Звездни компромати - 333

• 118 715
  • 726
  •   1
Отговори
# 540
Стари са. Написала е като коментар под тях: спомени от бремеността.

# 541
  • София
Сори, не съм чела коментари, видях че са сега качени просто Peace

# 542
  • София
Не мога да спра да се хиля с тия проекти

# 543
  • Sofia
Най-тъпото е, че въпросния актьор, от който тръгна цялата история​ с "проекта", настина "репетира" отдавна с тази девойка по улиците, без да се крие от никой. Как може да му хрумне да се оправдава по подобен идиотски начин не ми побира акълът!

# 544
Диляна  Попова е страхотна! Много е красива и ми е супер симпатична.

# 545
Въх...то сега ще е криене и пазене кой е бащата Mr. Green Като я поканят на интервю кой знае какви ще ги бърбори...Това като на Нелина детето...така и не се разбра кой е таткото Whistling

Бизнесмен от Гълъбово  Peace

# 546
  • Пловдив
Въх...то сега ще е криене и пазене кой е бащата Mr. Green Като я поканят на интервю кой знае какви ще ги бърбори...Това като на Нелина детето...така и не се разбра кой е таткото Whistling

Бизнесмен от Гълъбово  Peace
виж ти...

# 547
  • Once there was a Hushpuppy...
Това момченце Bonner Bolton от Тексас било, моделче, го спрягат за двойник на Том Харди Thinking

Скрит текст:

За мен само леко се доближава до оригинала  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, но понеже не сме малко тези, които искат проект с Харди може да го вкараме в употреба и този сладур Blush да си подпомогнеме проектите...

# 548
Много красива, лъчезарна и вече със страхотно тяло е Мари!  smile3501 Аз харесвам и майка ѝ, толкова години на екран и нито един скандал или пошла провокация- това изобщо не е за подценяване.
майка й е прекалено безлична и добре нагаждаща се, за да е провокативна. Една такава удобничка и подмазваща се, Гала далеч стигна, няма спор. Дъщеря й изобщо не ми харесва в лице, но тялото й наистина е красиво.

# 549
# 550
Новата кандидат г-жа Гущерова конкурира Марчето в джуките  Sick
https://www.instagram.com/p/BXlaQi3FTbt/?taken-by=ceco.andreev

# 551
Ох, Марето въпреки джуките изглежда в пъти по-добре от новата кандидатка. Направо съм в потрес какви жени са вървежни сред нашенските богаташки синове.

# 552
  Светлана Василева не участваше ли във Вип Брадър, там ми направи впечатление на миловидно тъпа Simple Smile Не е красива но пък такива са "на мода" сега...
  Аз така и не разбрах Мечо и Мими защо се разделиха... и кога...

# 553
Леле, леле тези мъже си сменят златотърсачките като носни кърпички  ooooh!  Не знам чак гнусна работа, грам самоуважение да нямаш. Май е така, като харчат парите на мама и тати и те са същите мъжки Златки!

# 554
  • София
Аз съм в потрес от богаташите синове. Тръгнах да търся за илюстрация една семейна снимка на стария Гущеров, новата му жена, Хриси и бившата му жена, плюс микс от деца, но се отказах. Не искам да си развалям вечерята. Scream

Общи условия

Активация на акаунт