BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 767
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 1 305
  • София
Виждам, че се бърка "полезно" с "харесвам". Линк към обясненията:
http://www.bg-mamma.com/?topic=967811.msg35279386#msg35279386
http://www.bg-mamma.com/?topic=967811.msg35279409#msg35279409

Според мен също би било удобно потребителят, отбелязал някаква информация като полезна, да може да я намира.

# 1 306
  • в сърцето на един мъж...
На мен лично в този вид и изнесени горе в камбаната, точно ми се припокриват един друг. Да, откриваш мнението по-лесно, ама за какво ти служи това? За мен е тотално излишна функция, която само ти товари навигацията горе.

# 1 307
Може би ще бъде по-добре този бутон "Полезно" да е, както във фейса, например да може чрез него да се изразят няколко вида емоции - харесвам, обичам, смешно, тъжно.
В момента, в сегашния си вид, се ползва и за харесвам и за полезно, което е объркващо донякъде.

На мен лично ми харесва като добавена функция.

# 1 308
Имам въпрос. В предишната версия като кликнеш на нови отговори, отстрани можеше да маркираш кои теми не искаш повече да ти излизат в новоте отговори. Как се прави това при новата версия? Не виждам отстрани да мога да избера темите, които не искам да ми излизат повече.

# 1 309
Не забелязвах в предишната версия "харесвам" да се използва често. Тук не е като във фейса. Предполагам и това "полезно" няма да се използва.

# 1 310
Имам въпрос. В предишната версия като кликнеш на нови отговори, отстрани можеше да маркираш кои теми не искаш повече да ти излизат в новоте отговори. Как се прави това при новата версия? Не виждам отстрани да мога да избера темите, които не искам да ми излизат повече.

Сложи курсора на "последно мнение", там са опциите за отписване.

# 1 311
Аз си го ползвам бутона
Признавам, че понякога отбелязвам и харесвани от мен мнения, но те са ми и полезни Wink Лично за мен

# 1 312
  • Варна
Аз не разбрах откъде мога да си виждам мненията, които съм счела за "полезни".

# 1 313
Скрит текст:
Виждам, че се бърка "полезно" с "харесвам". Линк към обясненията:
http://www.bg-mamma.com/?topic=967811.msg35279386#msg35279386
http://www.bg-mamma.com/?topic=967811.msg35279409#msg35279409

Според мен също би било удобно потребителят, отбелязал някаква информация като полезна, да може да я намира.

Вече го предлагах, защото и аз смятам, че така ще има някаква полза от кликовете "полезно". Ето така, както е тук, например или по някакъв подобен начин:

Скрит текст:

Вляво под снимката на потребителката има линк"спасибо сказали" с броя им, като се кликне на него излиза страница с историята на спасибките и може да намериш нещо, което те интересува. Самите "Спасибо" излизат най-долу в съобщението с никовете на благодарилите. Peace

# 1 314
Ако се използва като "харесвам" спестява постове като +1 и т.н. и дава възможност да се види на колко хора мнението се припокрива с написаното, и няма нужда да се пишат много постове с еднакво съдържание. Не е лошо да има подобна функция, но според мен трябва да се доразработи, както някой писа, може да се избира между полезно/харесвам/не съм съгласен и пр.

# 1 315

Но ще е тъпо ако махнат [img] тага в отговора.
Тагът не е премахнат и се използва и за качените изображения. Изображенията се качват в imageshack и целта е избягване на наблюдаваните с години проблеми с изчезването на огромна част от изображения в публикации и аватари при падането или закриването на често използвани външни сайтове, предлагащи хостинг на снимки.
Тагът е активен и ако бъде изписан, работи точно както и досега.

А има ли възможност вместо да го изписваме тага, просто да се направи отделна опция както е в сегашната версия, а отделен бутон да си е за качване на файлове от компютъра?

# 1 316
  • София

labrex, да, това е вариант. Simple Smile

П.П.
Скрит текст:
Как можа да дадеш линк към такава торта? На диета съм Grinning

# 1 317
'полезно' ще е по-полезно ако показва постове, които аз съм оценила като полезни, нещо като сейвнатите във фейсбук
така, ккато е в момента не ми е полезно, това е инфо, което аз си го знам, но ще е хубаво да мога да запазвам инфо от друг потребител

# 1 318
В профила/публикации/полезни мнения си виждам моите мнения, които са харесани от някого
Но къде да видиш всички мнения, които си харесала- не знам.

# 1 319
  • Варна
Ами аз не знам каква е практическата ми полза от това да виждам мои мнения, които са полезни някому. Щом аз съм ги изразила, значи съм наясно с информацията и мога по всяко време да обера ползите от нея Mr. Green А това, което на мен ми е полезно не го виждам никъде след това.

Общи условия

Активация на акаунт