BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 214 942
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 2 925
  • Ямбол
Изчезнал ли е "балконът" или само аз не го виждам?

# 2 926
Изчезнал ли е "балконът" или само аз не го виждам?
Вляво, под името на темата, при мен свети зелена точка. Като кликна на нея, се вижда кой чете в темата. При теб не е ли така?

# 2 927
  • Ямбол
Да, така е. Преди беше с текст "онлайн" и затова сега си помислих, че го няма.

# 2 928
  • Бургас
Искам да попитам как да си спра рекламите в мобилната версия?
Подлудяват ме! Пост,реклама,пост,реклама.....

# 2 929
  • София
Появиха се личните съобщения в мобилната версия
И аз сега забелязах, като цъкнах по погрешка. Simple Smile Най-сетне, браво!

# 2 930
От няколко дни, като отворя тема, в която има снимки, 2-3 секунди, същите са размазани и след това се "изчистват".

# 2 931
И при мен е така. Мислех, че при мен е проблема, явно не.

# 2 932
Появиха се личните съобщения в мобилната версия
И аз сега забелязах, като цъкнах по погрешка. Simple Smile Най-сетне, браво!
Да, само дето все още не можеш да пратиш ЛС на потребител, четейки някоя тема.

# 2 933
  • София
Току що ти изпратих.
Цъкаш на ника, появява се профила, там има писмо и изпращаш.

# 2 934
Благодаря Heart

# 2 935
  • София
От няколко дни, като отворя тема, в която има снимки, 2-3 секунди, същите са размазани и след това се "изчистват".

Tъкмо това влязох да питам, чудех се какво да правя, мислех, че при мен е проблема.
А има ли някой, който влиза през Гугъл търсачката в БГ мама на мобилната версия? Като почна да разглеждам форума и екрана почернява. Чудя се от Гугъл ли е, от форума ли е Rolling Eyes

# 2 936
Рекламата под първи пост на всяка страница в мобилната версия е влудяваща, толкова ли друго местенце не може да се измисли... А най-дразнещото е, че наместват рекламите преди да си оправят недоразумението.

# 2 937
Закъде без реклами... В момента пътувам, ползвам бавен мобилен нет, всичко зарежда бавно, но важното е, че рекламите се зареждат първи и ми мигат, докато чакам съдържанието.
Предлагам да сложите реклами между всеки пост, не само след първия. Натам са тръгнали работите.

# 2 938
Закъде без реклами... В момента пътувам, ползвам бавен мобилен нет, всичко зарежда бавно, но важното е, че рекламите се зареждат първи и ми мигат, докато чакам съдържанието.
Предлагам да сложите реклами между всеки пост, не само след първия. Натам са тръгнали работите.

Много добро предложение! Joy

При мен снимките също са замазани.

# 2 939
Явно това е новият начин на зареждане на снимките... дали има някаква полза от него, напр. по-бързо да се зареждат страниците с отговорите, пък снимката леко да я поизчакаш... идея си нямам. Визуално не е много приятен ефектът.

Общи условия

Активация на акаунт