Голямата тема за малките масла - 18

• 89 232
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Вчера ми извадиха зъб и искам да попитам - какво масло да накапя във вода и да плакна, че по-бързо да заздравее венеца, знае ли някой? Дали не беше чаено? И ако знаете съотношение между вода и капки масло, много ще съм благодарна.

Aрника

# 556
  • София /Абсурдистан
Вчера ми извадиха зъб и искам да попитам - какво масло да накапя във вода и да плакна, че по-бързо да заздравее венеца, знае ли някой? Дали не беше чаено? И ако знаете съотношение между вода и капки масло, много ще съм благодарна.

Водка Simple Smile
Водката едно на ръка Simple Smile

# 557
  • София
Освен водка външно и вътрешно, смрадликата има силно стягащ ефект.

# 558
  • Варна
Как е вкусът? Чудя се дали маслото става за пиене или да взема капсули. Аз всякак ще го пия в името на здравето и красотата, но се чудя как да го пробутам на половинката. Sweat Smile
Не е приятен, но не е отврат, чак да плюеш, знам ли. Може на теб да ти е непоносим.
Мъжът ми също изпи едно шише, ей така, за подсилване на имунната система Blush
Освен, ако не го търпиш на вкус, да го ползваш за маски на косата.

# 559
  • София
Здравейте, от доста години страдам от поликистозни яйчници със съответните симтоми - закъсняващ или липсващ цикъл, акнеична кожа и тн. Години наред пиех противозачатъчни за регулация на цикъла и хормоните - не помогнаха. След като ги спрях преди около 4 години, започнах ходене по доктори и пиене на други хапчета - не помогнаха.
Скоро натурални студено-пресовани масла за вътрешна употреба.
Прочетох мнения и препоръки за тях и си поръчах масло от черен кимион и вечерна иглика. Започнах да ги пия и съм изключително доволна. Миналият месец цикълът ми дойде точно, ще видя как ще е този месец и ще пиша.
Надявам се д асъм помогнала на темата.
Поздрави!

Здравей, много интересна и полезна информация. Благодаря!
Ще споделиш ли в какви количества пиеш и двете масла?

# 560
Здравейте, от доста години страдам от поликистозни яйчници със съответните симтоми - закъсняващ или липсващ цикъл, акнеична кожа и тн. Години наред пиех противозачатъчни за регулация на цикъла и хормоните - не помогнаха. След като ги спрях преди около 4 години, започнах ходене по доктори и пиене на други хапчета - не помогнаха.
Прочетох мнения и препоръки за тях и си поръчах масло от черен кимион и вечерна иглика. Започнах да ги пия и съм изключително доволна. Миналият месец цикълът ми дойде точно, ще видя как ще е този месец и ще пиша.
Поздрави!

Здравей,
До колкото разбрах, количеството за всеки варира. Аз лично пия 1 ч.л. черен кимион и 16 капки вечерна иглика сутрин и 1 ч.л. кимион вечер.

Последна редакция: пт, 17 ное 2017, 11:10 от bubanka

# 561
  • ES
Масло от чаено дърво. Аз даже с напоена клечка за уши съм натърквала мястото на венеца. Но йода също помага за бързо заздравяване и облекчение

# 562
  • София /Абсурдистан
Благодаря!

# 563
На коя марка масло от чаено дърво сте най-доволни?
Вече си купих кокосово на ривана, а се оказа, че не е студено пресовано и когато го сложих на лицето си, едно ми око се покри с жълтеникв секрет.
Сега съм се спряла на масло от чаено дърво заради чувствителния си скалп и ще ви бъда благодарна да споделите от кое сте доволни.

# 564
  • ES
Аз купувам от iHerb

# 565
  • София
Поздрави!

Здравей,
До колкото разбрах, количеството за всеки варира. Аз лично пия 1 ч.л. черен кимион и 16 капки вечерна иглика сутрин и 1 ч.л. кимион вечер.

Благодаря!

# 566
Може ли някой да ми препоръча базово масло което е подходящо за околоочен контур ?

# 567
Бих започнала с шипково масло.

# 568
  • В полите на Пирин планина
Може ли някой да ми препоръча базово масло което е подходящо за околоочен контур ?

Масло жожоба, вечерна иглика, авокадово, кайсиево, прасковено.

# 569
  • ES
Аз съм слагала масло от ему, за лятото е много добре, защото бързо попива и не мазнее. Сега съм с шипково. Сложих една две вечери и ЯЧРМ, но получавам подуване на клепачите. Възможно ли е да е от маслото?

Общи условия

Активация на акаунт