BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 212 036
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 2 235
Може и тъпо да е предположението ми, но ще попитам все пак. Защо вече не ми се виждат снимките в готварската тема? Има ли вариант да е, защото си изтрих снимките в телефона, а ги качих директно от него?

# 2 236
Може и тъпо да е предположението ми, но ще попитам все пак. Защо вече не ми се виждат снимките в готварската тема? Има ли вариант да е, защото си изтрих снимките в телефона, а ги качих директно от него?

Снимките в последния Ви пост се виждат и с новата, и със старата десктоп версия.
След като ги качите, можете да ги изтриете от телефона си, това не се отразява на възможността да бъдат видени.

# 2 237
Благодаря, Бубанка! Явно аз не ги виждам от компютъра в работата.

# 2 238
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Как точно се публикува снимка през линк в новата версия? Слагам в прозореца, но нищо! Писна ми да си пиша имг в скоби като идиот Tired

# 2 239
Как точно се публикува снимка през линк в новата версия? Слагам в прозореца, но нищо! Писна ми да си пиша имг в скоби като идиот Tired

След това натискаш enter и изчакваш да се зареди докато се скрият цветните точки.

# 2 240
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ясно, благодаря.

# 2 241
  • София
Тест картинки.
Хубавото е, че може да се пействат директно в прозореца.
Неприятни, обаче, са резултатите по-долу. Старата версия е с 84 точки за скорост, срещу 53 за новата.

# 2 242
  • Пловдив
Изобщо идеята за подобрение никак не е сполучлива. Много неща не работят - не мога по никакъв начин да оцветя текст, не винаги получавам известия за съобщения, мобилната версия е супер орязана.

# 2 243
  • Сандански
Вече месец няма ли да има лични съобщения в мобилната версия?

# 2 244
И аз искам да попитам има ли яснота, кога ще има нова мобилна версия? Знам, че едва ли някой ще ми отговори, ама..

# 2 245
  • София
При мен в мобилната версия излиза броя на новите отговори като цъкна върху камбанката Flushed За мен също това е от особено значение.

И при мен. И изобщо, тази мобилна ми е много по-удобна и интуитивна от старата.

# 2 246
Да, само на вас двете ви излизат новите отговори.
Ставаше въпрос за брой нови теми, в които е писано или цифрата, която стоеше преди на известията. Сега с камбаната няма как да я има, защото са обединени функциите. На мен ми липсва тази цифра, но ще преживея липсата ѝ. Ама да вземат да оправят другите бакии, че си мина време, а яснота няма (кога, какво, защо и т.н.).

# 2 247
  • София
С профи и lovely говорехме за брой нови мнения по тема, а не общо.

# 2 248

Може ли скрийншот?
Как само при вас го има?

П.П. редактирам се.
Сега видях, че по тема става дума.

Последна редакция: ср, 02 авг 2017, 20:17 от DeVa®

# 2 249

Знам, но разговора, който аз инициирах беше за нови отговори общо. Иначе по тема да, всички ги имаме. Поне аз де, не съм в телефона на другите.

Днес много забива мобилната версия. Когато публикувам нов отговор постоянно ми дава „Грешка някаква си”, а отговора е публикуван. И за да се върна в темата, трябва да влизам във форума наново и да търся по подразделите. Мъка е голяма!

Общи условия

Активация на акаунт