))))Наистина не очаквах такъв въпрос - та това е майката на партньора ти, част от семейството.
))))

Макар и да не ми е официално свекърва, аз си я виждам като такава и ме дразни като такава. Засега не се меси в нашата работа много, много, а и аз не контактувам с нея. Когато пренощувам у тях гледам да не говоря с нея, че е като кон с капаци и все тя е права, а това най-много ме дразни. Има мнение за всичко. В началото беше по-добра към мен, като че ли се съобразяваше повече. Сега говори за щяло и нещяло и дрънка глупости. По принцип не я мразя, уважавам я, тъй като е родила моя любим, но след няколко дребни случки, от които ми стана обидно и малко гадно, които може би не са големи скандали или поводи за дразги даже, изпитвам студенина към нея и не мога да я преодолея. Държа се все едно нищо не е станало, но определено не се чувствам, както преди. Другото, което е - говори едно, прави съвсем друго. Оплюва другите за нещо и после прави същото. Ама нали тя го прави - различно е....
Дано един ден Господ да ни дари и с дъщеря, и със син та да изпитам и аз това чувство да съм безгрешна
Препоръчани теми