Vip Brother 2017

• 111 886
  • 1 221
  •   1
Отговори
# 525
  • Испания
Като си ѝ такъв почитател, гласувай за нея, като/ако се появи в Къщата.

Подобна кукувица може да предизвика у мен само съжаление.

# 526
Като си ѝ такъв почитател, гласувай за нея, като/ако се появи в Къщата.

Подобна кукувица може да предизвика у мен само съжаление.

Тук не обсъждаме на кого сме почитатели. Просто казах, че няколко пъти в рамките на кратко време съм я засичал да пее в пиано барове, не чалга. С чалга песните й не съм запознат, но с интерес съм гледал интервютата, в които (надявам се) се прави и прави водещите на луда калинка.

Не знам дали има известни личности в Бг, на които бих могъл да бъда почитал. Още по-малко такива, които да заслужат да отделя от средствата си, за да гласувам за тях!

# 527
# 528

Случайно попаднах на това по Нова и го спрях, турбо неприятна личност, може да се мери с Иринии

# 529
Не може да се мери. Ива е мега неприятна.

# 530
Не е приятно да те изнудват, но... тази жена се чуди как да напомни за себе си. Изнудват я със "скандален" клип и тръгнала по медиите да раздухва случая, та ако го пуснат, да може хората да са запознати и да го видят. Има си органи към които да се обърне за тези неща, какво ни занимава рано сутрин с личния си живот? Ако никой не я отрази, ок - да обикаля студията, но преди да е подала сигнал си е чист PR.

# 531
Не е приятно да те изнудват, но... тази жена се чуди как да напомни за себе си. Изнудват я със "скандален" клип и тръгнала по медиите да раздухва случая, та ако го пуснат, да може хората да са запознати и да го видят. Има си органи към които да се обърне за тези неща, какво ни занимава рано сутрин с личния си живот? Ако никой не я отрази, ок - да обикаля студията, но преди да е подала сигнал си е чист PR.
Абсолютно съм съгласна. В изказванията си подменя и тезата- ще брани децата с НПО и ще учи родителите как да общуват с подопечните си. Пореден повод да се покаже, да напомни за себе си с много важна за обществото, но поднесена от нея- тема , която ще бъде подценена заради менторския и тон и неадакватност. Боркиня за права- на който се сетите- от деца до прочути мацки...Тази особа не може да ми е пример за нищо в живота. Само като си припомня колко нелепо изглеждаше на погребението на Дими и ме втриса. Жалко за дъщеря и.

# 532
Дъщеря и за съжаление е нейно копие. Миналата година в Черешката нали я видяхме как се държа с останалите деца. Показателно за възпитанието, получено от славната и майка.

# 533
Това си беше репортаж за нея, да се бие в гърдите каква отворена мацка е

гнус!

# 534
Оф, Ива ми беше клиентка преди няколко години. По телевизора е една усмихната, казва колко е възпитана и добра... Не знам дали е било единичен случай, нооо ми направи много лошо впечатление на живо... Една намусена, начумерена все едно всички сме и виновни...

# 535
Аз я засякох преди много години (2010-та май беше) в един от моловете в София, гримираха я в Beauty zone) и на мен ми направи същото впечатление. Намусена и много сериозна, дори злобна бих я определила.

# 536
То и личи, че е злобна

# 537
Аз я засякох преди много години (2010-та май беше) в един от моловете в София, гримираха я в Beauty zone) и на мен ми направи същото впечатление. Намусена и много сериозна, дори злобна бих я определила.

Тя винаги си е била такава. И как да не е като всичките й мъже й изневеряваха - я с мъже, я с жени. Ива си е енергиен вампир и дори да е 10м от вас, ще ви заболи глава. Нека не коментираме, че прилича на травестит на живо...

# 538
Ренета и Християна от ансабъла по худ.гнимнастика се спрягат ,че и те ще влизат.Атанас Колев -певеца също.Поканили са общо 7 плеймейтки,но сега колко действително ще влязат -не се знае ooooh!

# 539
  • Bulgaria
Има слухове ,че тази година водещи ще са Миглена Ангелова и Николета Лозанова ....

Общи условия

Активация на акаунт