BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 106
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 840
Хора, върнете старите емотикони... Моля Ви.
В крайна сметка пишем във форум, а не в Месинджъра.

# 841
  • София
Качването на изображения работи на десктоп версията. На по-предното ми мнение снимките ги качих от компютъра си, този път без проблеми за разлика от вчера.
Не знам при теб как и какво работи, при мен никак не работи, нито от компютър, нито с дръпване и пускане, нито линка от  нета, нито дори смяната на аватар... никакво прикачване на картинка през системата нямам.

Аспарагус - за иконите обясниха, че ги сменят, за да са видими през всички устройства, което  за мен е ок - уважително причина. Може да потърсят допълнителни разни, по-готини, които също да се визуализират на всички у-ва и платформи - няма да им се разсърдим, старите и на мен ще ми липсват, но нищо фатално чак.

# 842
  • Варна
Качването на изображения работи на десктоп версията. На по-предното ми мнение снимките ги качих от компютъра си, този път без проблеми за разлика от вчера.
Да, ама аз току що пробвах и не стана. Изписа ми "Грешка 1827: Тази услуга е временно недостъпна.
Моля, опитайте по-късно." С линк пък изобщо не реагира.

# 843
Същото - колкото и да опитвам - при опит за качване на снимка от десктоп-компютър - получавам следното съобщение:
"Грешка 1827: Тази услуга е временно недостъпна.
Моля, опитайте по-късно."

# 844
Вече няколко пъти ми се случи при публикуване на нов отговор в мобилната версия, отговора да се появява два пъти (трия втория).

# 845
Значи съм късметлийка.

# 846
  • Варна
Еми хубаво... при нас обаче не се получава.

# 847
  • София
Guess Who - радвам се за теб, но мен не ми помага и определено не означава отстранен проблем и работеща система.

# 848
Значи съм късметлийка.

С какъв браузър си? Може там да е проблемът.

# 849
  • Варна
като си изпиша на ръка таговете се получава, иначе не.

# 850
Значи съм късметлийка.

С какъв браузър си? Може там да е проблемът.
Firefox ESR 52.2.1 на Windows XP (допотопна работа, ама не харесвам промените).

# 851
  • София
да, с писане на ръка проблем  няма, но това не ми помага да си сменя аватара, например Wink
За това писах, че не работи прикачането през системата, ръчно - стават нещата.

# 852
  • Варна
Да, разбира се, а и в крайна сметка не мисля, че сме длъжни да знаем и пишем кодове, затова си има бутони и те би трябвало да работят.

# 853
Лаптоп и комп са с различни ОС, досега снимка не съм успяла да сложа, опитвам по няколко пъти на ден. НЕ би трябвало да има значение какъв браузър се ползва.

# 854
  • София
Може и да има значение, т.е. бъга да е отстранен само донякъде,  но в случая надали - аз също съм с firefox. Вярно - 54.0.1 уин 10
Че НЕ БИ трябвало - НЕ БИ!

Последна редакция: ср, 12 юли 2017, 12:18 от Angel_Dust

Общи условия

Активация на акаунт