BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 212 038
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 2 205
От известно време, когато имам непрочетен отговор, като отворя да го прочета ме извежда най - долу на страницата. Вероятно целта е да се види рекламата, но е страшно досадно да скролвам нагоре, за да прочета мнението,  всеки път.

# 2 206
Аз пък имам друг проблем с прочитането на нови отговори. Вместо страницата да ми се отвори директно на последното непрочетено мнение, започва едно "пропадане" по постовете - първо страницата се спира на даден пост, точно започна да го чета и страницата се мести още по-надолу на втори пост и след още няколко секунди пристигам на трети пост, който в крайна сметка се оказва последното непрочетено мнение. Много изнервящо.

# 2 207
Пак за камбанката. Ако съм в някоя тема, за да стигна до нея, трябва да скролна нагоре. Когато маркирам като прочетени всички теми, прозорецът си остава отворен и трябва да кликна някъде извън него, за да се затвори, вместо това да става автоматично.

P.S. Отново трябваше да изпиша ръчно командата за цвят на шрифта. Т.е. при мен тази функция все още не работи.

# 2 208
  • Варна
Абсолютна простотия е тая камбана. Имам 40 известия, от които 39 са, че някой намерил за полезно мое мнение. Реално няма да тръгна да цъкам и разглеждам кой къде е харесал нещо, това е абсурд. Но маркирам ли всичко като прочетено ще ми се махнат и известията за нови отговори, които пък ме интересуват. Само че може пък да не искам да ги чета точно сега и ми е важно да стоят непрочетени. Как е възможно това, което най-много интересува хората, а именно нови отговори в следени от тях теми да е навряно някъде из менютата, а харесванията, от които едва ли някой се интересува да са най-отгоре? Да, знам, че и новите отговори са там, но за да ги отсея трябва да преровя 40-50 известия за харесвания... Тъпо, тъпо, тъпо!!! Според скромното ми мнение в тая камбана трябва да излизат само новите отговори и евентуално следените теми. Харесванията просто нямат работа там.

# 2 209
Аз пък имам друг проблем с прочитането на нови отговори. Вместо страницата да ми се отвори директно на последното непрочетено мнение, започва едно "пропадане" по постовете - първо страницата се спира на даден пост, точно започна да го чета и страницата се мести още по-надолу на втори пост и след още няколко секунди пристигам на трети пост, който в крайна сметка се оказва последното непрочетено мнение. Много изнервящо.
Това подскачане на страницата е много изнервящо. Писах за него и по-рано, но няма подобрение.

# 2 210
  • Сф
То всъщност има ли нещо подобрено и оправено откакто е темата или просто се работи?
Аз съм на мобилната 99% и си е всичко същото като отначало.Не разбрах и колко време е нужно за да се оформи окончателната версия- каквато и да е тя.
Не съм програмист, някой да ме светне.Но все си мисля, че бетата е за месец, два..Mask

# 2 211
  • Ямбол
Има друга тема, в която се поства какво е свършено. Като искаш отчет, отиди и си я прочети.

# 2 212
С таблет има проблеми с падащото меню на камбанката. При отваряне не може да се отиде до най-долното съобщение, защото скролването не работи както трябва в iOS 10.3.3
Освен това и отвореното падащо меню не може да се скрие, а си остава "замръзнало" на екрана. Изобщо всякакви действия по тъч скрийна вътре в това меню са блокирани, все едно системата изобщо не го регистрира, че в момента е активно на екрана.
Проблемът е много досаден и неприятен и в момента прави камбанката на практика неизползваема. Надявам се да е временно.

# 2 213
Не знам коя е другата тема с отчета, но факт, че още с пускането на мобилната версия многократно бяха посочени някои проблеми, и те НЕ са отстранени и до ден днешен
По десктоп версията вече нямам забележки, или по-скоро имам, но...каквото такова, свиква се с дизайнерските решения, а техническите проблеми... е, много професионално, един от най-големите и популярни форуми, да чака потребителите да му ги посочат сто пъти...виждам че е писано по сто пъти за много от техническите бъгове, ми да ги оправят, колко време мина Rolling Eyes

# 2 214
  • Сф
Има друга тема, в която се поства какво е свършено. Като искаш отчет, отиди и си я прочети.
Що за махленски стил? Ако искаш да помогнеш, дай линк! Само се заяждаш  по темите обикновено.Толкова ли ти е скучен живота? Дали виждаш нещо полезно в поста си освен лаене?

# 2 215
  • София
Търсачката работи. Обърнете внимание дали задавате търсене в теми /т. е. в заглавията им/ или в мнения /т. е. в съдържанието на постове/. Можете да добавите и допълнителни филтри към търсенето, които да дадат по-точни и желани от Вас резултати.
Вероятно работи, така като е вероятно и аз да съм пълен олигофрен и да не знам как да я ползвам. Моля! На първата картинка търся дадена тема - търсачката е категорична, че такава няма! На втората картинка ви давам самата тема за да ви уверя, че я има.

# 2 216
  • Испания

Хронология на промените и подобренията в BG-Mamma

http://www.bg-mamma.com/?topic=986147

# 2 217
A, да, тази тема я следя, ама от 19 юли до сега...нищо...и не само че не е писано в темата, ами и на практика нищо...

# 2 218
Вероятно работи, така като е вероятно и аз да съм пълен олигофрен и да не знам как да я ползвам.

Не, не сте "пълен олигофрен", просто аз съм се заблудила, че търсачката е напълно готова, за което се извинявам!  bouquet

# 2 219
  • София
Вероятно работи, така като е вероятно и аз да съм пълен олигофрен и да не знам как да я ползвам.

Не, не сте "пълен олигофрен", просто аз съм се заблудила, че търсачката е напълно готова, за което се извинявам!  bouquet

Ааааа е това вече ме успокои. Тури го там в ония списък в другата тема със задачите. Nerd

Общи условия

Активация на акаунт