ЧААТАЙ УЛУСОЙ [Çağatay Ulusoy] - темата на ЧАЧО #1 [246]

• 55 481
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  • Sofia, Bulgaria

уха-уха https://www.instagram.com/p/BWyA-wwgky6/?taken-by=mustafa_cheff23 JoyJoy дай на душата Чачи Stuck Out Tongue Winking EyeHeart

на ФАНЕЛАТА пише Харвард. Сигурно кардешима му я е подарил. Joy

Шефе, в менюто има ли Чаатай Улусой? JoyJoyJoy

Heart

Добре се грижи за килограмите си Crazy Grinning
Скрит текст:
Вчера при рускините имаше едно изказване на някой си newsm78 че Чачи непрекъснато бил на дълги разходки в планината и се катерел по скалите Crossing Arms Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 11 авг 2017, 22:54 от Iskra Pandova

# 511
Скрит текст:
Вчера при рускините имаше едно изказване на някой си newsm78 че Чачи непрекъснато бил на дълги разходки в планината и се катерел по скалите Crossing Arms Rolling Eyes

Toва са думи на Муса от Вътре. Той беше онзи ден при летящите птици. Писах тук какво са писали в  Т, че е разказал. На предната страница или на по-предната.

Любимия ми аби Purple HeartBlue HeartPurple Heart

Heart

# 512
  • Sofia, Bulgaria
Скрит текст:

Toва са думи на Муса от Вътре. Той беше онзи ден при летящите птици. Писах тук какво са писали в  Т, че е разказал. На предната страница или на по-предната.

Любимия ми аби Purple HeartBlue HeartPurple Heart

Heart

Аз прочетох само,че с Арас ядяли повече о него Crazy другото съм го пропуснала newsm78 Joy Joy Joy

Али не е мръднал от времето на ПО Rolling Eyes Grinning

# 513
  • ... да усещаш мириса на море ...
не е Чачо, Истествено JoyJoyJoyJoyJoy
тоз е поне с 20кг по-лек Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes
 и толкоз пъти по-смотан   JoyJoyJoyJoy     цък  и пак цък отгоре му Laughing

Добра нощ.... Според мен грешен е фокуса, не този в зелено, а човекът в бяло с бяла шапка и раница на гръб Thinking

Обаче, имало и меню за вегетарианци Wink

# 514
Добър ден Stuck Out Tongue Winking Eye

Таре Hug този в бялото прилича наистина повече на Чачи, ама като се появи снимката, не знам защо всички се вгледахме в онзи със зеленото JoyJoy ама и да е той, явно вече си е дошъл и е отишъл да хапне нещо вегетарианско JoyJoyJoy

Преди няколко дни в клю предаванията и по сайтовете коментираха едно изказване на Бенсула по повод онази интрига, която се опитаха да завъртят, че тя била спряла да следва Чачо. Joy Та Бенсула казва, че никога не са се следвали, че да спрат да се следват JoyJoyJoy

айдеееее, така чаканото от мен фентъзи с Чачи идвааааааааа JoyJoy

Езра е последвала Нетфликс и Нетфликс Турция. Но аз си мисля, че това тя го направи преди време.
Както и да е. Ако има нещо свързано с Нетфликс и фентъзито, ще го обявят официално, а засега няма такова нещо. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 515
  • Sofia, Bulgaria
          Добър ден на всички! Hug Hug Hug

# 516
Още от архивите Sunglasses - От април 2016

Stuck Out Tongue Winking Eye

не само на мен ми се е видяла странна тази снимка. JoyJoy В Т коментират, че някой си е поиграл с нея. Едното ухо на Чачо липсва направо. Joy
https://twitter.com/DenizDleyka/status/896389723807137792

Последна редакция: сб, 12 авг 2017, 18:29 от Ани (Aniska)

# 517
  • Sofia, Bulgaria
JoyJoyJoy
Още от архивите Sunglasses - От април 2016

Stuck Out Tongue Winking Eye

не само на мен ми се е видяла странна тази снимка. JoyJoy В Т коментират, че някой си е поиграл с нея. Едното ухо на Чачо липсва направо. Joy
https://twitter.com/DenizDleyka/status/896389723807137792

Там си е бе Ани Stuck Out Tongue Winking Eye ама е малко по- назад и малко по- надолу JoyJoy

# 518
Въпроса е кому е нужно да го мести надолу и назад? JoyJoyJoyJoyJoy

# 519
  • Sofia, Bulgaria
Въпроса е кому е нужно да го мести надолу и назад? JoyJoyJoyJoyJoy

В Т пишат,че бил на фризьор  4470 Grinning

https://twitter.com/ulusoy_mylife/status/896408197065519105

Последна редакция: сб, 12 авг 2017, 20:37 от Iskra Pandova

# 520
В Т пишат,че бил на фризьор  4470 Grinning

значи Дуду му го е преместил....  ухото Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes TrollfaceTrollface

# 521
В Т пишат,че бил на фризьор  4470 Grinning

значи Дуду му го е преместил....  ухото Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes TrollfaceTrollface

JoyJoyJoyJoy

Един Чачи с нормалните си уши JoyJoy

# 522
и горе си му е нормално бе....  скрито от дебелата буза TrollfaceTrollface и резнато от светлината Stuck Out Tongue Closed Eyes   изсветлените фотки стават такива Laughing

# 523

Един Чачи с нормалните си уши JoyJoy

Пу за меннннн

Хелоу, прекрасни  Hug Hug Hug Hug и ко ся... Чачуни ходил на фризьор да му моделират ушите  Joy Joy Joy Joy Joy

# 524
и горе си му е нормално бе....  скрито от дебелата буза TrollfaceTrollface и резнато от светлината Stuck Out Tongue Closed Eyes   изсветлените фотки стават такива Laughing

да бе, нормални са му JoyJoy

Галкаааа Heart мноУ женско присъствие ще има около батЮ бе. Joy то руси, червенокоси, чернокоси... Joy Да остави някоя и за Чачи Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт