. Ако почна някой пост и някой и нещо ще ме прекъсне, но нейсе. Дано всички да сте здрави и вече да се радвате на разходки и порасналите малки сладки бебоци, които измислят вече само щуротии.!!!

писва ми вечеееее
, далеч сме от това начинание.
обича да си играе седнала или в проходилката ,където върви с двата крака едновременно-побутва се един вид.От 2 април сме на кухня.От 5 яденета 3 са заместени.Сега като почне кухнята ще заместя 4....и мляко ще пие само вечер в 9.Имам чувството че никога няма да тръгне да ходи
мъча се да я държа права но крачетата се огъвят като пластелин.Педиатърката каза че килограмите и тежат явно.Аз съм 50 кила....баща й е клечо...не знам на кой се е метнала.Повече от 5 яденета е нямала на ден.Сигурно защото не е кърмена.Здраве да е
Онзи ден това си говорих с една майка, нейният син сега е на година и 8 месеца; проходил на година и 4 месеца. Тя ми вика - аз се притеснявах, че не ходи и даже на лекар го водих, а сега не мога да го настигна и оставам без сили да тичам след него
А за кг - е нищо, де, ще проходи и ще отслабне. Много бебета се дебелички допреди да проходят и после се вталяват.
Нещо което ме притеснява донякъде е, че му се появи целулит по дупето и бедрата, дали ще се махне като поотрасне. Мъж е , ама все пак. А другото са ноктите-като се роди все едно бяха излезли от маникюрист. Сега почти всички са обърнати, колкото и да режа все рови нещо, станали са почти кръгли и винаги има лющеща се кожа около тях...
развесели ме, дупета за мачкане и шляпкане.
Препоръчани теми