Дългото чакане след трансфер - Тема 63

• 93 167
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
# 526
  • София
11-ти ден след трансфер на тридневни: ЧХГ 147,90
14-ти ден: ЧХГ 313
Изглежда ми добър резултатът. Simple Smile

Удвоява се на 66 часа. Можеше и по-добре да се движи, но имайки предвид,че са ти върнали 3 боря, може в началото да са са се захванали всички или две, сега някое да е отпаднало и за това темпът да не е по учебник.
Стискам палци Simple Smile

# 527
Момичета аз приключих на 10 ден с резултат 0.1. Имам две снежинки- в тях ми е надеждата.

# 528
  • Варна
Рончо, съжалявам за неуспеха. При нас положението е същото. Дано да се получи със снежинките ❤️

# 529
Рончо, кураж!Виртуални прегръдки.

# 530
Извинявам се, че продължавам с ЧХГ в тази тема, но още не смея да се прехвърля в другата.
11-ти ден: 147,90
14-ти ден: 313
16-ти ден (днес): 448,50 (след 45 часа в друга лаборатория).
В понеделник съм при ендокринолог заради терапия на пролактин (имам микроаденом на хипофизата) с достинекс, спрян след + тест. Докторът поиска да имам готови следните резултати (от днес):
Ft4 19,62 (12-22)
Tsh 3,320 (0,300 - 4,200)
Писах и в темата за хормоните, tsh е твърде висок и създава рискове. Дали може да има връзка между него и евентуално забавеното развитие на ембриона? Минават ми и мисли за извънматочна с тези три ембриончета...  Praynig

# 531
Не се притеснявай за тсх, ендокринологът ще се погрижи за него, не е толкова високо.

# 532
  • Варна
Малага, много стиснати палчета от мен Simple Smile ако може да пишеш после какво са ти казали за Достинекса той се спира след + резултат ли? Simple Smile

# 533
Малага,палчета и от мен.
Рончо,съжалявам за резултата.Успех със снежинките.

# 534
Благодаря ви! Heart
Късмет ви желая!

# 535
Рончо...прегръщам те Sad
Малага, палчета и от мен Simple Smile

# 536
  • София
Рончо, много съжалявам! Кой трансфер ти е това? Какви са коментарите за неуспеха?
Малага, аз също съм с аденом на хипофизата, но цял живот съм била на бромокриптин и не само, че не го спрях след положителен тест ами го пих до 30гс. Не знам каква е тая глупист да се спира след + тест, когато пролактина скача още повече.
Според мен стойността ти не върви добре Sad Дано се развият добре нешата, но се приготви и за негативен развой.Стискам палци!

# 537
Благодаря Буенка! 4 трансфер( 3 опита) сега имам две снежинки. Още незнам какъв е коментара беше само по тел. Нещо се случва с мойте ембрита много бързат до 4 ден и после нещо изведнъж спират развитие.( от 12 яйциклетки, всички оплодени на 3 ден 9 бр. и изведнъж на 5 ден остават 4).
Докато всичко е наред и изведнъж спират развитие. Незнам как да си го обясня. Къде да търся причината?

# 538
  • София
Рончо, аз не мисля, че това е приблем, все пак до бластоцист не може да стигнат всички ембрита. Според мен 4 бластоциста не е лоша бройка. С какво качество бяха, казаха ли ти? Освен това ако правилно помня от тези 4 трансфера ти имаше една бременност, ма не се разви.

# 539
От втори трансфер до 9 г.с. Малко ме успокой , бях се отчаяла че само мойте ембрита умират.Тези който сложижме бяха бластоцист кач.А.  а замразихме ранен бластоцист.

Общи условия

Активация на акаунт