Звездни компромати - 333

• 118 805
  • 726
  •   1
Отговори
# 405
  • На морето!
Аз и Вергов харесвам, вземам го за един проект Mr. Green Още не мога да повярвам, че жена му беше направила проект с Гъмов /ако не се лъжа/.
Сериозно ли жена му е рискувала проекта си с Вергов заради проект с Гъмов? Ако Вергов е свободен, мога да го поканя за едно лятно проектче, любимец ми е Animal Heart Eyes Cat

# 406
  • Вестерос
Аааа за Вергов и аз имам проект, въобще зает мъж ще  е

# 407
Ох, това с проектите е новият ми любим лаф Grinning Искам и аз проект с Вергов. Пък с Алекс О'лафлин да не говорим колко проекта искам. Той май още е женен, но може да пратя ММ да проектира със жена му. Grinning

# 408
  • Once there was a Hushpuppy...
Ейй, не остана и минута свободна на Вергов от проекти Mr. Green
По-полека да не се счупи клона hahaha
Чи шъ ривете после Laughing

# 409
  • София
страааашни изродки сте Joy Joy Joy
ще умра просто.
цаня се за главна проектантка, ще проектирам де що ми сърце сака. от любов към изкуството Joy

# 410
Имало слухове, че Брад Пит отново ще проектира с Анджелина Джоли.

# 411
Мерки, ти като главен проектант само ще ги избираш ли? И после ние ще се бъхтим с тях Laughing Ако е така, ще се предложа за обикновен служител, вие си се бийте за шефското място. Mr. Green

# 412
Мерки, ти като главен проектант само ще ги избираш ли? И после ние ще се бъхтим с тях Laughing Ако е така, ще се предложа за обикновен служител, вие си се бийте за шефското място. Mr. Green
А, не така, ако вземе да ми спретне някой проект с Божи или Шиши не съм съгласна Crossing Arms

# 413
 Peace

цаня се за главна проектантка, ще проектирам де що ми сърце сака. от любов към изкуството Joy
Закъсня! Меркантилница се жертва за този пост  Mr. Green

# 414
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Тоя с проекта изби рибата.В коментар под едната статия във Фб една дама пише, че редовно го вижда да проектира по подобен начин с въпросното момичета от "кастинга".

Аз искам проект с Карамазов, без да ме интересува ориентацията му!

# 415
Този лъже повече отколкото в сериала.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Каза ли кога да очакваме проекта?  Joy

Ха, ха, сигурно след около 9 месеца Rolling Eyes

Оххх не мога  hahaha  hahaha  hahaha

Абеее, ще го измислим, събрали сме се тук само умни и справедливи!
Яяяя, Виж ти, Виж ти колко била нахална. Аз бях избрана вече с мнозинство от един цял глас!

# 416
страааашни изродки сте Joy Joy Joy
ще умра просто.
Цанете се вие - за ръководни кадри, проектанти, продуценти...  Аз ще съм трудов човек, прост изпълнител, продуктивна съм - задачи ми дайте! Grin

# 417
# 418
  • София
Мерки, душе, ловим те и се примирявам с това да съм ти дясна ръка bowuu
списъците кой ще ги подрежда Joy

# 419
  • София
Още един глас за неподкупната всевиждаща Меркантилница!!

Вергов е разкошен, но редовно май проектираше извън дома си, затова вече не са (без да съм 100% дали не са) с партньорката му Ирина.
Тя е също уникално привлекателна, впрочем. А дъщеря им е взела най-красивото и от двамата, което хич не е малко, и комбинацията е....невероятна просто.

Общи условия

Активация на акаунт