BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 703
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 1 590
Не бих определила новата визия на форума като удачна. Неудобна и непрактична за широкия потребител. Аз лично не мисля да се лутам и по тази причина няма да ползвам форума в този актуализиран вид. Лош подбор  и лоша конфигурация.

# 1 591
  • ту тук, ту там
А на мен в камбанката ми излизат само нови отговори в следени теми и в такива, в които съм писала, както и ако някой ми е лайкнал пост. Никакви стари теми или новопуснати такива от разни раздели... (чеша се по главата)
За мобилната говоря!

# 1 592
Най-после разкарах една тема, която ми лазеше по нервите от доста време. Благодаря, Лале!

Снимките в новата мобилна версия са кристално ясни!

И при мен е така, elleni, явно са ни пожалили 😂😂😂!

# 1 593
  • Телиш/Плевен
Най-после разкарах една тема, която ми лазеше по нервите от доста време. Благодаря, Лале!
Няма защо. Hug

Преди да си оправя настройките и аз получавах някои ненужни известия (предимно за нови теми в групи, които съм последвала), но сега нямам такива и камбанката ми е полезна. Ако при вас не помогне това с настройките, просто проявете малко търпение и изчакайте промените, които екипът ще прави по камбанката (визирам цитата на Lynn за преразглеждане концепцията на камбанката на база мненията на потребителите).

# 1 594
  • В страната на мечтите
Има ли опция през мобилната версия да видя последните мнения на даден потребител в профола му?

# 1 595
  • ту тук, ту там

И при мен е така, elleni, явно са ни пожалили 😂😂😂!

Пу-пу-пу! 🤞

# 1 596
  • в сърцето на един мъж...
Ох, така и не разбрах, дали ще остане целия форум на всякакви по вид и форма под форми - мненията в правоъгълници, отдолу на квадрати, все едно някой луд геометрик си е играл да напляка кубчета, които да си съвпадат по някакви допирни точки и се разделят къде от подписи, къде от аватарни картинки. На тоя сиво-белия фон, като се пляснат няколко ярки аватара и става мазало Sad

# 1 597
Има ли опция през мобилната версия да видя последните мнения на даден потребител в профола му?

Няма.

# 1 598
  • Тра-ла-ла
Относно камбанката и ненужните известия, пробвахте ли да спрете следенето на темите и групите, които не ви интересуват? Не ми хрумва друго решение на проблема.
Ами аз не следя доста от темите, които изскачат на камбанката. Те ме следят явно Laughing Това за махането на групите е най-лесното спасение, но не мисля, че е редно. Както и да е - аз съм намерила спасението. Кеся си на старата версия Mr. Green После ще видим....Благодаря отново bouquet

А на мен в камбанката ми излизат само нови отговори в следени теми и в такива, в които съм писала, както и ако някой ми е лайкнал пост. Никакви стари теми или новопуснати такива от разни раздели... (чеша се по главата)
За мобилната говоря!
Така де, и аз за това говоря. Но защо трябва да излизат нотифиакции за теми, в които съм писала преди месеци и не желая повече да ги следя, респективно съм се отписала от тях. Grinning

# 1 599
За мобилната говоря!
Ами явно не си се включвала в групи. И аз като напуснах групите спряха да излизат ненужни известия.

# 1 600
  • Телиш/Плевен
На тоя сиво-белия фон, като се пляснат няколко ярки аватара и става мазало Sad
Фонът ще претърпи промяна, каза го човек от екипа:
Здравейте,

Бихме искали да ви уведомим по какво работи екипът ни в момента, за да бъдете спокойни, че всички сигнали от потребителите ни се следят и анализират:

Скрит текст:
- оптимизация скоростта на работа на сайта;
- отстраняване на бъгове по функционалността за прикачане на картинка.

След приключване работа по гореизброените функционалности, ще се фокусираме върху:
Скрит текст:
- преразглеждане концепцията на известията (камбанката), следвайки обратната връзка, получена от потребителите;
- разработка на алтернативен режим на сайта с различен цвят на фона;
Скрит текст:
- разработка и имплементация на серия емотикони с взаимствана визия от предишната версия на сайта;
- възстановяване на възможността за проверка на правопис.

Към момента не сме определили краен срок на активност на старата версия на сайта.
Предварително ще уведомим всички потребители, когато се вземе такова решение.

Това за махането на групите е най-лесното спасение, но не мисля, че е редно.
Ами явно не си се включвала в групи. И аз като напуснах групите спряха да излизат ненужни известия.
Чакайте, явно не е станало ясно. Не е нужно да напускате групите, а просто да спрете следенето им. Ако ги следвате, ще получавате известия за разни нови теми и не знам какво още, което се пуска в тях. Премахвайки следенето не напускате групата!!! Оставате си в нея, но просто решавате проблема с излишните известия (които се дължат именно на следенето). Всички начини, изброени в поста на Mamma, премахват само това следене, а не членството ви в групата. Аз самата съм член на няколко групи, но съм премахнала следването им и съответно не получавам излишни известия.
Не знам дали разбирате какво имам предвид. Дано някой го обясни по-добре от мен.

Последна редакция: пн, 17 юли 2017, 00:23 от Лале в дъжда

# 1 601
О, да, просто аз така, както се казва, "интуитивно" напуснах групите и се отървах. После прочетох, че можело и само да се спре следенето, ама засега не откривам нужда да се върна пак в групите.

# 1 602
Не съм влизала доста отдавна и О ужас, нямам опция за старата версия Rage

Не виждам подписи,б*си малките аватари+10 диоптъра моля за да видя нещо Rage

# 1 603
  • Тра-ла-ла
Идеята на следенето на групите не е ли именно да ни излизат новите теми на началната страница на форума?! Grinning Иначе пък трябва да влизаме в групите една по една, за да преглеждаме за нови теми. Това поне за старата версия. Не знам какъв е алгоритъмът в новата версия с десетките подменюта и опции от всякъде да изскача информация групирана по всякакви нужни и ненужни принципи Laughing  Този отказ от следене няма ли да се отрази на менюто "Последно активни"  в новата версия?! Т.е. да не ми показва темите от групите, в които членувам?!

Между другото и в старата, и в новата версия виждам един и същи бъг. В теми, в които със сигурност има нови мнения - показва избирателно къде има и къде няма. Пример: (аааах, пак не работи опцията за качване на снимки на новата версия)

# 1 604
  • Телиш/Плевен
О, да, просто аз така, както се казва, "интуитивно" напуснах групите и се отървах. После прочетох, че можело и само да се спре следенето, ама засега не откривам нужда да се върна пак в групите.
Да, значи го знаеш. И все пак може някога да размислиш или пък да поискаш да пуснеш тема (за целта трябва да си член на групата) и пак ще трябва да премахваш това следене, защото се включва автоматично с присъединяването към групата.

Идея към екипа - ако е възможно, нека следенето да не е по подразбиране след присъединяване към група, а всеки да си го активира сам ако прецени. Почти сигурна съм, че повечето потребители не желаят да следват групите (видно е от оплакванията, свързани с нежеланите известия за нови теми в тях).

Не виждам подписи,б*си малките аватари+10 диоптъра моля за да видя нещо Rage
Това се оправя от настройките:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт