Китайски капсули за отслабване - 12

• 79 216
  • 751
  •   1
Отговори
# 480
  • BG
2 дни пих Лида, но много ме боли главата и имам безсъние. Не съм свалила, но убива апетита, днес ще пропусна прием, утре - пак.

# 481
Здравейте дами,  как най-правилно се пие ЛИДАТА? Пия я от 5 дни сутрин на гладно , дори преди кафето, но сега 2-ри ден умирам от болки в стомаха. Възможно ли е да е  от това , че е на гладно, бих ли могла да я пия след закуска? Как я приемате вие?

# 482
Здравейте дами,  как най-правилно се пие ЛИДАТА? Пия я от 5 дни сутрин на гладно , дори преди кафето, но сега 2-ри ден умирам от болки в стомаха. Възможно ли е да е  от това , че е на гладно, бих ли могла да я пия след закуска? Как я приемате вие?

Можеш без проблем да я приемаш по време на закуската, заедно с храната. Не е задължително да е съвсем на гладно. Възможно е стомаха да те боли и от гладуване, ако не се храниш редовно от приема.

peperuda_p, аз лично бих заложила на Лидата, защото ми е позната. Това ЕвеСлим не съм го ползвала и нямам наблюдения. А, че вече има лида и в оригиналналида и в безглад е добра новина. Сега остава и да е същата партида и да действа. Споделяйте мнения. Успех!

# 483
Преди години бях поръчвала Лида, помня, че свалих, но ми съхнеше устата, а сърцето ми блъскаше като лудо. Sad Сега ми се ще да сваля кг, че съм булка догодина, но честно казано не искам да си рискувам здравето. Ех, да имаше едно полезно вълшебно хапченце, с което да слабеем здравословно, докато си стоим на дивана, ама... Grinning Спорт и диети, за съжаление...

# 484

Можеш без проблем да я приемаш по време на закуската, заедно с храната. Не е задължително да е съвсем на гладно. Възможно е стомаха да те боли и от гладуване, ако не се храниш редовно от приема.

peperuda_p, аз лично бих заложила на Лидата, защото ми е позната. Това ЕвеСлим не съм го ползвала и нямам наблюдения. А, че вече има лида и в оригиналналида и в безглад е добра новина. Сега остава и да е същата партида и да действа. Споделяйте мнения. Успех!

Аз моята я поръчах от оригиналналида  -Lida Slim Strong . 6-ти ден нямам никакъв апетит. А сутрин пиех по 3 кафета за да се съвзема, сега ставам толкова разсънена , че се задоволявам и с едно кафе. Много хапчета съм изпила , адски много всякакви  видове, с много бавен метаболизъм съм , и от нито един продукт не съм имала ефект до сега.
Лида пия за първи път. Беше  ме страх да я поръчам заради многото негативни коментари които съм чела и страничните и ефекти, но определено мисля , че това хапче ми действа. Simple Smile

# 485
Иваанаа, кои таблетки точно си поръчала? И може ли да споделиш откога ги пиеш, колко си свалила и дали имаш някои от неприятните странични ефекти, каквито аз имах преди години - сърцебиене, съхнене на устата..?

# 486
Иваанаа, кои таблетки точно си поръчала? И може ли да споделиш откога ги пиеш, колко си свалила и дали имаш някои от неприятните странични ефекти, каквито аз имах преди години - сърцебиене, съхнене на устата..?

Взех си Лида Слим Стронг,  пия ги 6-ти ден, още не съм се мерила  , но разликата се усеща.
Ако бих могла да ги нарека странични ефекти те са: апетита ми намаля значително, чувствам постоянна жажда, голяма енергия сутрин след приемането им  и малка отпадналост в следобедните часове, 2-ри ден болки в стомаха .

# 487
Здравейте, днес ми е 16 ден на липозен, а преди това 7-8 дни пих Лида, но я спрях. 1 седмица не се бях качвала на кантара и днес.. -13кг. Open Mouth дрехите ми седят като чувал. Няма такова щастие Hug

# 488
Гледам има добри отзиви отново за лидата от originalnalida, явно това си е тази прочутата най-добра партида. Остават ми около 10 хапчета от моята лида от отслабвай, но направо взимам и поръчвам от originalnalida да не изпусна пак като миналия път. Иначе продължавам да съм доволна от тази, която пия сега. Никога не съм яла по-малко през живота ми от сега, а и сърцебиенето изчезна вече.

# 489
Здравейте, днес ми е 16 ден на липозен, а преди това 7-8 дни пих Лида, но я спрях. 1 седмица не се бях качвала на кантара и днес.. -13кг. Open Mouth дрехите ми седят като чувал. Няма такова щастие Hug

Ехаааа!! Браво!  Това общо от Лидата и Липозена ли е?

# 490
Страхотен резултат, браво:hugs:

# 491
Според мен всичко зависи от началните кг .
С моите 54 ,докато стигна заветните 49_50 кг поне месец ми трябва

# 492

Ехаааа!! Браво!  Това общо от Лидата и Липозена ли е?
Да, но с лида свалих около 4кг. Липозена на мен ми действа много добре. Изобщо не ям, правя го насила

# 493
Ух, как ми се иска и на мен да не ми се яде. Ама в последно време се събуждам гладна. Grinning Ще взема и аз пак да пробвам в името на сватбата и дано сваля...

# 494
Здравейте дами!
Не съм проследявала темата от доста време, надявам се всички да сте добре, Жади - ти включително!

Реших да започна пак хапчетата, че с идването на сезона става лошо. Наскоро си поръчах от отслабвай, тъй като видях, че там има Лида Стронг, но сега чета за косопад и фалшива партида? Това така ли е?? Моля който пие/е пиел Лида стронг от този сайт да изкаже мнение, че ме е страх малко вече...

Виждам че има сега в оригиналналида също- те истинските ли са, с холограми, всичко? Че назад прочетох за тях също, че били променени съставките... Sad

Общи условия

Активация на акаунт