На море в България 2017г. - 3

• 107 524
  • 727
  •   1
Отговори
# 225
  • Сф
И ние така правихме във Влас една година.Не сме си оставяли хавлии.Винаги към 15 ч , когато се връщахме е имало свободен чадър.Но попитайте човека на чадърите.В началото си пазехме касовия бон, после не.И на басейн в Добринище така сме процедирали.
Едва ли ще ви пазят конкретния чадър, но все пак попитайте! Весело море!

# 226
Здравейте , нашата "официална"  Crazy  лятна почивка мина .Бяхме в Дюни ,тази година в къщичка към Холидей Вилидж и прекарахме страхотно както и преди !
Но сега сме решили да отскочим към 20-ти август за 3-4 нощувки пак до морето и тук идва голямото НО . не мога да се спра на хотел . Мъжът ми много иска на Аркутино да отидем , но мен ме спира това ,че прочетох ,че миналата година е имало ужасно много комари .
Препоръчайте нещо ,като водещите фактори за избор са добрата анимация , близост до плажа ,спокойствие в хотела / комплекса ,също ми е важно да има хубави пространства около хотела подходящи за диво двугодишно момченце  Joy (т.е. от ресторанта да не се влиза в басейна примерно ,а ако няма басейн ще е перфектно ,но къде добър хотел с ои по черноморието без басейн Mr. Green ) .

Благодря на отзовалите се  Hug !

Видя ли Сънрайз ол суит резорт- Обзор.
Аз се спрях на него, но това, което пише в таблицата като цени на ТА и това, което ми предлагат са две коренно различни оферти. Т.е пише по-евтино, предлагат ми оферта с 100- тина лв. повече. Иначе за хотела преобладават положителните мнения.
Е този е с басейн, езеро и далеееч от плажа.

# 227
  • София
Да , определено езерото и басейна в блозост го правят доста неподходящ . Уф то е ясно , че без басейн няма как ,но поне да не е съвсем залепен към хотела и да има нещо като паркова зона ,знам ли и аз Sad .

# 228
Някой има ли проблем със сайта на Съни Турс? От сутринта се опитвам да изпратя запитване за 2 хотела, но не зарежда въобще формата за резервации.

# 229
Някой има ли проблем със сайта на Съни Турс? От сутринта се опитвам да изпратя запитване за 2 хотела, но не зарежда въобще формата за резервации.
На мен не ми зарежда формата за резервации, когато хотелът за него период е спрян от продажба. Погледна ли горе дали ти изписва нещо.

# 230
Здравейте,
може ли да ми кажете някой хубав хотел в Несебър на първа линия? Изключвам тези по пътя за Равда, там плажът е ужасен. Гледах Мираж, но в този район е толкова презастроено, че докато си лежиш на плажа и  имаш чувството, че бетонън ще ти се стовари на главата  ooooh! Не съм ходила там в близките 5-6 години, а ми се искаше да отскочим за три-четири дни в началото на септември.

# 231
Здравейте,е
може ли да ми кажете някой хубав хотел в Несебър на първа линия? Изключвам тези по пътя за Равда, там плажът е ужасен. Гледах Мираж, но в този район е толкова презастроено, че докато си лежиш на плажа и  имаш чувството, че бетонън ще ти се стовари на главата  ooooh! Не съм ходила там в близките 5-6 години, а ми се искаше да отскочим за три-четири дни в началото на септември.

Били сме в Оазис, пред него има паркче и после стълбище за плажа(по-хубавия), до него има още един хотел баш на плажа, на същата линия е и Мираж, до колкото помня. Само че в Оазис се преместихме във вип апартамент, понеже този, в който ни настаниха  имаше мухъл в банята.. В хотела има и ресторант, храната не е кой знае какво, но спестява време ако си с деца. Имаше и басейн- студен И детски люлки. Като цяло е една от любимите ми почивки.

# 232
Хотел Виго ..близо е до плажа и има парк

# 233
Някой ходил ли е на Поморие-плаж,цена на хотели и бунгала?А дали бунгалата в старият град,все още ги има?
Повече информация има в темата за Поморие. Там са коментирани и безброй квартири, апартаменти, хотели и бунгала. Аз ходих там в края на юни, но на южният плаж. Там е най-широк и голям плажа. Пясъкът е сив и средно едър. Морето става плавно дълбоко. Районът е тих и спокоен, но е далеч от старата част на града. 

# 234
Благодаря много за бързите отговори Simple Smile
"Оазис" го разглеждах, но видях, че дискотеката на корабчето е точно пред него-не е ли много шумно нощно време?
А пред Виго доколкото си спомням е парка, плажа се пада доста в страни  newsm78 или се лъжа?

# 235
Може ли някой да препоръча къде може да се нощува в Несебър, двойна стая, малък семеен хотел или къща. За 50 тина лева за двама

# 236
Може ли някой да препоръча къде може да се нощува в Несебър, двойна стая, малък семеен хотел или къща. За 50 тина лева за двама

В семеен хотел Мишел съм била два пъти  преди няколко години 40 лв беше двойната стая тогава , потърсете го  в гугъл

# 237
Да питам ,ако някой знае в Св Влас кино има ли????

# 238
  • Сливен
Някой ходил ли е на Поморие-плаж,цена на хотели и бунгала?А дали бунгалата в старият град,все още ги има?
Повече информация има в темата за Поморие. Там са коментирани и безброй квартири, апартаменти, хотели и бунгала. Аз ходих там в края на юни, но на южният плаж. Там е най-широк и голям плажа. Пясъкът е сив и средно едър. Морето става плавно дълбоко. Районът е тих и спокоен, но е далеч от старата част на града. 
Може ли линк.Нещо не го намирам.

# 239
Ние бяхме през септември, от дискотеката нищо не се чуваше. Или са приключили работа или е било достатъчно далече. Виго не помня къде е, но паркът е точно пред Оазис и има едно 10-20метра до морето, заради парка, така че дори и да има нещо там като диско, не е залепени до хотела и не е толкова шумно.

Общи условия

Активация на акаунт