BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 212 801
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 1 500
Не мога да добавя изображение от URL адрес.
Как става сега?

# 1 501
  • Телиш/Плевен
Как става сега?
Въвеждаш адреса и натискаш Enter, но някой спомена, че има проблем с изображенията, та вероятно сега не може да се ползва опцията.

# 1 502
  • София
Как става сега?
Въвеждаш адреса и натискаш Enter, но някой спомена, че има проблем с изображенията, та вероятно сега не може да се ползва опцията.

Аааааа стаааа стааа. Дай линк и да видим.

# 1 503
Сред препоръчаните теми забелязвам отново стара тема „Захранване на бебето след 4 месечна възраст”. В темата не е писано през тази година, отделно, че изобщо не трябва да съществува, защото е опасна за здравето.
Явно на случаен принцип се избират препоръките, в зависимост от групите, в които членува потребителя. Но пък половин година неактивна тема...

# 1 504
Благодаря  Лале в дъжда!
Сетих се и аз сега за Enter-а. Наистина беше обяснено по-напред.

# 1 505
  • Телиш/Плевен
Благодаря  Лале в дъжда!
Сетих се и аз сега за Enter-а. Наистина беше обяснено по-напред.
Няма защо. Hug

Към екипа - може би ще е хубаво да се напише някъде за този Enter, защото много потребители не знаят, че става така. Аз самата някак по навик го натиснах, даже не бях обърнала внимание, че не пише нищо и после като започнаха да питат другите и направих скрийншот, видях, че няма указание какво се прави след поставяне на адреса.

Аааааа стаааа стааа. Дай линк и да видим.
Е, в момента няма за какво да давам линк. Някой назад искаше да покаже нещо, но каза, че не работи опцията и затова го написах. Явно вече са я оправили.

# 1 506
  • София
...
Е, в момента няма за какво да давам линк. Някой назад искаше да покаже нещо, но каза, че не работи опцията и затова го написах. Явно вече са я оправили.

Ми аз не я ползвам тая опция и пак качвам снимки от линкове - това имам предвид. Така, че не знам дали работи.

# 1 507
# 1 508
  • Телиш/Плевен
Ми аз не я ползвам тая опция и пак качвам снимки от линкове - това имам предвид. Така, че не знам дали работи.
Качваш ги с IMG таговете? Това също е вариант, да.
И аз така качвах първите дни, когато не работеше опцията, след това я ползвах по предназначение.
В момента не работи при мен иначе - нито директното качване, нито такова от адрес.

# 1 509
  • Mediterraneo
Още нещо се сетих, дето ми липсва. Някакъв знак за тема, в която си публикувал вече мнение. Вместо тъпото Избор на редактора с някакво странно зъбчато колело ли е, какво е. Както си беше в стара версия.

# 1 510

Опит за снимка от мобилната.

# 1 511
Още нещо се сетих, дето ми липсва. Някакъв знак за тема, в която си публикувал вече мнение. Вместо тъпото Избор на редактора с някакво странно зъбчато колело ли е, какво е. Както си беше в стара версия.

Нали камбаната е за това? Или питаш за теми, от които си се отписала?
Аз никакви зъбчати колелета не виждам, а изборът на редактора като че ли го имаше и в старата версия, но никога не съм му обръщала внимание.

Не виждам проблем с качването на снимки.

# 1 512
Тема отпреди 2 години, НСЧ. Да не говорим, че в днешно време малцина правят точно такава зимнина. Изобщо странен избор на редактора, но може повредата да е в моя телевизор.
И преди 2 г. и преди 20 консервирането се е правило по същия начин, ако информацията е актуална не е нужно да се пуска нова.

В момента е голяма мода консервирането, настина имаше затихване, но се върна Simple Smile

# 1 513
През мобилната версия как мога да напиша лично съобщение към потребител, чието мнение съм прочела в дадена тема?
 Може би там където е "сподели и информирай модератор" трябва да е и лично съобщение

Последна редакция: сб, 15 юли 2017, 18:24 от Анонимен

# 1 514
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Благодаря за отговора за червенкото върху камбанката.    bouquet  

Изборът на редактора си е негов избор и не виждам защо непременно да трябва да е от актуална тема. Да не би най-ценните неща в този форум да са се написали последния месец?!
Случвало се е някоя от така предложените теми да предизвика интереса ми. В старата версия лесно хвърлям око какво предлагат. В новата са ми като разпиляна колода карти и просто въобще не ги поглеждам. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт