?

На тебе поне ти е лесно. Като ти е писнало мрънкането на масата, ставаш от масата.

# 656
Някой знае ли как от новата версия да превключа на мобилна? Превключих на десктоп версията, за да видя последните мнения на един потребител и сега не мога да се върна 😤😤😤 !

# 657
Ей сега ще ви сразя след всичката олелия hahaha на мен пък мобилната версия ми е светкавична и не се е бавила днес нито за миг. През целия ден съм писала през нея(защото не мога да си върна старата мобилна, не от радост!) но, това е - не ми харесва новата визия с всичките и функционалности и повече няма да говоря по темата. И да, обидена съм - като 100 годишен потребител, ме поставят пред свършен факт и не ми дават право на избор, а не схванахте, че ние, НИЕ ви правим трафика! Crossing Arms

# 658
Кока Кола през годините. Сменя си ОБЛИКА, но не и СЪДЪРЖАНИЕТО!
Само на мен ли ми писна от мрънкането на масата?

На тебе поне ти е лесно. Като ти е писнало мрънкането на масата, ставаш от масата.

Можеш спокойно да последваш съвета си!

Бижу, има си и кусури мобилната. Иконите например. Бутона за редакция ще е добре да е до този за цитат. Може да намалят фонта и междуредието. Да махнат някои картинки и да сложат опция да зяпаме последните постове на даден потребите.
Ще станат нещата ...

# 659
  • SF
На мен не  ми е омръзнало мрънкането. В момента, в който нещо ми омръзне,  bowuuда... следвам си съвета.
Иначе ти си стой тук и мрънкай затова, че ние мрънкаме.

Извън темата, но вече обсъждахме в една друга модерното задаване на въпроси в бг мама "Само на мен ли ми се струва, че... Само на мене ли не ми харесва да... Само на мене ли..."
Не. Споко! Има и други, които ви пречат да сте уникални.

Общи условия

Активация на акаунт