ЧААТАЙ УЛУСОЙ [Çağatay Ulusoy] - темата на ЧАЧО #1 [246]

• 56 532
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
ади, нЕма нужда да ми разказваш JoyJoy Чачи ми звънна и каза, че няма да е интересно. Stuck Out Tongue Winking Eye

JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy
ама то няма да продължи дълго бе LaughingLaughing

как си вярва шишкото JoyJoyJoyJoyPurple Heart

# 421
колкото ще да продължава, не искам да ми разказваш Joy Аз съм гледала малко от оригинала. Доста е тъп. Joy Не  е моят сериал. Joy Пък и да беше, пак нямаше да гледам. Нито Миглю ме кефи, нито непрежалимата. Joy
няма ли го Чачи в сериала, мен ме отпиши Joy

# 422
колкото ще да продължава, не искам да ми разказваш Joy Аз съм гледала малко от оригинала. Доста е тъп. Joy Не  е моят сериал. Joy Пък и да беше, пак нямаше да гледам. Нито Миглю ме кефи, нито непрежалимата. Joy
няма ли го Чачи в сериала, мен ме отпиши Joy

ти губиш rotfImbo rotfImbo

# 423
Голяма загуба е да знаеш JoyJoyJoy
Онзи ден Токио беше споделил интересни размисли в Т за дизи индустрията им. За дължината на сериите, за еднаквите сюжети, в които се сменят само лицата, останалото си е същото. За римейките, за липсата на идеи у сценаристите .. как на хората им писнало да гледат драми, за падащите продажби в чужбина. Joy Абе много интересно беше. Joy

# 424
той пък открил топлата вода JoyJoyJoyJoyJoyJoy

# 425
не бе, той беше писал в началото, че тези неща се знаят и той е наясно, че няма да се вслушат в думите му. Щото беше писал и съвет: да се съберат продуцентите и телевизиите и да се споразумеят Joy наивник Joy

# 426
Щото беше писал и съвет: да се съберат продуцентите и телевизиите и да се споразумеят Joy наивник Joy

ако пончик организира събирачката .... може Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes
после - дупка
JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy

# 427
Щото беше писал и съвет: да се съберат продуцентите и телевизиите и да се споразумеят Joy наивник Joy

ако пончик организира събирачката .... може Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes
после - дупка
JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy

меринджеите няма да ги канят бе JoyJoy само биг босовете Joy Пончик да си гледа подопечните Joy

# 428
да ги гледа, ама те 5 нещастника и един Чаатай, скучно му е, има сили и това да организира Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes

# 429
да ги гледа, ама те 5 нещастника и един Чаатай, скучно му е, има сили и това да организира Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes

JoyJoyJoy
https://www.instagram.com/begumoncu/

# 430
оххх, останали са и други, дето го свързват с Делибалче JoyJoyJoyJoyJoy
а къде е Чаатай   Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes

# 431
а къде е Чаатай   Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes

У нас JoyJoyJoyJoy

# 432

У нас JoyJoyJoyJoy
намали тоз климатик, шЪ се гътне от студ  JoyJoyJoyJoyJoy

# 433

У нас JoyJoyJoyJoy
намали тоз климатик, шЪ се гътне от студ  JoyJoyJoyJoyJoy

като останем само двамата тогава Stuck Out Tongue Winking Eye .. ще се разхвърляме .. малко JoyJoy

# 434
  • Sofia, Bulgaria
не бе, той беше писал в началото, че тези неща се знаят и той е наясно, че няма да се вслушат в думите му. Щото беше писал и съвет: да се съберат продуцентите и телевизиите и да се споразумеят Joy наивник Joy

Вай бе Ани Crazy кат го гледам с това балтонче хептен ми прималя от жегата ooooh! Laughing Laughing Laughing

Иве,кат видях новото промо на Непрежалимата,направо я прежалих Crossing Arms Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт