Ваканционна на мамите от ИБ

• 34 706
  • 766
  •   1
Отговори
# 690
Алекс, раницата е ергономична, олекотена и т.н.  Самата раница е към 100-120лв, но като се почнат дребоийките и няма край. Тепърва дрехи и обувки, но пък е много вълнуващ момент Simple Smile

Аз пак се проявих като вип-стоматолог. Извадих 2-рото зъбче на Габи. Доста по-добре се справих, за няма и 5 мин, на 3тото дръпване. Тя чак си заподскача щастливо като падна зъба Smiley Аз трябва да пийна нещо Smiley

# 691
  • Бургас
Скрит текст:
Тъкмо  си помислих, че приключихме с темата и се изчерпахме от към заяждане днес, ест. Меца да се обади/щом става въпрос за мен/ и да налее масло в огъня/или лайна, ако следваме логиката на изказване  ooooh! ooooh!/

Да дойде Кокоска на отчет да каже до къде я докараха с прегледи и кога да почваме да стискаме палци и как е дребното, всичко наред ли е вече?

Лелеее Фейчке, аз умирам от гадост като стане въпрос за зъби/заради мен самата/ направо студена под ме облива като си помисля, че трябва да асистирам след време  Crazy Crazy Браво на теб!

# 692
Ай ся с тия нюанси се класираш за трето  Mr. Green
А,цъ,2 са ми пре достатъчно Joy

# 693
  • NE
Маги И ти като мен приключи с децата.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 694
  • В къщурката на хълма на феите
Cherry^Blossom като не те натискам, недей да звъниш .. помолих да се успокоите, за да не се стига до препирни и излишно нервиране .. всички сме до болка наясно коя си и на какво си способна, не ни го демонстрирай пак ..

# 695
  • Бургас
Ти се изживяваш като модератор, контрольор, личен мой асистент, коректор или какво? Мен леко ми писна от теб, честно! Да би мирно седяло, не би чудо видяло/ако беше млъкнала, то вече щеше бурята да е минала, единственият , който се показва как може да се продължи една интрига си ти, никой друг, а на мен просто ми писна да ти играя по свирката и да мълча всеки път, щом се заяждаш с мен.То не можеше да се мине без това ти да се обадиш, щом аз се изказвам и на всички също е ясно с каква цел, определено не да успокоиш духовете.
 Моля те не се чувствай лично ангажирана, да гасиш моите пожари или да асистираш на някого другиго  Peace То човек мълчи, мълчи, ама му писне, те някои хора като теб, с добро не разбират  Peace Право и ясно- не се занимавай с мен, не си ми интересна, точно обратното вече си ми банална и досадна. Казах ти го и във фейса, сега реши тук сеир да правиш, няма оттърване! Коментирай си темите, не мен и всичко ще е наред.

Трябва да засека колко време може да изтраеш, без да се заядеш с мен  newsm78 newsm78 newsm78 Мен ми е ясно, че не съм "твоят модел" и съм ти трън в очите с темата с ваксините, ама такава откровена злоба и агресия  е направо потресаваща  ooooh!

Последна редакция: вт, 29 авг 2017, 07:00 от Cherry^Blossom

# 696
  • В къщурката на хълма на феите
Объркал си рейса пич .. подобни чувства мога да вложа за човек, който дори малко значи нещо за мен, а вярвай ми ти не попадаш в тази група .. твърде сериозно си се взела отново ..

# 697
  • Бургас
Просто приеми, че не съществувам и да приключим веднъж завинаги, апелирах за това и преди. Аз приключих наистина, надявам се това да е последният пост, който ти прави впечатление от мен.  Peace
За този, който иска да обсъждаме и да спорим и да си говорим по разни въпроси ок, ама не е нужно да ставаш говорител и да се намесваш навсякъде, където възниква спор, дискусия или нещо подобно с мен.   

Да дойде верно някой да каже нещо хубаво и да дръпне темата в друга посока, че аз верно се чувствам неудобно и съжалявам, че се върти тази плоча пак и пак  ooooh!  Кокоске?

