Китайски капсули за отслабване - 12

• 79 292
  • 751
  •   1
Отговори
# 390
Андонова вие до момента колко кг сте свалила. И сега като не пиете хапчетата имате ли апетит?

# 391
Андонова вие до момента колко кг сте свалила. И сега като не пиете хапчетата имате ли апетит?
5кг. Ооо, сутринта щях да изям всичко Grinning

# 392
Мен днес ми е трети ден на Лидата, все още нямам пълна липса на апетит. Даже сега сутринта съм си доста по-гладна от вчера, а пих хапчето преди около 2 часа. Вчера ядох по-малко от обикновено, но пък си беше достатъчно. Май не са истинските тия, много ме е яд....май само си дадох парите.

И при мен е така. Сутрин съм доста гладна, а без хапчето почти никога не закусвам, нещо май си дадох парите на вятъра. Ще видя ще купувам ли пак или ще си седна на трибуквието Simple Smile

# 393
Marianna92, Mother of PrincesS
И двете в момента пиете лида с листенцето от отслабвай и не сте доволни, така ли да разбирам?

# 394
И двете в момента пиете лида с листенцето от отслабвай и не сте доволни, така ли да разбирам?

Да, моята е с листото. Пишат я като Лида шише най-силна. Ами аз попринцип съм доста лакома, и може да имам някакви нереалистични очаквания, но определено не мога да кажа че мога да изкарам цял ден без да ям почти нищо, както някои други тука са писали, докато я пия. Сякаш липсата ми на желание да се тъпча е от това, че получавам неприятна сухота в устата и имам някакво такова усещане в хранопровода неприятно. При всички положения мисля, че са сложили нещо (кой знае какво Satisfied ), което уж да прави ефекта, но явно със сигурност не е като първоначалните формули. Но аз и за първи път пия такива хапчета.

# 395

Да, моята е с листото. Пишат я като Лида шише най-силна. Ами аз попринцип съм доста лакома, и може да имам някакви нереалистични очаквания, но определено не мога да кажа че мога да изкарам цял ден без да ям почти нищо, както някои други тука са писали, докато я пия. Сякаш липсата ми на желание да се тъпча е от това, че получавам неприятна сухота в устата и имам някакво такова усещане в хранопровода неприятно. При всички положения мисля, че са сложили нещо (кой знае какво Satisfied ), което уж да прави ефекта, но явно със сигурност не е като първоначалните формули. Но аз и за първи път пия такива хапчета.

Същото. Нямам какво да добавя. Лидата от оригиналналида по добре убиваше апетита.

# 396
Момичета - ето тази опаковка ми дойде от отслабвай. Да я започна ли днес, макар, че вече е 5 или да започна от утре сутринта? Сега се заемам да изчета всичко важно за Лида.

# 397
Здравейте, днес поръчах лида дайдайхуа от оригиналналида. Исках слим стронг, но била изчерпана. Попитах има ли разлика между двете и ми отговориха, че клиентките били по-доволни от лида дайдайхуа, а тук като ви четах сякаш от слим стронг бяха повечето доволни.
Преди 5години съм пила лида дайдайхуа и ефекта беше поразителен-7-8кг за 4седмици. Дано пак да има ефект..

# 398
Момичета - добро утро.
Днес изпих първото си хапче от опаковката, която публикувах по-нагоре.

След което тренирах леко вкъщи, за корем и крака (уморявам се от малко, но планк-а ми вече е 30 секунди, колкото и малко да е това) и установих, че не мога да довърша закуската си - нямам желание просто. Надявам се освен на физическото въздържание от храна, да помогнат и на психическата зависимост, естествено с моя помощ и воля.

Тренирах, станах рано, пих чай, хапче, закуска - овесени ядки с пълномаслено мляко (40g:130ml)

От 1 седмица съм осъзната относно отслабването си и воденето на здравословен начин на живот, като от днес тепърва ще ограничавам глупостите,които ям. Трябваше ми време да преосмисля някои неща, затова не можах веднага да огранича junk-a

Днес отворих MyFItnessPal и резултата е - от юни 2015 съм качила 9,5 килограма, които на тези, които имах...унищжаващо.
Стискам палци, този път да е моята истинска победа, срещу килограмите.

# 399
Здравейте,
Сега ми дойдоха капсулите и ги почвам Simple Smile
Отделно си бях поръчала стягащо и оформяща бельо (нещо като клин е стига малко над коляното) днес го взех. Бях скептично настроена, но наистина е доста стегнато и прибира всичко. Видях го от форума, една дама го беше споделила.Пише,че ако се носи по дълго време прибира кожата. Надявам се с него и хапчетата да постигна резултат Simple Smile

Последна редакция: вт, 14 ное 2017, 11:38 от Andonova1

# 400
Andonova наблюдавате ли си косопада спря ли?

# 401
Здравейте и аз се чудя дали да не поръчам Лида Дай... от оригиналналида . С този косопад ме стреснахте , а и няма гаранция ,че тази Слим Стронг е истинската ...
Андонова , моля да споделяш за Липовона как ти действа , едвам се сдържам да не си поръчам някакви хапове ....

# 402
sc_ моля и вие да споделите резултат след няколко дни и дали и при вас ще има косопад. Аз заради това се чудя още иначе резултатите на Андонова за са супер, но това с косата... дано поне е спрял вече. А за липозена никъде не намирам мнения и отзиви незнам и от кой сайт ще е по добре да се поръчва. Който пие от оригинална лида да сподели снимка същите ли са като от отслабвай? Благодаря

# 403
sc_ моля и вие да споделите резултат след няколко дни и дали и при вас ще има косопад. Аз заради това се чудя още иначе резултатите на Андонова за са супер, но това с косата... дано поне е спрял вече. А за липозена никъде не намирам мнения и отзиви незнам и от кой сайт ще е по добре да се поръчва. Който пие от оригинална лида да сподели снимка същите ли са като от отслабвай? Благодаря
Косата почти не ми пада. Само като се къпя пада малко,което вече е в нормално количество Simple Smile За липозена и аз търсих коментари,но не намерих. Намерих в фб страницата на оригиналналида коментарите на жени,който са го пили и са мн доволни. Дори си писах с тях и казаха, че им действа мн добре -8кг, -5кг,-9кг и т.н. Аз го поръчах от там след консултация със страницата, и те твърдят, че това е най-силното след Лида
Само това намерих като коментари:
1: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1899767873634516& … =1405980753013233

2. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1962862940658342& … =1405980753013233

Последна редакция: вт, 14 ное 2017, 14:38 от Andonova1

# 404
Дали има същите съранични ефекти като лида или още не може да споделите. Имате ли някакво мнение за този продукт https://vitalconcept.com/all-products/slim търсила съм и за него, но само в тяхната страница има 1-2 коментара

Общи условия

Активация на акаунт