Дневникът тема 83 - Да отслабнем всички заедно!

• 38 610
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Духче, ако правилно разбирам си била булка. Честита сватба, това е прекрасен миг в живота ни. Бъдете здрави, щастливи и влюбени. People Couple With Heart
Добре го каза за размахването на пръстите и наистина така се получи, а моята идея не е такава. Извинете ме, че се намесих с глупави въпроси и в задълбаване на едно и също.
Разбирам, че няма как да стане диалог и човек просто да споделя наблюдения и виждания си без да стане спор (напълно ненужен). Това се отнася за конфликта месоядни / вегетариани, получава се все едно да дискутираме християнство / мюсюлманство - с такава вяра и жар, а дори и вярата може да се смени. Както и да е, излишно разсъждавам. Ще следя темата и ще си пасувам с въпросите.

При мен диетата върви с пълна сила, вече желая да му се види края, но не съм постигнала целите си...Към момента съм 62 кг., желая да сваля още 2-3 кг. и най-вече да ги запазя. Храня се балансирано -30 П/30В/40М (най-често) или увеличавам мазнините и рязко намалявам В. Скоро ще имаме поводи и там ще направя обратното - никакви М и изхранване с В Yum На моменти ми иде да зарежа всички сметки, но не си струва да захвърля усилията си и продължавам Simple Smile .
Sun Sea, да използвам случая да ти благодаря за препоръките за книги. Вече са ми в списъка  за закупуване.

# 241
O, не, не, не ахахха ако АЗ бях булката, повярвай ми всички щяха да го разберат ахахах аз съм доста как да кажа, бе говоря си за нещата, които ме вълнуват, та щяхте да разберете Simple Smile Не, един от най-близките ми приятели се ожени и аз нещо се бях затресла много за тая сватба Wink

# 242
  • София
Здравейте, прегледах част от дискусиите, ноо сме ги дъвкали тези неща и не ми се пише по тях, така че ще си се включа с отчет.

Хапвах си напоследък и затова и изчезнах от темата, ноо завръщам се. За края на отомври трябва да съм във форма. Стартирам отново от 59,7 кг. Надявам се бързо да махна плюса. Днес съм решила да лунувам, но да видим.. след повече хапване се лунува по-трудно, а когато съм била дълго време режимна, даже не го усещам. Определено ми се е разширим стомахът. Все още не съм гладна, но следобед вече ще бъда.

# 243
Зизу излишно си посочваш главата с пепел. Не съм имала никого конкретно предвид, а самата ситуация

# 244
  • Варна
Здравейте е от мен. Лятото няма време за писане - гости, разходки... За спорт ми е доста топло и го позарязах напоследък. През уикенда имахме японски гости и спретнахме със сестра ми ръкави да им покажем българската кухня - таратор, шопска салата, печени чушки с оцет, домашна питка, агнешко с картофи и крем-карамел. Облизаха си пръстите и всичко си изядоха. Накрая заявиха, че нашата кухня е доста здравословна. Аз си кусих от всичко по малко и не ми беше тежко. Така я карам лятото - зеленчуци, плодове, от всичко по малко... Макар и жега, това е любимият ми сезон. Обличам се за 5 мин. и не мисля за диети.

# 245
O, не, не, не ахахха ако АЗ бях булката, повярвай ми всички щяха да го разберат ахахах аз съм доста как да кажа, бе говоря си за нещата, които ме вълнуват, та щяхте да разберете Simple Smile Не, един от най-близките ми приятели се ожени и аз нещо се бях затресла много за тая сватба Wink

Flushed Oпаа, не те разбрах Blush Нека младото семейство да са много щастливи заедно. Това са хубави моменти.

Аз пък днес получих много прочувствено писмо от една приятелка и ми стана много мило. Цял ден ми е едно леко и не ми се яде Smirk 
Иначе днес съм на смути с банан и чия, на обяд с риба тон, нахут и краставица, довечера - паста пене и малко междинни - круши и грейпфрут.

# 246
Здравейте, момичета.
Висока съм 1.70 и тежа около 59 кг.
Искам да сваля към 5 кг.
Работя в ресторант и имам достъп до различна и качествена храна, пресни и сушени плодове, ядки.
На какво да наблегна? Да си призная хапвам от всичко и единствената причина това да не ми се отрази на килограмите е натовареното ежедневие.

Благодаря за съветите, предварително!

# 247
  • Велико Търново
 Изчетох Ви!Ура!Утре ще се отчитам след експеримента на почивката Mr. Green
Ето така изглеждам към момента, имам още много работа, но вече съм убедена кое, как и защо Heart Eyes
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10210189340555418&se … ype=3&theater

# 248
  • Варна
Днес прочетох много готин виц: "Днес бях на плаж и видях, че хората, които последните няколко месеца активно се подготвяха за плажния сезон, тренираха, ходиха на фитнес и се подложиха на какви ли не диети, по някаква причина не дойдоха..."  Laughing Представих си ги немощни или контузени Laughing

# 249
# 250
Вица така и не го разбрах...
Диди, благодаря за статията. Много ми хареса!
Сиси, очаквам а нетърпение да те прочета. Прекрасни сте Simple Smile
Днес поредния успешен ден от режима, мерене в неделя.

# 251
  • Варна
Вицът, както аз го разбрах е, че много хора се стараят само заради плажа да влязат във форма и накрая така и може да не стигнат дотам. Човек трябва да се грижи за здравето и външния си вид не за да се показва...

# 252
Статията е много добра. Наскоро познат беше качил снимка на някаква пълна жената плажа,  идеше ми да му извия врата.  Когато обаче повдигна въпроса се почва с "какво я защитаваш, сама се е докарала до това" и т.н.

# 253
Статията е много добра. Наскоро познат беше качил снимка на някаква пълна жената плажа,  идеше ми да му извия врата.  Когато обаче повдигна въпроса се почва с "какво я защитаваш, сама се е докарала до това" и т.н.
по принцип хората сме си лоши и ни се отдава да съдим другите, докато не изпаднем в подобна ситуация.
Силно се опитвам да бъда добра и да не съдя хората за положението, в което са. Сигурна съм, че има причина.
Скрит текст:
Но понякога и аз коментирам по-подобен начин Anguished Визирам приятеля си, той е пълен, има здравословни проблеми, но желае да се храни със всичко, с което се хранят слабите хора - баници, дюнери, торти...сещате се. Знаем, че не всички имат този "късмет", но все такива хора са му пред очите... И като го видя как се храни и му казвам, че сам си е виновен за положението всичко да му се тресе Anguished  Разбира се, страшно съжалявам за думите си и трябва да си държа устата затворена Close И в същото време изпитвам яд, както и да е. Гледам да гледам себе си.
И една статия от мен:
https://nadiapetrova.bg/2017/07/%d0%b4%d0%b5%d0%bd-1-%d0%be%d1%8 … 0%b5%d1%88%d0%be/

Последна редакция: чт, 10 авг 2017, 08:49 от Зизу

# 254
  • тук и там
Диди, благодаря за статията! И на мен ми хареса много! Познати са ми до известна степен описаните усещания .
Чета ви, но не съм за темата.Когато се върна към режимите, спорта и всичко останало ще се включа.Сега съм в почивка.

Общи условия

Активация на акаунт