BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 595
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 1 425
МНОГО НЕУДОБНА ВИ Е НОВАТА ВЕРСИЯ .ГРОЗЕН И РАЗХВЪРЛЯН ДИЗАЙН .МНОГО НЕПРОФЕСИОНАЛНО !

# 1 426
  • София
Защо крещиш?

# 1 427
Афектирана е Grinning

# 1 428
Здравейте, струва ми се излишна промяната на "харесвам" с "полезно". Понятията са различни, но ще се използват като синоними. Едва ли някой ще направи разграничаване и ще даде оценка "полезно" на информация, която не харесва или на мнение, което не подкрепя.

Но пък ми допада това, че одобрението вече не е анонимно. В този ред на мисли, ако нечий пост бъде докладван на модератор, ще се вижда ли кой го е докладвал?

Аз съм за бягане от анонимност.

Не съм разучила добре новата версия, но дано търсенето на информация стане по-лесно. През годините в темите се натрупва огромно количество информация, част от която "полезна" и би било добре достъпът до нея да е бърз и лесен.

# 1 429
  • София
Откакто ни прехвърлиха в новата версия, чета и пиша през нея, за да я разучавам и свиквам.
И понеже още не работи промяната в големината на текста минах на старата, за да си редактирам писанието. Продължих да преглеждам през нея, но за мое учудване скоро се върнах пак в новата. Въпреки белия фон се оказа, че ми е по-комфортно четенето тук. (почесващо се по главата човече)

И само ако върнат и старите емотикони... (молещо се човече). С новите скоро няма да се разберем. 

# 1 430
Защо на мобилни устройства винаги излиза само първото изречение от даден пост и трябва да натиснеш "Виж целия пост" за прочетеш мнението до края? Много е дразнещо!

# 1 431
Да, и днес на няколко пъти ми забива като натисна "виж целия пост". Досега не се беше случвало и се получава само при това действие.

# 1 432
  • Ямбол
Защо на мобилни устройства винаги излиза само първото изречение от даден пост и трябва да натиснеш "Виж целия пост" за прочетеш мнението до края? Много е дразнещо!
Защото много хора не четат дълги публикации и е по-удобно за превъртане.
А и зареждането на страница, в която има поне пет чаршафа от цитати, ще е по-бързо.

# 1 433
Вчера влязох да видя мобилната версия. Направи ми впечатление, че списъкът на темите в подфорумите излиза с изключително едри заглавия на темите и фактически на екран се събират само 2 видими теми от списъка. Почва някакво лудо скролване и в крайна сметка премятах напред-назад десетина пъти докато успея да видя каквото ме интересува. В старата мобилна списъкът е далеч по-прегледен и четим.

Абсолютно подкрепям. Много трудно се търси тема така и често се пропуска.

Моля ви, помислете за по-лесно избиране на бутон „редакция”. Луда ставам, докато си изчистя поста от неволни грешки или когато реша да дописвам (букет)!

Много лесно си смених снимката от мобилната версия Simple Smile !

Последна редакция: сб, 15 юли 2017, 00:43 от Анонимен

# 1 434
  • в сърцето на един мъж...
А на тоя снежен бял фон, два три подписа с по-ярки цветове е просто убиец за очите...

# 1 435
  • София
Бях изключила следенето на тази тема,понеже съм все още на стария изглед, но днес открих случайно, че като търся в гугъл нещо и ми покаже адрес от бг мама,  като стигна до края на някоя стара тема и кликна на линка, който трябва да води към новата тема, форумът ме препраща не в началото на новата, а направо на последната страница, където е линка за следващата нова тема.Smiling Imp

# 1 436
Вижте какво. Ползвайте каквото искате, ако искате и Уиндоуз 2000 си инсталирайте, той както е известно беше най- хубав, после само боза. Междувременно обаче оставете хората да си задават въпросите относно новата версия, като за целта спрете да пълните с мъката си нарочно създадената за тях тема.
Ето я вашата тема:
http://m.bg-mamma.com/?topic=986022.msg35298365#new

В мобилната версия има ли скрит текст?

Последна редакция: сб, 15 юли 2017, 01:17 от Анонимен

# 1 437
  • в сърцето на един мъж...
Май някъде мярнах коментар, че няма

# 1 438
  • Телиш/Плевен
В мобилната версия има ли скрит текст?
Все още го няма като опция. Иначе можеш да напишеш пост и да оградиш с таговете тази част от него, която искаш да скриеш и ще си излезе като скрит текст.

# 1 439
  • Вестерос
Чек, остави хората да се изжалват. Това, че го правят по-късно от другите, не означава, че не могат. Като те дразни не ги чети!

Днес явно се работи, на броя нови мнения ми пише навсякъде еррор Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт