Търся филм, сериал... – Тема 9

• 112 205
  • 780
  •   1
Отговори
# 165
  • somewhere near the sea
И аз да помоля за помощ. Търся БГ филм(май беше от няколко серии). Селяните от едно село крадяха ток и всеки ден имаше дежурен, който да предупреждава съселяните, че идват от енергото и да  откачат електромерите...

# 166
  • София
Има ли шанс да се намери този за сваляне (и някакви титри) - не го откривам:
http://www.imdb.com/title/tt5733210/

# 167
  • Враца
Търся един документален руски филм,
казва се Водка, показваха хората в едно руско селище как се наливаха от зори до мрак,
млади и стари, старци и деца,
варяха на котлоните водка,
шофьорите на камиони си казваха наздравици,
сутринта преди път.  ooooh!
Беше изключително шокираща и донякъде смешна история за мен,
 и искам да го открия и изгледам пак.

# 168
  • София
 По БНТ дават един руски сериал "Червената кралица" - къде мога да гледам старите епизоди с български субтитри?

# 169
  • с трима мъже :)
И аз да помоля за помощ. Търся БГ филм(май беше от няколко серии). Селяните от едно село крадяха ток и всеки ден имаше дежурен, който да предупреждава съселяните, че идват от енергото и да  откачат електромерите...

Хахахаааааа ... с глас ме разсмя. Не зная кой е тоя филм, ама както си го описала, все едно ще да е нещо на Костурица....нямам търпение някой да ти отговори, и аз ще го гледам Simple Smile

Доста забавно си го описала Simple Smile

# 170
Търся един епизод от Новите съседи, в който сюжета се развиваше извън Mirador de monter pinar, разхождаха се из града всички ги заглеждаха и се подиграваха и, накрая стигнаха до "шефа" на предаването. Grinning

# 171
Здравейте, аз имам въпрос относно детският сериал Пес патрул... Не го намирам онлайн, нито за гледане, нито за сваляне дори и за закупуване. Та въпросът ми е има ли го озвучен на български и от къде бих могла да го закупя..Thinking

# 172
Цитат
Здравейте, аз имам въпрос относно детският сериал Пес патрул

Има го в НВО GO, но достъпа е с абонамент.

# 173

Привет на всички Simple Smile
От доста време се опитвам да открия един филм,на който не помня името,.,
,.гледала съм го преди повече от 10 години и ставаше въпрос за това как група мъже на средна възраст,които някога са имали Рок група,в момента са отегчени от животите си и всеки от тях работи нещо за прехраната си,...единият поправя покриви,другият  е техник и тн. и така докато един ден ,на един от тях  му хрумна идеята да сформира групата отново и да върнат някогашните плам и вяра в красотата на животите си,..смятаха,че няма да се получи ,но тъкмо когато минаваха покрай една нива,с градския автобус и смятаха ,че няма смисъл и да продължат по старо му,дочуха тяхна стара песен ,носеща се от касетофона на едно момче,пасящо кравите.Много яко,нали Simple Smile Детето пък на един от мъжете забеляза татуса на ръката на баща си и също догатна ,че нещо се случва.,...и така,ако някой може да помогне ,ще съм безкрайно благодарна Simple Smile)
Поздрави.

# 174

Привет на всички Simple Smile
От доста време се опитвам да открия един филм,на който не помня името,.,
,.гледала съм го преди повече от 10 години и ставаше въпрос за това как група мъже на средна възраст,които някога са имали Рок група,в момента са отегчени от животите си и всеки от тях работи нещо за прехраната си,...единият поправя покриви,другият  е техник и тн. и така докато един ден ,на един от тях  му хрумна идеята да сформира групата отново и да върнат някогашните плам и вяра в красотата на животите си,..смятаха,че няма да се получи ,но тъкмо когато минаваха покрай една нива,с градския автобус и смятаха ,че няма смисъл и да продължат по старо му,дочуха тяхна стара песен ,носеща се от касетофона на едно момче,пасящо кравите.Много яко,нали Simple Smile Детето пък на един от мъжете забеляза татуса на ръката на баща си и също догатна ,че нещо се случва.,...и така,ако някой може да помогне ,ще съм безкрайно благодарна Simple Smile)
Поздрави.

Still crazy (1998)

Цитат
Здравейте, аз имам въпрос относно детският сериал Пес патрул

Има го в НВО GO, но достъпа е с абонамент.

HBO GO не е опция. При опит за регистрация ми изписва това...  "Може да ползвате услугата единствено в страната, в която е активиран абонамент ви."

Последна редакция: сб, 27 яну 2018, 10:03 от Соня ღ

# 175
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Здравейте на всички в темата!  Simple Smile Гледах по телевизията някакъв трилър, но към края го хванах. Трима души бяха на пустинен остров - двама мъже и една жена, и постоянно се караха и се опитваха да избягат от острова. Имаше и друга жена-вещица, правеща вуду магии и пиеща кръвта на кокошки.  Peace Ако някой може да ми помогне със заглавието, ще съм му много благодарен. Hug

# 176
Здравейте на всички в темата!  Simple Smile Гледах по телевизията някакъв трилър, но към края го хванах. Трима души бяха на пустинен остров - двама мъже и една жена, и постоянно се караха и се опитваха да избягат от острова. Имаше и друга жена-вещица, правеща вуду магии и пиеща кръвта на кокошки.  Peace Ако някой може да ми помогне със заглавието, ще съм му много благодарен. Hug

Survival Island  (2005)

# 177
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Много ти благодаря, Соня ღHug Това е филма. Party

# 178
Някой гледал ли е 12 а българския филм има ли торент някъде ?

# 179
Някой гледал ли е 12 а българския филм има ли торент някъде ?
Какво питаш всъщност ?

Общи условия

Активация на акаунт