Vip Brother 2017

• 110 623
  • 1 221
  •   1
Отговори
# 840
Сега чета, че водещи щели да са Ники Кънчев, Миглена и Николета. Нали Алекс щеше да е водеща на дейли епизодите, сега чета, че щяла да е онази парцалеса Николета. Дано не е вярно.

# 841
А на страницата има видеа с Алекс като водеща и с Кънчев.

https://www.facebook.com/Big.Brother.Bulgaria/?hc_ref=ARQe81otkC … K3rUY&fref=nf

# 842
Нашите "випове" са на принципа всяко чудо за 3 дни, те да "кешаутнат", пък който каквото иска да си мисли... така го виждам аз.

# 843
Еееее, то че предаването е пошло, пошло е, ама чак пък Николета за водеща  ooooh!

# 844
  • Bulgaria
Чудя се Дилов защо влиза, работа няма ли си, изтрещяха тия хора!
За хонорар влизат всички пишман випаджии. Money Money MoneyГрам достойнство нямат.
Гала и тя ли на 11.09 ще се появи?

Гала на 7 започва.

# 845
Дилов 100 % ще си прави гаргара с простакесите с които ще съжителства.Те и затова са го избрали .Много подходящ типаж за простакеси със самочуствие.Тъкмо на "майтап " ще ги сложи по местата им. Mr. Green hahaha Joy

# 846
Поклон: Това, което Ути Бъчваров е сторил, за да има деца, е за аплодисменти!

http://novinata112.com/froo/8597

# 847
Кое по-точно е за аплодисменти, че не разбрах ?
Имал е пари, дал си ги е за своите деца - за какво да му пляскам.
Бих го аплодирала, ако ги беше дал на чужда двойка за същото...

# 848
  • София
Аз също се учудих на това, той в момента си има работа, не знам как ще я отложи.  Rolling Eyes

За Николета като водеща съм безмълвна.  Shocked Каква водеща може да е тя?! Че в "Папараци" едва успяваше да си прочете написаните реплики.

Тете, абсолютно.  Peace

# 849
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Певецът издаде пред феновете си, че от предаването VIP Brother му предложили жълти стотинки, за да участва в шоуто и след като той им поискал по-голяма сума, те не го потърсили повече.

Ами той какво иска - да живее безплатно 2 месеца, че и старините да си подсигури  Laughing Хонорара е едно, ама рекламата и популярността дето получават участниците струват доста повече, стига да успееш да ги капитализираш адекватно. Пример - Миглена. Хонорара й е най-малката печалба от участието й.

Те ако даваха толкова много нямаше звездите да обикалят всичко наред, щяха да участват в едно и толкова.

# 850
Гала в предишното си участие беше ужасно скучна, стоеше на леглото по цял ден и дъвчеше дъвка, освен това постоянно излизаше за предаванията си, сега ще е същото.

# 851
Дилов беше казал, че от години не гледа телевизия, но ще cash out от ТВ продукция и ще участва във флагмана на масовата телевиция. Доста лицемерно.
За Ути, и аз не виждам повод за аплаузи, изкарал е едни пари, инвестирал ги е, това е лично решение.
На всичко отгоре, пътува до Япония после и беше там няколко седмица, така че преценил си е как да ги изхарчи.

# 852
  • София
Простете невежеството ми, но с какво се занимава Дилов сега? Харесвам го, ще ми е интересен в шоуто

# 853
Простете невежеството ми, но с какво се занимава Дилов сега? Харесвам го, ще ми е интересен в шоуто

http://www.zaeshkadupka-academy.com/tv.html

Предполагам, че има и други паралелни занимания.
Академията ще започне септември, както и участието му. Close

# 854
  • София
Пише и автобиография /не собствена/.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт