Професионални серии за коса - тема 115

• 97 400
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
Еми....добавяйки я към маслата се лишаваш от голяма част от полезностите на самата маска  Hug. Имаш ли силен протеинов шампоан? Примерно Alterna Caviar Reparix или Архитект,Терапист на Керастаз? Опитай да миеш със силен протеин и след това да нанасяш Епруваж......

Stelindaa  добре дошла  bouquet Косата ти има нужда и от двете и от свястна термозащита също. Щом ползваш Алтерна значи не си съвсем боса в профи козметиката.

https://-spam267-.com/2017/08/blog-post.html  ето тук съм описала продуктите,които ползвам аз. Не съм чак платинено руса,но мисля,че след слънцето последния месец бая се доближавам  Laughing.
Добре заварила ! Blush  Благодаря за отговора. Значи мога да коментирам хидратиращи и ппотеинови продукти? Нали домашният еластисайзър не уврежда боята?

# 166
Здравейте Simple Smile Бихте ли ми препоръчали добър спрей за beach waves. Иии използвали ли сте новите продукти на milk_shake Lifestyling.. от вчера съм ги загледала и много ме привличат, но се колебая дали от тях да си взема или такъв спрей за оформяне на плажни къдрици.. Rolling Eyes

# 167
  • Варна
Принцеса, имам Редкен екстрийм и Архитект, моята коса принципно не я мия с хидратиращи шампоани, защото много се сплесква и става изключително перушинеста. Иначе първият ден след Епруваж е разкошна косата.
А защо при смесването с масла губи от полезните си свойства?

Не,че Маската ги губи,просто ти ги отмиваш с шампоана ползвайки я като преуош,но все пак е по-добре отколкото изобщо да не я ползваш. Не знам...аз я приемам като терапия/ в момента съм на тема косопад и я комбинирам с още една сюрия противокосопадни  Laughing/

Stelindaa  ползвайки еластисайзър никакви найлони и торби по главата и не загрявай ако не искаш да се простиш с платиненото. Аз го правя,но обикновено преди боядисване и то само в екстремни случай/примерно след 5 дни на Лозенец и киснен в морето нон стоп/.

# 168
Принцеса, не е по темата, но ще кажа.
Близка ми препоръча крем на Хималая против косопад. Използва се като преуош, аз търсих на няколко места онлайн, но го нямаше наличен. Та ако решиш, може да го пробваш. Ако го намериш, свиркай  bouquet

# 169
  • Варна
http://bilko.bg/product/1089/himalaya-krem-pri-kosopad.html

Хммммм за това ли иде реч  newsm78 чичко гугъл знае всичко. Утре ще имам ходене до Елитис и ще проверя,Лили,ДМ отараши ли  Laughing. Хималая е широко разпространена марка. Аз съм бясна,че ми спряха Давинес  #Cussing out.

# 170
  • Ловеч
Принцеса, ти с кой шампоан виждаш най-добър ефект от маската? Мисля да поръчам Липидиум в новата опаковка, че ще купувам и друга маска и ми се иска някакъв по-бюджетен протеинов шампоан. Ако ти можеш да ми предложиш нещо подобно, ще съм ти блгодарна! 😊

# 171
Благодаря за отговорите. Последен въпрос мога ли да съчетая хидратиращ шампоан с протеинова маска?

# 172
  • София
Благодаря за отговорите. Последен въпрос мога ли да съчетая хидратиращ шампоан с протеинова маска?

Попринцип не е добра комбинация. Пробвай другите възможни Hug

# 173

Попринцип не е добра комбинация. Пробвай другите възможни Hug
Така си и мислех . Ще ги редувам през няколко месеца. Hug

# 174
Поръчах си този шампоан,но понеже не искам да го използвам с балсама от тази серия а маската не е налична, с каква друга маска е хубаво да го съчетая?

# 175
  • Варна
Принцеса, ти с кой шампоан виждаш най-добър ефект от маската? Мисля да поръчам Липидиум в новата опаковка, че ще купувам и друга маска и ми се иска някакъв по-бюджетен протеинов шампоан. Ако ти можеш да ми предложиш нещо подобно, ще съм ти блгодарна! 😊

Радина косите ни са коренно различни. Това,което работи при мен/Хроноложист,Архитект,Алтерна интенз,Алтерна рипеър,изглаждащия епруваж/ едва ли ще сработи в твоя случай.  Ето преди малко например измих с енергизиращия Давинес скалпа и дължините с изглаждащия Епруваж/пустите противокосопадни много пресушават/. Правя и такива комбинации,които не са много по учебник,но...  Laughing
    Не познавам шампоаните на Лореал имам само Нутрифифър,но го ползва щерката даже не съм го пробвала. 

Чаровна това чудо ми звучи много добре с тоя биотин  Laughing. Ровнах за състава ама пусто един протеин не виждам  Sad, а и познатите корифеи нищо не са писали още за него много е пресен  Laughing. По-добре заложи на хидратираща маска след него. 

# 176
За червения Лореал и аз чакам мнения. Аз ползвам Кератиновия шампоан на Лореал и много го харесвам, но в рибата казали, че спират серията, щели да пускат др.на нейното място (имали са предвид червената) и очакванията ми бяха пак за Кератинови, ама то съвсем друго, та затова дебна за ефекта на продуктите върху боядисвана коса, с плътен косъм и сухи краища 😀 (их, ама като заявка за ревю го написах Joy )

# 177
  • София
Принцеса, аз има от къде да купя Давинес /инфото ми е от преди 2 седмици/, така, че ако искаш мога да проверя отново и ако имат налични да ти изпратя. Пиша в темата, че съм от тел и не виждам от къде да ти пусна ЛС.

# 178
http://bilko.bg/product/1089/himalaya-krem-pri-kosopad.html

Хммммм за това ли иде реч  newsm78 чичко гугъл знае всичко. Утре ще имам ходене до Елитис и ще проверя,Лили,ДМ отараши ли  Laughing. Хималая е широко разпространена марка. Аз съм бясна,че ми спряха Давинес  #Cussing out.
Същия е, да. Даже казват, че е по хубав от Давинес. Моля, ако намериш да вземеш и на мен, аз не съм от София и тук ги няма тези магазини, само онлайн гледах  bouquet

# 179
  • Ловеч
За червения Лореал и аз чакам мнения. Аз ползвам Кератиновия шампоан на Лореал и много го харесвам, но в рибата казали, че спират серията, щели да пускат др.на нейното място (имали са предвид червената) и очакванията ми бяха пак за Кератинови, ама то съвсем друго, та затова дебна за ефекта на продуктите върху боядисвана коса, с плътен косъм и сухи краища 😀 (их, ама като заявка за ревю го написах Joy )

И аз съм с боядисана коса. Това зеления ли е? Да взема пък него, вместо Липидиум 🤔

Общи условия

Активация на акаунт