Борба с ранното остаряване... Как? – 4

• 116 997
  • 770
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Определено се заемам с чая. Само със солта ще ми е по-трудно тъй като аз ям доста солено. Въобще не ми е идвало на ум, че солта влияе на това. Благодаря за съветите Simple Smile

# 331
И аз си хрупах чипс и много сирена на вечеря и нямах този проблем до едно време. Но от определена възраст ми влияе много.

# 332
Момичета, пиете ли добавки и какви? Аз започнах да приемам магнезий, но ми се иска и нещо друго.....

# 333
Калмацин?Дъвчащи витамини Alive?Течни фибри+мултивитамини Alive?

# 334
Още не. Планирам от септември Калмацин голяма опаковка съм взела. След него един курс с вит.А и Е и Селен - за зимата.

# 335
Аз, много неща и по различни причини при мен.

Магнезий, цинк, витамин Д, С, Е, селен, калций, едни комбинирани за очи, тк имам проблем-там. Колаген

# 336
Точно за Колагена под каквато и да е форма ми е интересно има ли ефект?'Изпълва' ли бръчките,прави ли нещо за кожата,когато се приема с добавки?

# 337
Aз пия вит. Д, К и Б комплекс, омега 3,6 и 9, глюкозамин и MSM. Пия също и магнезий, мед и биотин, но в момента съм в почивка от тях.

# 338
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Точно за Колагена под каквато и да е форма ми е интересно има ли ефект?'Изпълва' ли бръчките,прави ли нещо за кожата,когато се приема с добавки?
Индивидуално е - при някои работи, при други не. При мен лично нямаше никакъв ефект /ползвах колаген тип 1 и 3 за кожа, коса и нокти/, докато познати споделят, че имат осезаем ефект върху кожата, дори ползвайки колаген тип 2, който е за стави.

# 339
и аз съм в четене за колагена и най-вероятно ще започна него.

# 340
Скрит текст:
Каква марка Омега 3 взимате? И има ли значение по кое време се приема? С храна или не? Замислям се да почна прием, но разнообразието е огромно и съм тотално объркана.
Мерси! Heart
Препоръчвам ти да гледаш сбора на EPA и DHA в препарата, защото колкото по-висок е той, толкова по-качествена е добавката. ПДД за възрастни без сериозни здравословни проблеми е около 1500 мг/дн. В стандартната Омега 3 съотношението им е 3:2. Когато обаче е нужно да се повлияят различни проблеми, това съотношение е променено. EPA подпомага функцията на сърцето /висок холестерол, триглицериди, високо кръвно налягане и т.н./, поддържа здрава имунната система, за стави - има противовъзпалителен ефект,подпомага моториката/,  подпомага метаболизма /при ИР напр.- поддържа нормални нивата на инсулин/, при дерматити, астма, стрес, депресия и т.н.
DHA пък е полезна за зрението и нервната с-ма/невроните, за функцията на мозъка, включително памет, фокус, концентрация, при АД, при бременност - намалява риска от преждевременно раждане, прееклампсия, полезна е за правилното развитие на бебето - очи, мозък и т.н.
Омегата се приема задължително с храна и най-добре се усвоява, ако е приета с най-мазното хранене за деня.  Peace
Усвоява се най-добре с храна-това означава ли по време на ядене? Защото четох, че се препоръчва след ядене по една капсула с чаша вода.

# 341
Момичета, пиете ли добавки и какви? Аз започнах да приемам магнезий, но ми се иска и нещо друго.....
Пия една комбинирана добавка за жени Vital woman.

# 342
На мен не ми действа добре колагена.  Изобщо никакви добавки не ми влияят добре. Пресъхва ми устата. Появява ми се лош дъх и се замайвам.

# 343
  • Пловдив
Търсих от бг сайт - тези дали са хубави? Пише, че са от "естетствена коприна".
Аз намерих тези,за който го интересува:
https://homeslinen.com/bg/product/i6932/%D0%9A%D0%B0%D0%BB%D1%8A … %D0%BD%D0%B0.html

# 344
 тъй като почти не образува линии от гънки върху лицето по време на сън, което спомага за превенцията от появата на фини бръчици.

Общи условия

Активация на акаунт