Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 40

• 38 779
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Чорапогащник за бременни??, някои лекари и те са слънчасали от жегата.
За кръвното, аз съм си постоянно с 90/60, няма страшно, по-опасно е високото.
Има чорапогащи за бременни, които освен, че поддържат корема, подпомагат и кръвообращението в краката.

# 151
  • Телиш/Плевен
Не го разбрах и аз това за чорапогащника и кръвното, но честно казано, изобщо не бих обула такова нещо в тия жеги, по какъвто и начин да ме убеждава който и да било лекар. От жега ми прилошава много повече и много по-трудно се оправям, отколкото от кръвно, та ако трябва да избирам, ще си търпя прилошаването от ниското кръвно. Grinning
Есен е дала линк, докато публикувам. Ами добре, значи наистина има такова чудо и все пак аз наистина не бих го носила по това време на годината...

# 152
И аз бих предпочела да си ходя с ниското кръвно.

# 153
За зимата ще си вземем, аз съм с термин януари, ако намеря подходящ размер, защо не.

# 154
  • Пловдив
Какво е това нещо чорапогащник за бременни???? Звучи ми направо налудничево да повлиява по някакъв начин на кръвното, а и да го носиш август месец 😮😂😶😵

# 155
Чувала съм за чорапи за разширени вени, явно и чорапогащникът има такова свойство, но по-скоро би помогнал да не отичат краката, за кръвното-не знам. При всички случай е налудничаво да се дава съвет за носене на подобно нещо през август.

# 156
Аз имам наченки на разширени вени (че имам и кого да наследя в това отношение), още от миналото лято имам една по-изпъкнала на бедрото и 1-2 под коленете, сега вече са по-забележими, което е обяснимо. Та трябва да нося чорап поне на единия крак. Купих си още преди няколко месеца, но забравях да го слагам, сега си го нося в нас, не бих казала, че е толкова гадно. Не ми спарва, а е от пръстите на краката до тазобедрената става, няколко пъти излизам и до магазина с него, слагам дълга пола и почти не се забелязва. За в квартала става, но да излизам с него не, вижда си се, и това по-скоро е причината да не ходя с него постоянно. Може би обаче чорапогащника ще спарва повече, не знам  newsm78

# 157
Здравейте мами, от вчера съм в ужасно настроение. Нищо не ми се прави само ми се плаче. Излязох до близкия магазин и една кола зави на зелено и шофьора ме видя но профуча покрай мен. Пак се разревах на улицата. Поредица от събития предните дни също ме тревожат допълнително. Кажете ми нещо за нервите. Не издържам. Много ми е депресирано. 22 г. с. съм.

# 158
Аз бих ти препоръчала Rescue remedy капки на д-р Бах.

# 159
И аз съм с ниско кръвно. В 29 г.с. съм и от месец поне долната граница ми се върти малко над 50 (53-54). Ей сега от интерес го измерих - 106/53. Пила съм кафе сутринта, преди малко обядвах и съм на климатик, т.е. всички условия да ми е нормално. Въпреки това не се чувствам като с паднало кръвно.

# 160
  • Пловдив
Как издържате в тези жеги:( колко е максимално допустимата консумация на вода? Аз поне 3 литра си правя на ден+отделно от храната Confused

# 161
Аз не излизам! Ако изляза съм навън до 11ч и после у дома. Климатика не съм го спирала от няколко дни. То не се живее направо навън. Браво, че пиеш толкова много вода.

# 162
И аз съм на климатик. Вчера излизах и ми беше супер неприятно в тая жега, днес носа не съм си подала навън.
Иначе и аз пия 2.5 - 3 л вода на ден.

# 163
По същия начин като вас съм. Днес мръднаха до магазина преди 11. Оттогава пазя къщата. Вчера пак бях така само излязох вечерта на едно събиране. Течности много пия, но не засякла колко. Поне 2 литра, но може и да е повече.
Въпросче, вие позволявате ли си да пиете кафе? Днес цял ден ми се пие едно, но се въздържам.

# 164
Пия едно бяло фрапе сутрин. Аз си го правя.

Общи условия

Активация на акаунт