# 698
  • Варна
И аз да завъртя в друга посока - почти съм сигурна, че мойто има дупчица на друг зъб - петият отгоре ooooh! Стига де, как е възможно? Чувствам се кофти, знам, че и други деца на неговата възраст са дори с по повече правени зъби от него, ама някак... един иди-дойди, ама втори? Колко още ще наизлязат след него не знам... Ще записвам час пак, тая така или иначе е мъничка, вярвам, че с едно ходене може да се оправи Rolling Eyes

# 699
  • Северозапада
Месечинка, щом дава да му правят зъбките, не се тревожи. Ти, ако надникнеш в устата на София, ще паднеш. Поне половината зъби са с кариес, а в кабинета реве, все едно я дерат и не отваря уста. Много е наплашена от първия опит и, въпреки че знае, че сега няма да боли, не дава и това е. Преди 2 седмици я беше заболял един зъб и ММ я води. Каза, че и е държал устата да го почисти зъболекарката. Сега е временно затворен, но пломбата се рони, а 2 пъти ходим и не дава да продължим лечението.

# 700
  • Варна
Месечинке, много неща влияят на зъбките, не виждам защо се обвиняваш. 1-во ген, 2-ро лекарства - АБ, сиропи за кашлица и тем подобни, инхалации с КК, след това чак идва храна, сладки изделия и т.н. Не е задължително при постоянните зъби да е така Wink Кажи, минаха ли сутрешните драми?
Кокос, ела и кажи какво става, и аз те мисля!
Прах, ти изобщо разбираш ли, защо различни хора във времето реагират така на някои твои постове? Ако внимаваше какво и по какъв начин го представяш, мисля че всичко щеше да е наред. Неприятно е и да се оправдаваш с писанията на други потребители, а в същото време ти постоянно редактираш, както на теб си ти отърва. Хора сме, на различни мнения сме, но ти не си се научила да приемаш другите. Вземи и потърси грешката в себе си, преди да обясняваш на другите, колко са незнаещи, и да намесваш странични фактори.

# 701
  • Бургас
Нищо не редактирам, пак ще кажа!!! Единствено и само дописвам постове и поправям запетайки и подобни.  Аз грешки в себе си откриван и определено не се мисля за безгрешна и перфектна, но и не се мисля за глупак, идиот, скандалджия и сипещ лайна и не приемам подобни твърдения за себе си!

Ти как би реагирала, ако ти кажат че пишеш откровени глупости и сипеш лайна, дали нямаше да реагираш като мен?  Друго си е да ти кажат, не мисля, че си права....аз мисля еди си какво си.....нали? Не мисля, че някога изобшо/освен сега/ съм си позволявала остър тон към някого, освен да водя дискусия и да изказвам мнение. Защо някои хора си позволяват подобен тон към мен и очаквате да не реагирам в един момент?

# 702
  • Варна
Арвенче,
минаха и заминаха. Никакви проблеми няма, явно беше загубил интерес и желание след моята отпуска, редовно става така след по-дълга почивка. Детска му работа.
Мраве,
тези временни пломби са бошлаф работа Crazy На Борислав миналия път нали му правиха зъба на 2 пъти, докторката сложи временна пломба, тя след 2 или 3 дни падна Crazy Още 4 дни си ходи без пломба, докато дойде новият час.

# 703
  • Бургас
Тези временните падат много, обаче е още по-лошо, че ги слагат, щото се отпуска човек, че има нещо  Peace Peace На мен втори път ми пада, часът ми е на 8ми септември, цял август го нямаше докторът, а съм и с пулпит на този същият зъб!  Чудя се 1во дали не може да тръгне инфекция и 2ро дали лекарството, което е под пломбата става за поглъщане  newsm78 newsm78 Изобщо не държат, верно че съм възрастен и ям повече ядки и твърди неща, ама все пак, се предполага,че поне месец ще държи  newsm78

Зъбите са ген, според мен, баща ми е с кофти зъби, дядо ми е бил с кофти зъби, аз съм. Майка ми , да ми е жива и здрава, въпреки химиотерапиите, няма проблем  Praynig Praynig

# 704
Оле Мраве, как половината зъби с пломби. Милото зайче. Мойто го водих преди два месеца само да проверят и нямаше нито един развален. То май вярно ще стане работата, че са си ген.

Общи условия

Активация на акаунт